Лакове за нокти - тема 5

• 76 509
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
# 436
# 437
И аз се въмутих преди няколко дни от цените, на които го продават в България.

# 438
  • София
От днес ето тези:

Вече планирам следващата поръчка... Mr. Green Blush Laughing

За размените - аз съм много за, даже после като ми остане малко време ще постна нещата, от които нямам нужда...

# 439
Момичета,по колко лака имате?Аз имам 36,така звучат бая,ама на мен все са ми малко.. Tired

# 440
  • Belgium
Закръглих ги на 50  ooooh!

А чакам още 3  hahaha

# 441
Аз имам 62, ама хвърлих око на още 4  Mr. Green
Ето един специален поздрав за вас Hug :

# 442
  • София
75  Embarassed  и все се оплаквам, че няма с какво да се лакирам  Crazy

# 443
Аз съм скромна - около 30. И то последните 15 откакто пиша в темата  Laughing.

Аз не разбрах, може ли вече да пускаме какво се разменя? Бубс?

Много ми хареса това:

Нещо интересно за фенките на Шанел  Laughing

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 12:51 от GagaMaga

# 444
  • София
Аз се включвам да благодаря на Лу за красивата ягодка от вчера - вече съм с нея на безименния пръст Simple Smile . Много избягвам разни картинки по пръстите, но лятото предлазполага към закачливост и свежи изпълнения .
Денси,Стаси и аз съм от пристрастените към Шанел, но ако лака им не струваше никога не бих повторила. До сега не съм попадала на лак който съхне за 5-6 минути.

GagaMaga, страхотен маникюр  Simple Smile (кораловия). Запазих си и  твоята идея със сърчицето.

# 445
мисля, че е по-добре наистина първо да се разберем какво разменяме, защото до тук се включиха с мнение 3-4 души, някой /не искам да съм аз  Peace/ да ги систематизира и да пусне нова тема с правила в първия пост, а аз да заключа тази
Денси или друг доброволец?
само моля да ми пише една лична преди да пусне новата тема  Wink

# 446

мисля, че мярнах подобни печати в някакъв магазин, но ми се сториха прекалено показни и ги подминах  Laughing

# 447
До сега не съм попадала на лак който съхне за 5-6 минути.

GagaMaga, страхотен маникюр  Simple Smile (кораловия). Запазих си и  твоята идея със сърчицето.

Мерси  Blush
Шанел за 5-6 мин. ли съхнат?  Shocked

мисля, че мярнах подобни печати в някакъв магазин, но ми се сториха прекалено показни и ги подминах  Laughing

Определено и аз за  такива ги намирам, но е забавно да се лакираш с Шанел и да му сложиш печата като "етикет"  Laughing. Шегувам се  Wink

# 448
Аз също смятам, че е хубаво да се предлагат нови или веднъж ползвани, неразреждани лакове

# 449
  • София

Решението е да се сложат само на един пръст - този с пръстен  на Шанел Laughing

Gaga наистина съхне за толкова. Аз ги пазя по навик още десетина минути.

Общи условия

Активация на акаунт