Кухните - 32-ра тема

• 113 258
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
И ПДЧ-то и ПДВ-то са си еднакво уязвими на вода и нямат никаква импрегация освен канта момичета.За обща имформация да си знаете че какъвто и да е МДФ гланца....всичкия не е устойчив и се драска.Разумния вариант за употребата му е само и единствено за вратички на горен ред шкафове Simple Smile

# 121
И аз съм за стъкло. От няколко месеца събираме идеи за предстоящото обзавеждане на кухнята и това ми се струва много ефектен вариант. Ако има някой с вече готова кухня със стъклено гръбче - нека сподели!
Здравей, моята кухня е със стъклен гръб. Много красиво стои,когато ми е възможно,ще кача снимки.

# 122
Здравейте,

Предстои ми да дам на майстора план за бъдещата кухня с трапезария 360 на 460 см. . Изчетох 2-3 теми назад и за сега мозъчето ми роди следното нещо http://egisihora.snimka.bg/architecture/apartament.509636.19348109. Сега какво виждаме на първата картинка.
Това е Ално китчен планер - базов модел без много опции по обзавеждането извън шкафовете. Искам линейна кухня на 3.30 м. започваме от прозореца:  фурна за вграждане с чекмедже отдолу, с котлони 2-ка над нея и ширм (втората картинка) продължавам с 80 см. 2 вида шкафа, мивка с двойни вратички, съдомиялна, ъгълче до комина. Отгоре - ширма, 3 бр. двукрили шкафа и ъгълче до комина. На отсрещната стена имаме шкаф с височината на кухненските 100 см. за всякаква друга едрогабаритна посуда, кофи, четки, парцали  и т. н.newsm78 ръ

Канта на ширма ми е оринтира за основния цвят на вратичките от масив, а корпуса от ПДЧ. Плот технически камък - светло бежов, гръб  newsm78 ще ми се да е пак технически камък светло бежов но "номера" с изрязването на дупки за контактите, металната релса отгоре -  не знам как ще стане?

В дясно най-близо на стената е сложен TV. Масата тип бирария е само с ориентировъчна цел и не е подходящо завъртяна.

Приемам всякакви идеи и забележки   bouquet

# 123
Едно въпросче, на съвсем по темата с други програма които ползвам за обзавеждане на кухнята свалям в PDF формат, но незнам как да го прикача on-line  newsm78 дано някои помогне   bouquet

# 124
Едно въпросче, на съвсем по темата с други програма които ползвам за обзавеждане на кухнята свалям в PDF формат, но незнам как да го прикача on-line  newsm78 дано някои помогне   bouquet

Ако съм разбрала какво точно питаш, трябва да ъплоуднеш този пдф някъде другаде, а тук да сложиш само линк към него.

# 125
И аз съм за стъкло. От няколко месеца събираме идеи за предстоящото обзавеждане на кухнята и това ми се струва много ефектен вариант. Ако има някой с вече готова кухня със стъклено гръбче - нека сподели!
Здравей, моята кухня е със стъклен гръб. Много красиво стои,когато ми е възможно,ще кача снимки.

sunny6 - ще чакам с нетърпение  bouquet радвам се, че като горд ползвател на кухня със стъклено гръбче споделяш позитивно мнение!

# 126
Ще ви следя

# 127
Хайде и аз тук, попрочетох ви,поздравявам ви за красивите кухни.Искам да попитам тези от вас,които имат кухня от МДФ  гланц, лесно ли се драска и трудно ли е за поддръжка? Peace

# 128
  • Варна
Имам СПЕШЕН въпрос: до обяд трябва да избера м/у 2 цвята ламинат за холо-кухнята. 1) тъмно-кафяв, нещо като тъмен орех и 2) светло-белезникаво, без определен цвят )))

Затруднена съм, понеже не знам какви ще са мебелите, само знам, че долния ред на кухн. шкафове е тъмен (като венге)...

Сякаш клоня към вариант 2 - но се чудя кое е по-практично за поддръжка?  Thinking

# 129
Няма еднозначен отговор. На светлото си личат тъмните боклуци, на тъмното светлите.  #Crazy
А за поддръжката, нали и двата варианта са ламинат. Не мисля, че има разлика между поддържането на тъмен и светъл ламинат.  Thinking
Помисли и стените какъв цвят ще са ти щом е едно помещение и дали ще се вържат и с тях.  Peace

# 130
  • Варна
Стените и те са още под въпрос...  ooooh! Май съм по-склонна да е нещо много светло капучино... не съм решила.  Tired

Помещението е само ок. 21 кв.м. Май светлия под ще го отвори?  Thinking

Притеснявам се, че долните кухн. шкафове са много тъмни, не знаем какъв цвят ще са масата + столовете (ама пак ще е някакъв нюанс на кафяво), секцията и тя... да не стане претрупано от различни кафяви цветове - това ме мъчи...

# 131
  • София
Да се включа и аз към темата, ремонта предстой съвсем скоро. Кухненските шкафове мисля да ги вземем черни, идеално ще си пасват и с иноксовите уреди. Някой, ако има черна кухня да сподели има ли ядове с чистене, дракане ...

Мерси   bouquet

# 132
Вземи нещо светло по добре.Лесно се чисти, по малко личат мръсотийките а и помещението остава 
 просторно.Кухнята е кухня за да се ползва а това черното не е и за пипане даже Wink

# 133
  • София
КИСА вземи светъл под , тъмна кухня и меката мебел и светла и тъмна ще ти седи добре. Това беше и моя дилема до скоро, ама вече се спрях на два варианта и просто сега изчаквам да харесам цвета на паркета и друго е ок.  Tired
Разрови се бях пуснала точно такава тема за цвета на пода и имаше няколко интересни идейки за който не се бях сетила.

п.п. ето темата дано ти помогне
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=477388.0

# 134
И нашия под ще е светъл, при кухня с долни тъмни и горни светли шкафчета  Peace
Ние вече си поръчхме уредите и съм много хепи  Grinning
В крайна сметка от много чудене избрахме Горения   Simple Smile
фурна : http://www.gorenje.bg/ovens?c=248655
плот :http://www.gorenje.bg/hobs?c=242989
аспиратор на Фабер : http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=3&pid=255

Общи условия

Активация на акаунт