Лакове за нокти - тема 5

• 76 268
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
опитах се да снимам лакове за темата за размяна, но снимките нещо се развалиха  Tired
станаха само тези: разредител на Перфект /ако някой се интересува/ и придобивките ми от последните 2 седмици
Момичета здравейте, може ли някой да каже къде има от тези лакове на Адос, някъде Младост Дружба Ст. град?
Мерси предварително.

моите са от подлеза на Окръжна болница

# 676
Лакове на адос има на пазарчето на Младост, в един козметичен магазин-отпред има постер на Флормар Simple Smile

Пазарчето в Младост 1 при спирката на метрото ли?
да, точно то

# 677
Момичета,някой може ли да ми каже кой е този цвят

и къде се продават тези лакове,аз не съм ги срещала newsm78
И аз много го харесах Heart EyesЩе търся по някакъв начин да се сдобия с него. А дали има такъв цвят на друга марка лакове или поне да е нещо подобно Rolling Eyes

# 678
  • София
Znaete li dali v Serdika mall ima Sephora?

# 679
Майка Зайка, няма, само в The mall.

# 680
Някой да има идея кой е лака на Кайли в този клип?
Попитах чичо Гугъл и ето това ми излезе
http://www.kaboodle.com/reviews/chanel-beaut-des-ongles-protecti … base-coat--makeup
И аз се разрових по-обстойничко - този е.
Или поне всичко ме води към него.

# 681
Харесва ми. Heart Eyes

Направен с това, но поради липса може и с друго.

# 682
  • София
Момичета,някой може ли да ми каже кой е този цвят

и къде се продават тези лакове,аз не съм ги срещала newsm78
И аз много го харесах Heart EyesЩе търся по някакъв начин да се сдобия с него. А дали има такъв цвят на друга марка лакове или поне да е нещо подобно Rolling Eyes

Мисля че е Strawberry fields.

# 683
  • София
Много подобен на Strawberry Fields  е №710 на Катерин Арли. Аз го имам и ми изглежда същия, но оригиналния съм го виждала само на снимка и не мога да съм категорична

# 684
  • София/Бургас
опитах се да снимам лакове за темата за размяна, но снимките нещо се развалиха  Tired
станаха само тези: разредител на Перфект /ако някой се интересува/ и придобивките ми от последните 2 седмици

Моля те кажи номерата на лаковете ? От дълго време си търся такива.

Предварително благодаря!
  bouquet

# 685
зелен 555, ментов 545, син 547 - само първия е с перлени частички
имаше и много други цветове  Wink

Перфект 110, КА светъл 221, КА тъмен 940 - последният е без перлени частички
тези са от парфюмерията на пазарчето в Мл. 4

# 686
# 687
момичета ще задам малко глупав въпрос но се надявам да ми простите и да ме посъветвате. Embarassed Embarassed Embarassed
моите нокти растат под формата на дъга и искам да си ги оформя квадратни.как става? Embarassed
досега съм ходила при маникюристка да ми ги прави но напоследък заради детенце нямам никакво време и трябва да се справя сама Sad

# 688
Адри  Hug още днес ще отида да проверя за този на Катерин Арли. ( тук по принцип има голям избор на тези лакове) и дано си го намеря Simple Smile

# 689
моля ако някой разбира от гел, акрил и т.н. да ми пи6е имам проблем  Cry ще ви бъда благодарна Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт