Лакове за нокти - тема 5

• 76 482
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Ами...  Blush - нали обясних че аз съм си го правила цвета  Simple Smile
Беше оранжев, аз добавих малко ярко червено от друг лак и стана това! И на мен мнооого ми харесва  Heart Eyes (ако искаш, довечера ще ти кажа номерата на оранжа и на червения?)

Много моля ако не те затруднявам!!! Blush
Много ми хареса направо е станал перфектен точно какъвто си търся . Praynig Hug
Момичета, я погледнете на горния ред 4-ят лак: http://media.snimka.bg/6065/018385562.jpg .Не си ли смесвала от него Гагче?Номера е 377.
П.П:
с новите ми придобвски лаковеге ми станаха 107 Laughing

# 451
Буб, писах лично. Сега ще се опитам да напряв темата, но те моля за помощ за правилата.  Hug  bouquet
Аз имам много малко лакове около 15. Нямам и намерение да ги увеличавам. нося много малко цветове и съм си намерила всичко което харесвам.
 Шанела съхне за минути?!......ах Марта.... ще ме вкараш в грях. Heart Eyes Hug

# 452
  • Belgium
Марта, защо не покажеш ягодката?  Wink

При мен Шанела съхне по-бавничко, но пак си е великолепен, както и Диор  Heart Eyes

# 453
Не, смесих един на Манхатън, ярко червен, който ми е супер нетраен и се чудя какво да го правя с оранжев на Флор мар - нов. Ще дам номера довечера Wink

Марта, край, ще се купува Шанел  yes! Дали най-после заредиха някоя БЗ с лакчета на Шанел, нещо напоследък са им много празни щандчетата...

# 454
  • Belgium
Гагче, зарежи я тая БЗ, за нищо не стават.

Пробвай в Pretty Shop или магазина на Леге, забравих как се казва. Моите Шанели са от Леге, Диора ми е от Pretty Shop  Peace

# 455
А Прити шоп сега къде има?

А на Диор какви са цените? Влюбих се в тези  Heart Eyes

На вълна етикети по ноктите един интересен педикюр  Laughing

# 456

Марта, край, ще се купува Шанел  yes! Дали най-после заредиха някоя БЗ с лакчета на Шанел, нещо напоследък са им много празни щандчетата...

Аз от БЗ вече не пазарувам изобщо. Взех си лака от  Pretty shop. Na DIOR цените предполагам са като на Шанел - около 40 лв.

# 457
  • Belgium
Стаси, от една партия сме  Wink

Гагче, Диор последно беше 38 лева.

Pretty Shop е на Гладстон, пряка на Витошка, на два етажа е, вижда се отдалеч.

# 458
  • София
Ауууу, Гагче, тоя педикюр е отвратителен  Sick Грозни криви пръсти, грозно оформени нокти, грозен лак... чак ми приседна пържолката като го видях  Laughing

# 459
Нали!  Grinning
Аз в стремежа си да намеря точното коралово, накупих сума ти оранжавеещи, който в магазина на изкуствена светлина изглеждаха коралови, купувам ги и навън са си чист оранж. Накрая се сетих и реших да пробвам да смеся, пък каквото стане и то взе че се получи точно каквото искам! Много му се радвам  Grinning.
Довечера ще проверя номерата точно и ще ти ги напиша  Hug

Gaga Maga  златна си !!! newsm51
Ще чакам да обясниш та барем забъркам и аз някой " лаков коктейл" Mr. Green.
И аз в стремежа си да си взема хубав коралов цвят съм ги насъбрала толкова много лакове които са ми излишни ; довечера ще ги преброя  Sick и ще чакам другата тема за размяна че от някои имам по два броя  Joy.

# 460
Ауууу, Гагче, тоя педикюр е отвратителен  Sick Грозни криви пръсти, грозно оформени нокти, грозен лак... чак ми приседна пържолката като го видях  Laughing

Joy hahaha Joy
Видя ли сега като ядеш пред компютъра  hahaha Hug

# 461
  • София
Правилно, дано се поуча и започна да се храня на масата като възпитана млада (не толкова) дама

# 462
  • София
Момичета, по колко парички купувате Catherine Arley...? Аз днес си взех един за 1.29, та се чудех толкова ли са си по принцип...?

# 463
Ноар, толкова са да, днес забърсах един и един тюркоазен на Сефора.

# 464
  • София
Около нас са между 1,50 и 2.00лв Катерин Арлитата. А холограмните по 2,50. ама то по центъра всичко май е по-скъпо  Close

Общи условия

Активация на акаунт