Нови придобивки в гардероба - 20

• 92 557
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, помагайте!

Искам къса райрана рокля, по тялото си я представям. Нещо такова : http://s11.bdbphotos.com/images/orig/h/0/h0vb6r5ywz0ewy06.jpg

Виждали ли сте някъде ? Или ако не, то имате ли идея къде може да продават такива райрани платове, които са като полиестер и еластан. Извинявам се за отвлечения въпрос  bouquet

Сетих се за подобна на Мис Сиксти, на мен лично много ми допада, можеш да я погледнеш тук:

http://www.asos.com/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Zip-Front-Stripe-Jerse … t=-1&clr=Pink

Предполагам я има в магазините им.   bouquet

# 61
  • София
Днес се сдобих с дънки от Бенетон, тънички, като за сезона и с разкроен крачол, както обичам  Heart Eyes А и с 50 % намаление newsm44

# 62
  • Все на втория етаж

И аз много ги харесах. Сподели от къде и за колко пари са? Wink

# 63
Днес се сдобих с дънки от Бенетон, тънички, като за сезона и с разкроен крачол, както обичам  Heart Eyes А и с 50 % намаление newsm44

колко излизат с намалението?

# 64

И аз много ги харесах. Сподели от къде и за колко пари са? Wink
Благодаря ви взех си ги от магазин във В.Търново за около 60лв  Peace

Има ги и в един сайт ще пиша на ЛС   bouquet

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 02:12 от Liliq_H

# 65
Момичета, имате ли представа на каква цена приблизително са в момента слънчевите очила в Mango, New Yorker и TALLY WEiJL /май и те имаха Rolling Eyes/?
Съжалявам, ако въпросът ми не е по темата, но се надявам, че тук ще получа отговор. Blush

# 66
За очилата на New Yorker споделям веднага
Онзи ден се сдобих с прекрасни такива за 19лв.
Мисля, че цената им варираше между 14-20лв.
Не повече.
И в останалите споменати магазини ми се струва, че бяха по толкова, но не съм сигурна, защото вече си бях купила от New Yorker и не се загледах особено.
Надявам се да съм била полезна.   bouquet

# 67
Calathea, благодаря ти за бързия отговор! Hug

# 68
  • Все на втория етаж
А за защита на тези очила колко им дават? Надеждна ли е според вас при тази цена? Мъжа ми казва да не си вземам евтини, защото според него с очила под 100 лв. само ще си разваля очите? В смисъл според него хубавите очила, които имат истинска ув защита са около 200 лв.

# 69
Не мисля, че цената задължително е определяща. По-скоро има значение мястото, аз съм си взимала качествени очила за 30 лв., но от оптика.  Wink Не казва, че обичата от магазините, които съм споменала по-горе са качествени /надявам се да са, но на място ще си преценя/. Rolling Eyes

# 70
Вече почти навсякъде има намаления и има страхотни находки.

# 71
  • София
А за защита на тези очила колко им дават? Надеждна ли е според вас при тази цена? Мъжа ми казва да не си вземам евтини, защото според него с очила под 100 лв. само ще си разваля очите? В смисъл според него хубавите очила, които имат истинска ув защита са около 200 лв.

За съжаление дори и цената не е определяща в България. Каквото и да си вземеш, го тествай в някоя оптика. Имам няколко чифта слънчеви очила на много реномирани марки, с гарантирано качество и всички са на стойност под 100 лева, просто защото не са купувани от тук.

# 72
  • ...край Дунава
Sisi ke4 , може ли да споделиш откъде е чантата Найк  Praynig Страхотна е   bouquet

Мерси, от Ларедута е Peace
А ето и реалните снимки плюс обувките ми от вчера newsm44

# 73
Сиси, честито Hug Всичко е разкошно,.Аз си търся подобна чанта ,но на Адидас.  Simple SmileПлачи, направо ме разби с тюркоазената чанта.  Crazy
И аз доста неща,но по-късно ще снимам Wink

# 74
Sisi ke4 страхотни неща  Heart Eyes 
Откъде си взе адидаските и за колко и имаше ли друга комбинация пак с бяло?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт