Кухните - 32-ра тема

• 113 235
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Като че ли сме по-навити за Уирпула, защото е сив (не толкова иноксов), по ще отива на цялостния вид на кухнята, която е заедно с хола... Ще се върже с аспиратора, фурната... единствено микровълновата е бяла, но ще я наврем в един шкаф, където няма да е много на видно място....
Киса, ние взехме този уирпул http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/( … p;detailScenario=
много е красив  Peace
Нов е още но предполагам, че няма да ми създава проблеми, голям е, има мнооого място и за тави и тенджерки, въобще разпределението му е супер  Peace

Момичета дайде идея за плот и гръб, искам да са тъмни, вратичките ми са крем. Но тъмното предполага трудна поддръжка, има ли тъмен вариант на който не личат много отпечатъци  newsm78 За предпочате на егер или някоя друга добра фирма за плоскости  Peace

# 91
  • Варна
Като че ли сме по-навити за Уирпула, защото е сив (не толкова иноксов), по ще отива на цялостния вид на кухнята, която е заедно с хола... Ще се върже с аспиратора, фурната... единствено микровълновата е бяла, но ще я наврем в един шкаф, където няма да е много на видно място....
Киса, ние взехме този уирпул http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/( … 002481B479E9&

Отпадна Уърпула, защото се оказа, че цвят сив е по-скъп от иноксовия с 50 лв! Май ще си вземем  бяло Горение - хем е по-евтино... то от много мислене ще се побъркаме скоро!  Tired

Аз за горни шкафове избрах светъл цвят - нещо като ванилия, за долните - тъмно... не се сетих да погледна как точно се казват плоскостите  Rolling Eyes гърба и плота си го избрах сив... к`вот стане!  Mr. Green

# 92
..... каквото стане каза Joy
да знаеш клиент като теб какъвто и да е майстора само може да си мечтае да има.срещат се толкова рядко колкото се печели и джакпота от 6:49 Wink

# 93
Киса, след като няколко месеца преравях сайта
http://forum.setcom.bg/index.php?topic=44666.60
накрая купихме Либхер с 5 год. гаранция, широк вътре, мнооого висок /по желание на съпруга/. Доволни сме защото е супер тих и си върши работата така, че не го забелязвам.
За останалата техника основното ми изискване ще е за голяма гаранция и удобно ползване. Даже да се развали да не ми пука.

# 94
  • Варна
..... каквото стане каза Joy
да знаеш клиент като теб какъвто и да е майстора само може да си мечтае да има.срещат се толкова рядко колкото се печели и джакпота от 6:49 Wink

аз до 10 мин. бях готова с избора на цветовете за шкафове и плот - майстора чак се учуди, а мъжа ми беше хем шокиран, хем щастлив  Mr. Green щото иначе съм мнооого трудна като избирам нещо.  Sunglasses

Либхера е със 100 лв по-скъп... а вече толкова неща купихме над сумите, които предварително бяхме изчислили, та не знам вече....  а и са грозновати като дизайн...  newsm78

# 95
  • София

4. Уърпул, 649 лв - http://img.kasa.cz/kasa-foto/270/1/9/2/product_924291.jpg   единствено той е иноксов, другите са бели.... всичките ни харесват, не можем да решим....  Crazy
Да се включа само да наплюя Уърпул, имаме от 3 години,модела ни е друг. Като хладилник не мога да се оплача, работи си, охлажда, няма проблем. Обаче всички движещи се рафтчета са с едни пластмасови механизми, които се изпотрошиха още на първата година.

# 96
  • София
Да попитам дали някой е виждал да се слага стъкло между долните и горните шкафове?  Стандартните гръбчета не ми харесват, не ми харесва и с плочки. Иска ми се да се вижда стената, но ме притеснява , че от мивката ще пръска и ще се цапа много! Та за това идеята ми е да се сложи нещо прозрачно, което да може да се мие или забърсва!
 Някой със някакви предложения, ако е виждал нещо подобно?

# 97
placebo7 виждала съм такива кухни със стъклен гръб,но зад него има някаква плоскост върху която се лепи стъклото.За такова зад което да се вижда стената не знам   newsm78 ил и има нещо по-особенно при монтажът на кухнята.Иначе и на мен ми харесва повече-по-лесно ще се почиства,по-красиво изглежда.Но от значение ще е и дебелината на стъклото(особенно ако имаш котлони на плота)-да не би да се напука от топлината.

# 98
  • София
placebo7   аз съм виждала много е хубаво. Някъде из диблата имаше такава кухня с гръб от стъкло и даже беше изрисувано много красиво и коментираха как и къде се прави и каква е цената. Ама аз бях на друга вълна тогава и не си направих труда да запомня, поразрови се във форума и ще го намериш  Peace

Аз "последно" май се спрях на този вариант

но се чудя, понеже кухнята и дневната са ни в едно и меката мебел е тъмно кафява, дали тези два цвята ще паснат на тъмната мебел  newsm78
Или както КИСА е писала някаква ванилия лак да е горе пък долу нещо по тъмно или .....

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 14:04 от kimbolina

# 99
Да попитам дали някой е виждал да се слага стъкло между долните и горните шкафове? 

Мисля, че е доста скъпо интериорното стъкло, но виж тук.

# 100
След дълго чудене какво да сложим зад кухненския плот избрах гръб от същия материал както и термоплота,но тъй като печката ми е в края и ще пръска в съседната стена трябваше да сложим гръб и отстрани на стената.Нещо ми стои доста грозновато,а и в момента е дори и без кант,така както е изрязан.Иска ми се сложим някаква тънка малка лайсна.Така според мен ще стои по-добре,но мъжът ми твърди,че такова чудо нямало.Някой може ли да ми даде някакви идеи.Като се прибера у нас тези дни ще пусна и снимки.

# 101
placebo7,
кухнята за която е писала  kimbolina,мисля че е тази:

http://field.dibla.com/index.php?topic=6035.0

А не беше ли на съфорумката "не се сърди човече" кухнята Й с такъв гръб
лакобел /оранжев/?

# 102
  • София
PAV1 точно тази кухня  Peace

# 103
  • София
Да попитам дали някой е виждал да се слага стъкло между долните и горните шкафове? 

Мисля, че е доста скъпо интериорното стъкло, но виж тук.
Благодаря ти! Да, май излиза скъпичко, но пък много ми харесва. Ще трябва да сметна колко ще ни трябва, но предимството ни е , че имаме много малко кухненско боксче (всъщност е усвоен балкон), така че се надявам да не излезне някаква непосилна сума!

# 104
Ох, това е много хубаво, но скъпо. А какво ще кажете за малко гръбче, иноксов гръб зад котлоните и декоративен миещ тапет newsm78. Дали няма да се плеска много?

Общи условия

Активация на акаунт