Лакове за нокти - тема 5

• 76 484
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Аз изобщо не обичам перлени лакове и затова есенният Шанел хич не ме впечатлява.... но ментовият е чуден.
 Вече започвам да се чудя защо постоянно ви следя като седя вече трета седмица нелакирана. Само се дразня  ooooh! Laughing На всичко отгоре си мъкна навсякъде с мен един бял молив за нокти и на всяко миене на ръцете се мацам за да не е съвсем непоносимо моложението  hahaha

# 421
Как защо, защото тази тема е готина, позитивна, весела и въобще в момента е една от най-забавните и уютни теми в КМ. Дано остане така задълго.

# 422
 Peace абсолютно споделям!!!  Hug  bouquet
Много ми е кеф тук  Heart Eyes

...Ама съм виждала такова лилаво като Шанелското, не мога да си спомня на коя марка беше, обикновеничка някоя, но същия цвят, сигурна съм  ooooh!

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 10:25 от GagaMaga

# 423
момичета, моля ви, дайте пак линк към хубавия заздравител на Мавала  Praynig
търсих го преди 10на дни на няколко места и го нямаше, сега пак ще го търся, но вече забравих какво търся  Crazy
каквато съм блейка, ще си купя другия  Blush
и с какво хубавият беше по-хубав от другия? единият правеше покритие с някакви частици, другият ... каша ми е в главата от спомени за прочетени неща  Blush
спомням си, че цената май беше между 24 и 30 лв.

# 424
Gaga Maga  може ли да ми кажеш кой номер е този лак ; много ми хареса!!! Praynig  Hug

http://prikachi.com/images.php?images/166/2261166F.jpg

# 425
Ами...  Blush - нали обясних че аз съм си го правила цвета  Simple Smile
Беше оранжев, аз добавих малко ярко червено от друг лак и стана това! И на мен мнооого ми харесва  Heart Eyes (ако искаш, довечера ще ти кажа номерата на оранжа и на червения?)

# 426
  • София
Бубанка, ето - http://beautycosmetic.biz/mavala-mavala-scientifique-zazdravitel-nokti-p-932.html

Аз съм ползвала и двата заздравителя навремето. Този заздравява много бързо и осезаемо, а другият само механично прави чупенето на ноктите по-трудно посредством фибро влакна. За белене, лющене, огъване и т.н. не помага. И трябва да се ползва постоянно като база под лака защото наистина заздравява само механично, не лекува. Аз моя такъв го изхвърлих още преди да го преполовя. Просто ми идваше нанагорно да мажа първо единия разтвор, после два слоя от другия, да чакам да съхне и чак след това да се лакирам. И да не говорим, че пак ми се цепеха ноктите и с него  ooooh!

# 427
Адри, благодаря!   bouquet
върху този мога да се лакирам след като изсъхне, нали?

# 428
  • София
Аз пък вчера се борих в Ибея за едно много отровно жълто на ОПИ  Mr. Green и едно друго зелено......не ги спечелих  Crossing Arms Здраве да е, но пък намерих в кошницата си с лакове едни лак, който съм ползвала само веднъж, уникаааален цвят, някакво средно между холограмно оранжево и розово и марката му е ГАБРИНИ......изобщо нямам спомен от къде съм го купувала....но пък седи разкош, ще покажа снимки. Освен това като изсъхне мирише на ягоди  Thinking Някой да има идея дали продават някъде все още такива лакове  newsm78 Сега ще поровя за снимки в нета.

# 429
  • София
Бубанка, можеш. Той не е на лакова основа, а е течност, която попива моментално след като се нанесе. Отгоре можеш да го комбинираш и с друг заздравител под формата на лак или с обикновена база или направо да се лакираш. Малко е като количество, но е много икономичен. Аз си го купих пак и като приключа с Нейл Енви започвам да ползвам него в комбинация с Енвито като основа

# 430
  • София
Шишенцето е такова

http://4.bp.blogspot.com/__wmFLIYKYcg/S6tC03W7qOI/AAAAAAAAAUc/KY … 600/gabrini14.jpg

но пък сега като се разтърсих в гугъл, намерих още няколко приятни цвята от въпросната марка. Ако някой е фиждал някъде нека сподели  Peace

# 431
Ами...  Blush - нали обясних че аз съм си го правила цвета  Simple Smile
Беше оранжев, аз добавих малко ярко червено от друг лак и стана това! И на мен мнооого ми харесва  Heart Eyes (ако искаш, довечера ще ти кажа номерата на оранжа и на червения?)

Много моля ако не те затруднявам!!! Blush
Много ми хареса направо е станал перфектен точно какъвто си търся . Praynig Hug

# 432
Нали!  Grinning
Аз в стремежа си да намеря точното коралово, накупих сума ти оранжавеещи, който в магазина на изкуствена светлина изглеждаха коралови, купувам ги и навън са си чист оранж. Накрая се сетих и реших да пробвам да смеся, пък каквото стане и то взе че се получи точно каквото искам! Много му се радвам  Grinning.
Довечера ще проверя номерата точно и ще ти ги напиша  Hug

# 433
Може ли да ми препоръчате наситен лилав лак. Подлудих всички продавачки в козметичните магазини, че все го няма моето лилаво.  ooooh!

Бих ти предложила това:

Мерси, Лу! Почвам издирване, защото в моя град никде няма лаковете на ОПИ.  #Cussing out
Онзи ден в един козметичен магазин видях от тези лакове:

Някой да има някакви впечатления от тях?

# 434
За пръв път ги виждам, но са в много готини опаковки!

Общи условия

Активация на акаунт