Кухните - 32-ра тема

• 114 269
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Хората които ти правят кухнята не си ли взеха размери?Най-добре си направи корекциите.

# 331
Хората които ти правят кухнята не си ли взеха размери?Най-добре си направи корекциите.

И аз мисля така. Ако те са вземали размерите, грешката е тяхна и поправката трябва да е за тяхна сметка.  Thinking
Ако пък ти сама си си носила размерите в офиса, ми изглежда малко съмнително. Как така ще ти правят кухня по поръчка без изобщо да са видели помещението?  newsm78
Все пак ти не поръчваш кухня от Китай. И след като ще им оставиш няколко хиляди, редно е да дойдат и да си вземат размерите сами. На компютърните симулации не всичко може да се прецени добре.  Crossing Arms

# 332
  • София
Ха така имам спешен въпрос объркала съм си размера на кухнята с 20 см  Crazy ако остане така балконската врата няма да може да ...... Леле много съм бясна къде съм гледала не знам ще се изям.

Моя съвет е да измериш отново и да прегледаш чертежа. Може ти нещо да си се объркала. На мен ми се е случвало. В притенението дали всичко ще е на ред и нещо се заблуждаваш и изпадаш в паника.
Дори да има грешка, поговори с тях, няма нишо не поправимо на този свят! На мен ми преправяха големия ъглов шкаф на място.

В тази връзка да се похваля. Имам долен ред шкафове и камък сложени. Много ме кефи, точно така е както си го представях. Бях взела апарата да снимам, но батериите паднаха. Така че май ще бъде на готова кухня  Hug

# 333
  • София
Ох оправих проблема коригирахме един долен и един горен шкаф. Малко се губи от симетрията на равните шкафове,но пак е добре. шкафа колона ще е полуколона до плота и така идват нещата без да е разхвърляно още не беше късно. Размерите аз ги дадох и реших,че аз съм в грешка да ама си намерих листчето с моите чертежи и не съм аз в грешката. Защо не идваха да ги взимат ли миии ... мислех да ги накарам,но реших,че и сама ще се справя имах два дни до последна поръчка за да стане до 20 дни макс иначе отиваше за септември, а ние живеем вече в жилището но без кухня и е ад. Разликата идва от недобрите сметки от тяхна страна. Важното е че всичко се коригира и вече е по размери. Много ме хвана яд, защото сумата наистина е тлъста и щеше да м боде очите винаги като погледна. Благодаря ви за отговорите   bouquet

# 334
Браво. Радвам се, че си решила проблема.  Hug
Твоя пример ще ми е за поука да не бързам много, защото бързата работа срам за майстора. Ние сега също се ремонтираме и аз все припирам за някои работи, ама трябва да се оглеждат добре нещата, защото се правят веднъж и не винаги има място за корекция, както в твоя случай.  Flutter

# 335
  • София
Нека и аз да добавя нещо:
www.mebeli-jeweller.com.

# 336
Здравейте, момичета! Толкова много теми сте изписали ....и толкова красоти сте показали....Но нещата наистина са много за четене и тъй като нямам много време, а и не попаднах на инфо...си позволявам да ви поискам съвет. PraynigПредстои ми стандартното изнасяне на кухнята на балкон в панелка...та ми е нужен добър дизайнер за проект, който на малко място да ми побере всичко, от което имам нужда и то качествено. Моля, ако някой има контакти да ми прати / за София/ Praynig
Ако някой си е сложил мивка под прозореца, бих искала да видя снимки и да сподели опит.

# 337
Здравейте, момичета! Толкова много теми сте изписали ....и толкова красоти сте показали....Но нещата наистина са много за четене и тъй като нямам много време, а и не попаднах на инфо...си позволявам да ви поискам съвет. PraynigПредстои ми стандартното изнасяне на кухнята на балкон в панелка...та ми е нужен добър дизайнер за проект, който на малко място да ми побере всичко, от което имам нужда и то качествено. Моля, ако някой има контакти да ми прати / за София/ Praynig
Ако някой си е сложил мивка под прозореца, бих искала да видя снимки и да сподели опит.
По-горе съм пуснала снимка на плот. Там мивката е под скосен прозорец. Няма нищо особено, само изводите трябва да са на подходящо място.

# 338
  • София
Аз забравих да ви попитам на това червено МДФ-лак какви стени да направя? Сега са някакви резида и не мисля,че ще си подхождат. Замислям се за сиво сатен ама ми се ще да не се затъмни стаята.Тя е доста слънчева.Благодаря предварително!   bouquet

# 339
  • Варна
Видях си вчера кухнята.... както и предчувствах, гърба нещо не ми харесва - плота и гърба са сиви, горните шкафове светли, тип ванилия, долните много тъмни тип венге. Идеята беше уж да има контраст между горните шкафове, ама нещо не ми допада особено ...  Confused

Все още няма дръжки, може би и затова се губи цялостната визия  - не знам, ама това е положението. Ако успея да сваля снимките от тела, довечера ще кача снимки.  Rolling Eyes

Ето снимка на все още недовършената ни кухня: http://kisa.snimka.bg/other/razni.49153.19608925

Утре ще ни сложат дръжките, над горните шкафчета трябваше да има тапети (забравихме предварително да ги залепим  ooooh!), сега мъжът ми ще се катери да ги слага.  Mr. Green
Харесахме и осветително тяло, като го купим и сложим, може пак да пусна снимки, че сега изглежда някак постно...  Rolling Eyes

# 340
  • София
Kиса, никак не е зле! Какво си се запритеснила. Като се сложат и дръжки и се приключи със всички дребни довършителни работи ще има съвсем друг вид!

# 341
  • густо майна Филибето
Киса , добре изглежда Peace Сивия гръб на пръв поглед малко ме дразни, защото не ми се вързва с горните шкафчета, но не зная на живо как е.На мен ми се виждат малко шкафчетата, видях в албумите ти едно разпределение, според което кухнята е по-голяма. Аз бих го спазила, но все пак изхождам от това, че готвя за 5 човека Simple Smile

# 342
  • Варна
Киса , добре изглежда Peace Сивия гръб на пръв поглед малко ме дразни, защото не ми се вързва с горните шкафчета, но не зная на живо как е.На мен ми се виждат малко шкафчетата, видях в албумите ти едно разпределение, според което кухнята е по-голяма. Аз бих го спазила, но все пак изхождам от това, че готвя за 5 човека Simple Smile

И мен ме дразни, ама това е...  Confused пък и не е чак толкова тъмно-сив - снимката е правена с телефон и цветовете не са много реални. Няма място, както ти се е сторило, дори МВ се чудим къде ще я дянем.  Tired

Тове помещение не е само кухня, а и е хол. 

# 343
Кунята не е зле.Малко е тъмна долната част но след монтажа на дръжките ще изглежда доста по добре.Ако не си ги наслагала ти препоръчвам дръжките да не са по къси от 128мм и да са алуминиеви.Така ще контрастират а и ще се вържат с сивия плот както и с водолайсната.Може да помислиш и евентуално за алуминиев цокъл вместо сегашния от пдч....значително ще "разтовари" долните шкафове от тежеста на тъмнината  Wink

# 344
1 цените в Ално са много надути и то нали ти казвам каква цена ми дадоха за ПДЧ  #Crazy , ако имаш възможност от вън да си я вземеш, цените са нормални  Peace
Цените на уредите също са им доста завишени, сравнявам ги с вносителите на Сименс, ох нещо ми цикли компа едвам пиша , нещо ми премигва влачи буквите после ще пиша,

Имаш ли представа дали офертата им е с електроуредите?

Общи условия

Активация на акаунт