Кухните - 32-ра тема

• 113 354
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Луминисценти тела тип "пура".С вграден електронен дросел са и пурите не изгарят.
прикрити са зад челно монтиран профил на дъното на горния ред шкафове.Изглеждат ефектно и осветяват перфектно.
Много офф, защо спалнята е с перфорирана плоскост вместо с подматрачна рамка?

# 256
Плоскоста лежи върху масивна чамова рамка и за разлика от подматрачната табла няма свойството да "пружинира"и съответно след време да се разскърца.
С плоскоста се и запазва по добре долната страна на матрака понеже ляга на цялата си повърхност  (матрака на спалнята е Двулицев)

# 257
  Peace

ето цените :

# 258
Благодаря за отговорите,относно въпроса ми за механизмите.Ограмотих се  Grinning Но явно не съм се изразила достатъчно добре. Вратите ми няма да са сгъваеми,а две отделни. Тогава механизмът за повдигане същия ли е? Не мога да си представя. Цените,дадени от Веси са за повдигащи сгъваеми. По-назад показаните са видно за единична врата. Какви са техните цени?Разликата в цените на Блум и марка тип китайска?Съжалявам,ако нещо не съм разбрала точно.

# 259
Благодаря за отговорите,относно въпроса ми за механизмите.Ограмотих се  Grinning Но явно не съм се изразила достатъчно добре. Вратите ми няма да са сгъваеми,а две отделни. Тогава механизмът за повдигане същия ли е? Не мога да си представя. Цените,дадени от Веси са за повдигащи сгъваеми. По-назад показаните са видно за единична врата. Какви са техните цени?Разликата в цените на Блум и марка тип китайска?Съжалявам,ако нещо не съм разбрала точно.

# 260

[/quote]
У дома ние имаме механизми за повдигащи вратички с плавно прибиране при това. От Кент Импекс са и цената им е добра-около 35 лева са. С японска марка са, мъжа ми много ги хвали, даже той сам си ги монтира Simple Smile (никак не беше трудно) Пробвайте!
http://www.sugatsune.com/products/ProductDetails.cfm?CATID=3& … RODUCTID=SLS-ELAN
http://kentimpex.bg/catalog/cat.68
[/quote]

Едните 35лв,а на BLUM /за твоя случай/ - 48.50лв

# 261
  • София
PAV1 къде ги има цените, че аз нещо не виждам  Embarassed

# 262

Най-дясна колона /таблица/   Peace

/от снимките на моите постове/

# 263
  • София

Най-дясна колона /таблица/   Peace

/от снимките на моите постове/
АЗ тук видях където си показала. Ама това което си копнала от страницата на Блим ли е, аз там си ги гледам, ама не намирам цени.

# 264
kimbolina,

Имам ги /ходих до магазина/ на файл (pdf)29.9 MB.
Калкулирам си бъдещата кухня.
Омръзна ми мебелистите да излизат с номера-
"ама то  BLUM са скъпи и затова е такава крайната цена.... Twisted Evil "

# 265
  • Пловдив
Много полезно инфо  Hug
А тази цена за един механизъм ли е? И по един ли се слага на клапваща вратичка или по два?

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 10:42 от benitta

# 266
PAV1 тези цени с ДДС ли са

# 267
PAV1 тези цени с ДДС ли са

Без ДДС

# 268
какво мислите за дървена кухня?

# 269

Общи условия

Активация на акаунт