Лакове за нокти - тема 5

• 76 267
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
bradata,можеш ли да ми кажеш къде в Бургас се продава този заздравител на Мавала? Grinning
Нямам никаква идея - аз си го купих по интернет (в нормален магазин май само храна купувам напоследък hahaha), ама рядко се сещам да го ползвам, а имам нужда Embarassed

Иначе съм на тюркоазена вълна и си пробвах 3 от новите попълнения:

На средния пръст е тюркоазеният лак на Ейвън, а на другите са два от лаковете на Бари М - приятни цветове са, но и трите не са от най-покривните и се наложи да минавам по 3 слоя. Добре че имам от вълшебното Seche Vite и 10 минути след като се наклепах и с него, имах идеално сух маникюр Flutter

# 46
bradata,можеш ли да ми кажеш как е името на тюркоазения на Ейвън?А калния на Пърфект е номер 101,имам го и е доста хубав. Peace

# 47
Gia Mari Carangi, супер!  Heart Eyes
Аз вчера се намацах с това, на живо има малко по-перлено розов нюанс, който не мога да хвана:

# 48

Супер стои, много свежо, имам го, но нещо не ми е достатъчно лятно за него все още. А и не се сещам с какво на краката ще съм и с какво ще съм облечена Rolling Eyes Лак за 3 лв дрехи ще му купувам  ooooh!

Дени   bouquet за темата

# 49
           Уф, досега гледах клипчетата с водния маникюр, красота са си! Но определено някои не са ми по вкуса , големи цигании има. Или аз съм годините съм станала консерва.
            И пак да попитам - може ли да ми дадете линк към матиращ лак но да е в Ибей ? Мерси предварително!

# 50
  цоп , и аз да ви следя , че са ми горяма мания лакчетата . Вчера гледах в едно магазинче изсушител за лак на перфекта , някой да има отзиви за него , за съжаление не намирам снимка  Confused

# 51
  • Бургас
bradata,можеш ли да ми кажеш как е името на тюркоазения на Ейвън?А калния на Пърфект е номер 101,имам го и е доста хубав. Peace
Teal Infusion от серията Arabian Glow (каталог 9 стр.37) Wink Само да кажа, че е от най-трайните - връхчетата отпред вече леко се изтъркаха Tired

# 52
Колко струва заздравителя на Mavala?
Такова чудо не бях виждала, почти всичките ми нокти са сцепени.   Sad´
Някакви добавки май трябва да си взема...Имаше едни дражета на Мерц, но за друго не се сещам в момента.

# 53
Колко струва заздравителя на Mavala?
Такова чудо не бях виждала, почти всичките ми нокти са сцепени.   Sad´
Някакви добавки май трябва да си взема...Имаше едни дражета на Мерц, но за друго не се сещам в момента.
заздравителя на мавала е 24лв горе-долу.иначе преди и моите нокти бяха много нацепени и само един заздравител ми помогна-micro cell 2000.мога да кажа че съм супер доволна-за 2 седмици ноктите ми пораснаха вече не се цепят и съм страшно доволна.дори премахна жълтото по ноктите ми. Hug

# 54
  цоп , и аз да ви следя , че са ми горяма мания лакчетата . Вчера гледах в едно магазинче изсушител за лак на перфекта , някой да има отзиви за него , за съжаление не намирам снимка  Confused

Аз го имам - този, който е под формата на лак, доволна съм, но нямам база за сравнение, така че не ми е много миродавно мнението. Изсушителя, който ми слагат на маникюра определено е по-добър, по-бързо съхнат сякаш, но той е голяма кръгла бутилчица на Стар Нейлз.

# 55
  • София
Аз съм си правила воден лак  Peace Цапаницата наистина е голяма, но пък ефекта според мен е супер. Лака е доста по траен от обикновенно. За да стане добре лака трябва да е доста редичък и се хаби повече от колкото само за лакиране. Аз бях с бял лак преди това за да стане по плътно /по съвет на една съфорумка от темата за Печатите   bouquet/. Слагам снимка, който се интересува може да погледне как се е получило  Peace

http://i239.photobucket.com/albums/ff214/mishchitzata/MandMDirect/IMG_2506.jpg

# 56
Мишчице, мерси за снимката!
Аз се чудя, ако се сложи водичката в по-малко съдче, например капачка от пяна за коса, с по-малък диаметър, цапаницата няма ли да е по-малка?

# 57
  • София

А тук е измислила нещо жената, за да не се цапа, ама не мога да разбера какво е точно наилончето по пръстите и  newsm78

Според мен това е тиксо, което си е сложила на пръстите.....сложничко ми се вижда направата на такъв вид маникюр иначе.

# 58
  • София
GagaMaga Аз си го правих в една миниятюрна чашка за ракия  Mr. Green Диаметъра и беше не повече от колкото монета от 1 лв. Но цапаницата е огромна и изнервя после това ,че честиш като идиот, но пък веднъж месечно се ядва. При положение ча лака ми изтрая 6 дни без обелени връхчета дори. Правих с лакове на Катерин Арлей  Peace Виждала съм че облепят пръстите с хартиено тиксо и ставало.....но не съм пробвала  Hug

# 59
А голямата цапаница е тази която остава по пръстите нали? За нея си мисля, че би свършила работа някаква писалка-лакочистител, от тези като маркер които са, иначе просто не си го представям  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт