Лакове за нокти - тема 5

• 76 490
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
ivchenceto - благодаря!

Аз много харесах този лак на Орли, ако знаете такъв цвят на по-достъпна марка (може и ОПИ) мнооого ще съм благодарна  Grinning

Не знам кога ще се наканя най-после да снимам смесицата си за коралов лак, но ми се получи точно такъв цвят 1:1:

# 331
  • София
В този цвят на Орли и аз съм влюбена. Лу си го беше взела, доколкото помня. На живо същия ли е като на снимката?

# 332
  • Belgium
Гагче, това е Cotton Candy на Orly, имам го, показвах го по-напред  Peace

# 333
Лу - завидях ти!  Crazy  Hug
А на друга марка такъв цвят...евентуално  Flutter

На живо същия ли е като на снимката?

Присъединявам се към въпроса, + много пластмасово ли стои + от къде може да се закупи, ако не намеря друг с този цвят  Flutter

# 334
  • Belgium
Ами на живо е една идея по-розов, но е мега як и си върви с гланц за устни към него в съшия цвят, който виси от шишенцето  Crazy

Гагче, трябваше да кажеш, че искаш, като ходих до вносителя, можех да ти взема  Wink

# 335
  • София
Ами на живо е една идея по-розов, но е мега як и си върви с гланц за устни към него в съшия цвят, който виси от шишенцето  Crazy

Гагче, трябваше да кажеш, че искаш, като ходих до вносителя, можех да ти взема  Wink
Кой им е вносителя? И каква е цаната там?

# 336
Аааа сетих се сега че ги показа като ги купи!
Ех ами...не съм знаела, сега го видях и ми се хареса много!
Няма ли ги по магазините  Rolling Eyes

# 337
  • Belgium
Не съм проверявала, може да ги има  Thinking

Майка Зайка да ти пиша на лични адреса ако искаш, да не правим реклама?

# 338
Може ли и на мен  Flutter   bouquet

# 339
Може ли да ми препоръчате наситен лилав лак. Подлудих всички продавачки в козметичните магазини, че все го няма моето лилаво.  ooooh!

# 340
  • София
Mirama, благодаря  Hug

# 341
  • Belgium
Може ли да ми препоръчате наситен лилав лак. Подлудих всички продавачки в козметичните магазини, че все го няма моето лилаво.  ooooh!

Бих ти предложила това:

# 342
Лу, благодаря за информацията  Hug
В обедната почивка отскочих до офиса им и се сдобих с това:
и това
Отдавна ми беше мерак за такъв цвят, ама ми е много трудно да си се представя с него

# 343
  • Belgium
Juanita_17 ти си била ужасно бърза  Grinning

Кажи после доволна ли си  Peace

# 344
  • София
Здравейте,отново сте показали невероятни красоти Peace
Аз също имам нова придобивка,к-т за френски маникюр на Буржоа(3 лакчета)-19.90лв.
обаче сега имам въпрос,никога не съм си правила такъв маникюр и искам да ви попитам-бялото,колко трябва да го нанеса,колкото е бялото на моите нокти,или може и да е по-тънко?Дано ме разбрахте Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт