Кухните - 32-ра тема

• 113 186
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Очаквам интересни предложения  bouquet
нясой да ми каже каква подова настилка да си направя на кухнята, теракота или ламиниран паркет

# 76
Киса,
Не зная купи ли хладилник,но аз се ограмотявах по темата от "Направи си сам".Има двама форумци-явно с хладилници се занимават-чудесни съвети дават и интересни коментари правят. За тях Либхер са №1, независимо,че се правят в Бг. В никакъв случай италиански. Гледа се и компресорът какъв е-имаш "Данфос"-нямаш проблем,температурния клас ,фреона,предимства и тедостатъци на 2 компресора и т.н.Много полезно четиво.
Съжалявам,но нямам линк и доста време ще ми отнеме да го търся.

# 77
То и аз от форумите се информирам.  Blush
Тук намирам най-много информация за кухненските уреди и най-вече за хладилниците.  Peace
http://forum.setcom.bg/index.php/board,82.0.html

# 78
  • Прекрасна ВАРНА
момичета, давайте идеи в какъв цвят да боядисаме стените  newsm78.кухненското обзавеждане е в цвят лайка и орех.искаше ми се стените да са в жълто,но ще се слее с  кухнята.да поясня,че кухнята ми е Г образна.мислех,където е кухненския бокс да е нещо бледо кафяво,а останалата част от стаята в жълто.приемам идеи всякакви.

# 79
Ако лицето на кухнята /...вратичките/ са орех, то тогава би било добре стените да са в нюанс подобен на него и съответно обратното.Идеята е че ако корпуса е примерно жълт и стените също така, то тогава двата цвята биха се размили а от там и цялата композиция би загубила индивидуалноста си и тежеста си.Мое виждане разбира се Simple Smile

# 80
  • Прекрасна ВАРНА
Ако лицето на кухнята /...вратичките/ са орех, то тогава би било добре стените да са в нюанс подобен на него и съответно обратното.Идеята е че ако корпуса е примерно жълт и стените също така, то тогава двата цвята биха се размили а от там и цялата композиция би загубила индивидуалноста си и тежеста си.Мое виждане разбира се Simple Smile

корпуса е жълт,а гърба на кухята има светло кафеви нишки,затова си мислех да е нещо светло кафяво.

# 81
Аз съм за.Мисля че ще се получи много добре а и кафеникавия нюанс е определено по топъл като цвят от "вадещото" окото жълтичко...... Wink

# 82
  • Прекрасна ВАРНА
Аз съм за.Мисля че ще се получи много добре а и кафеникавия нюанс е определено по топъл като цвят от "вадещото" окото жълтичко...... Wink

bouquet

# 83
  • варна
SHYSHYLKA, кухнята е наистина чудесна. А на мен би ли ми казала какъв е зеления цвят? И той ли е на Кроношпан? Умирам за зелено, но не мога да открия моя нюанс Sad.
Нашия гардероб е с такъв цвят врати - зелен пастен се води цвета.. На Габробница са нашите плоскости

# 84
SHYSHYLKA, кухнята е наистина чудесна. А на мен би ли ми казала какъв е зеления цвят? И той ли е на Кроношпан? Умирам за зелено, но не мога да открия моя нюанс Sad.
Нашия гардероб е с такъв цвят врати - зелен пастен се води цвета.. На Габробница са нашите плоскости

8996 PE - Зелено Океан  Кроношпан това е моя цвят

# 85
SHYSHYLKA моето питане е малко извън темата,но моля те сподели за дивана-фирма,цена,размери,механизъм и чекмедже има ли?

# 86
Относно зеленото, моето предложение е на WODEGO /зелено резида/.
Номера е U1898 и с една проверка в гугъла ще се покаже веднага Wink
успехче от мене.

# 87
# 88
коя е най-добрата подова настилка за кухня, посъветваха ме теракот, но няма ли да е много студено през зимата с теракот

# 89
  • Варна
коя е най-добрата подова настилка за кухня, посъветваха ме теракот, но няма ли да е много студено през зимата с теракот

ако кухнята ти е в отделно помещеие, май най-добре да е все пак с теракот - евентуално около мивката, печката да си постелеш от онези малките килимчета, да не ти мръзнат краката.

ако е в общо с хола (както е при мен), много грозно е едната част да е с плочки, другата ламинат... а и като няма да ми е пералнята в кухнята, не мисля че ще е проблем - поне така ни посъветва дърводелеца, който ще ни прави кухнята.

Общи условия

Активация на акаунт