Трета среща на дамите от Тортената тема - ПЛОВДИВ ЮЛИ 2010

• 13 781
  • 403
  •   1
Отговори
# 165
Дими, точно гледах репортажа и си мислех за нашето посещение и преминаване и притичването на Ванчето по павенцата с токченцата покрай къщичката  hahaha
red
Нищо не ти се е бъгнало, просто след края на моя цитат трябва да сложиш още едно [ /quote], явно в бързината си го изтрила ... Ех оФчи, оФчи, така кат гледам и под твоето руно не е много наличното  Joy Joy Joy
Достатъчно "куоте-та" си имах. Ама понеже държах в цитата да ти остане лилЯвото, та много неща станаха.... абе... к,во да ти обяснявям като няма да ме разбереш.

Мислете кръчма, алооооооооооо. Трябва да проверим дали е свободна датата и да резервираме предварително. И гледайте да не е някой VIP салон, щото като се сберем аз, Офчи, Копривалката и още 2-3 врещящи създания, а пък  Дарилка, Краси и Лиляна като ревнат пак на глас... и ще ни приберат набързо.... или изнесат....

# 166
..... а пък  Дарилка, Краси и Лиляна като ревнат пак на глас... и ще ни приберат набързо.... или изнесат....
Кога това бе?    newsm78
Чак пък толкова много да ми е дошъл алкохола,че да не помня...     Mr. Green

Глас за 02.10.-макар че не съм сигурна на 100 %,че ще мога.

# 167

Нищо не ти се е бъгнало, просто след края на моя цитат трябва да сложиш още едно [ /quote], явно в бързината си го изтрила ... Ех оФчи, оФчи, така кат гледам и под твоето руно не е много наличното  Joy Joy Joy

Това е много, много, много интересно, от кога доня ни Копривка пише в лилЯво?  rotfImbo rotfImbo
Малии Ваньо, това влезна в златните ти бисери  

# 168
  • у дома
така.... говорим за София, а не Пловдив, така ли?  Thinking  ooooh! ooooh! ooooh!

# 169
така.... говорим за София, а не Пловдив, така ли?  Thinking  ooooh! ooooh! ooooh!
Слава богу,има и други разсеяни и неразбрали като мен!    Hug   

# 170
Слава богу,има и други разсеяни и неразбрали като мен!    Hug   

Eй, неразбралите! Айде да повторя пак и отново! ЗА ДА НЕ ОТВАРЯМЕ НОВА ТЕМА И ДА ИЗПИШЕМ В НЕЯ ПАК 3-4-5 СТРАНИЦИ, ЗАТОВА ПРЕДЛОЖИХ ДА ПИШЕМ ТУК. ТАЗИ ТЕМА Е ОТ ПЛОВДИВСКОТО СЪБИРАНЕ, НО СТОИ НЕЗАКРИТА, И АЗ НАЛИ СЪМ ПО ИКОНОМИИТЕ И РАЦИОНАЛИЗАЦИИТЕ, ТА ЗАТОВА ТУК. ОЩЕ ВЪПРОСИ???
СТАВА ВЪПРОС ЗА СОФИЯ, НАЙ-ВЕРОЯТНО 2 ОКТОМВРИ. НАЙ-ВЕРОЯТНО ОТ СУТРИНТА ДО ПО НЯКОЕ ВРЕМЕ СЛЕДОБЕД, МЯСТОТО ОЩЕ НЕ Е ИЗВЕСТНО. ТОЧКА.
ЛюбООООООООООоооооооооооооо - ще те ухапя ако не млъкнеш.  Misc Bomb Misc Bomb Misc Bomb

# 171

Ама, Блуто,
пак спиш!  hahaha

За Софето става въпрос, 2 ОКТОМВРИ е датата към момента.
Аз съм ЗА.
За място нямам никакви претенции, трябва само да е по-шумоизолирано  Joy
Ако ще правим резервации, трябва да ги предупредим, че ще ни трябва масата поне за 5-6 часа

# 172
И аз за сега съм ОК, дано не изникне нещо до тогава. Надявам се даже да мога да взема пловдивчанки от гарата и да си ги возя, да не се лутат из джунглата (аз щото мразя от едно известно време много София, та затуй така назовавам).Аз съм май най-близко пребиваваща до гарата, та ще ги взема, като се надам нищо да не ме спре в желанието ми да дойда Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 173

Това е много, много, много интересно, от кога доня ни Копривка пише в лилЯво?  rotfImbo rotfImbo
Малии Ваньо, това влезна в златните ти бисери  

ХОХОХООООООООООООООООООООООООООООО hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 174
..... а пък  Дарилка, Краси и Лиляна като ревнат пак на глас... и ще ни приберат набързо.... или изнесат....
Кога това бе?    newsm78
Я, не се прави.....
Ей, ТУКА рИвеш! И ТАЯ рИва. А ТАЯ ПА направо виеше на глас. Щото точно я изключихме от коалицията "ОБЛАГОРОДЯВАНЕ НА А`ЙТОПОЛ". Сега спомни ли си, а???  Пресаташето ми БЛЮ, беше гола вода!!! Изпуснала е близкия кадър. Носих си я с мене да снима, ама тя беше заета с пейзажните детайли. Къщички снима!!! И сега к`во... дадоха къщата по телевизията и ще я бутнат.... Блю-то - уволнена си. Що си изпуснала КрасиТочкаМира в близък план??? Откъде сега да извадя доказателство за достоверността на ФАКТИТЕ???

ХОХОХООООООООООООООООООООООООООООО hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Не се хили, гад!!! Щото пак ше рИвеш!!!

# 175
Ванче разсмя ме мила Laughing ,а точно от това имам нужда Laughing Laughing Laughing

# 176
Кога това бе?    newsm78
Я, не се прави.....
Ей, ТУКА рИвеш! И ТАЯ рИва. А ТАЯ ПА направо виеше на глас. Щото точно я изключихме от коалицията "ОБЛАГОРОДЯВАНЕ НА А`ЙТОПОЛ". Сега спомни ли си, а???  Пресаташето ми БЛЮ, беше гола вода!!! Изпуснала е близкия кадър. Носих си я с мене да снима, ама тя беше заета с пейзажните детайли. Къщички снима!!! И сега к`во... дадоха къщата по телевизията и ще я бутнат.... Блю-то - уволнена си. Що си изпуснала КрасиТочкаМира в близък план??? Откъде сега да извадя доказателство за достоверността на ФАКТИТЕ???

Не се хили, гад!!! Щото пак ше рИвеш!!!
Joy Joy
Чудесно начало на събота сутрин!    Peace
Ванче,     bouquet     bouquet    не ги тачиш много,ама да ти ги пльокна...

# 177
За заведение предлагам или Добро-То на Гоце Делчев или Кубанита на Битоля. И двете са в Белите Брези и мога да се ангажирам с резервацията. Това от мен.

http://sofia.zavedenia.com/1670/photos/ - Кубанита

http://www.dobro-bg.com/index.php?action=document-restaurant&restaurantid=19 - Добро

като Добро според мен е по-удачния вариант

# 178
Ванче,     bouquet     bouquet    не ги тачиш много,ама да ти ги пльокна...
Eй, изядохте ме с тия китки. Аз си ги обичам, не обичам когато някой вместо коментар, плякне букетчето. Предпочитам да ми прескочи тортата, отколкото   bouquet ....... И ако обичаш, държа да получавам НЕчетен брой китки.....   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Лилка - аз съм съгласна със всякакви предложения. Единственото което ми се иска, да е зала за пушачи. Доколкото знам в целия отбор сме 2-3-4, та все ще ни изтърпите някак си. Не го поставям като условие, просто МИ СЕ ИСКА. Един грях си имам, и си го уважавам и поддържам.  Blush Blush Blush

# 179
В Добро-то се пуши, а и вентилацията е добра.

Помислете го и ако кажете правя резервето  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт