Лакове за нокти - тема 5

• 76 254
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Nad_tab - как стои Ейвънския? Прозрачно ли?

Rangua - ако намериш някаква снимчица на жълтото на Катрин Арли как стои на нокти ще  съм ти мноооого благодарна!!!  Hug

Чакам с нетърпение да се затопли полятно му и да изпляскам чисто бял лак на ноките! Обожавам   Blush

# 721
  • Belgium
Гагче, каква марка ти е бялото?

Ако някоя добра душа отскочи тия дни до Стар Нейлз, ще ми драсне ли ендо ЛС  Blush Hug

# 722
  • София
Rangua - ако намериш някаква снимчица на жълтото на Катрин Арли как стои на нокти ще  съм ти мноооого благодарна!!!  Hug

Жълтото и аз го имам,ето така седи Simple Smile
http://media.snimka.bg/6245/018745078.jpg

# 723
Бялото ми е на Голдън Роуз - Pretty Color - ето тези мъничета  Grinning. Добре, че ме подсети, някой знае ли къде се продават? Бих си купила 5 бели, това е най-хубавото покривно бяло което съм виждала  Heart Eyes

Pink Flower - мнооого сладко стои! Мерси за снимката   bouquet

# 724
  • София
Gaga със сигурност ги имаше вчера на щанда на Голдън Роуз в Мола на Стамболийски, една огромна купа, пълни с малки лакове, мисля че беше около 1.10 лв., но незнам дали имаше точно бяло  Rolling Eyes

# 725
Благодаря за отговорите за топа на Еси Hug....нямам търпение да ми пристигне  Crazy

Този лак дали го има в The Mall. Сигурно е обсъждано, ама каква е цената на лаковете на МАС? Thinking

# 726
  • Belgium
18 лева  Peace

# 727
Бялото ми е на Голдън Роуз - Pretty Color - ето тези мъничета  Grinning. Добре, че ме подсети, някой знае ли къде се продават? Бих си купила 5 бели, това е най-хубавото покривно бяло което съм виждала  Heart Eyes

Този лак не е ли с тънка четка за френски маникюр?  Rolling Eyes

# 728
  • София

А мен ме интересува дали става на черти при лакирането  Thinking Имам много плътно бяло, но си седи на черти, та за тези ми е чудно как седят...... че и аз съм се омерачила много на млечно бяло  Crazy

# 729
  • София
Nad_tab - как стои Ейвънския? Прозрачно ли?

Да, на един слой стои много нежно с топ отгоре става перфектен, на два слоя обаче никак не ми допадна...

# 730
С нормална четка са си тези лакове,не са за рисуване. Peace

# 731
# 732
Да, с нормална четка са си Simple Smile, но белия ми го препоръчаха точно за френски - много успешно.

Не съм се лакирвала с него от миналото лято, но нямам спомен да е ставал на черти  Thinking

# 733
Pink Flower, всички нокти на снимката ли са с лакове на Катрин Арлей? Интересува ме палеца-днес видях подобен цвят лак точно на Катрин Арей и се зачудих дали да не си го купя, но реших първо да проверя дали тук няма снимка как стои. И да докладвам- 710 на Катрин Арлей наистина е доста успешна имитация на Strawberry fields и утре ще бъде закупен Peace

# 734
Благодаря за отговорите за топа на Еси Hug....нямам търпение да ми пристигне  Crazy

Този лак дали го има в The Mall. Сигурно е обсъждано, ама каква е цената на лаковете на МАС? Thinking
Няма го и не знам дали въобще ще дойде. Аз също го харесах.

Общи условия

Активация на акаунт