Трета среща на дамите от Тортената тема - ПЛОВДИВ ЮЛИ 2010

• 13 242
  • 403
  •   1
Отговори
# 315
Абе, вие хубаво си правите поръчки, обаче защо не виждам някой да си води записки. Кой ще ги купува тези неща, а????
Ние днес с Крисче взехме 1 кутия хартиШки - 2000 бройки. Повече подробности тя ще даде, защото тя ги плаща. Някакви платки взе тя, ама за кого и колко... не мога да ви кажа.

# 316
Пиша и бриша в момента Simple SmileSimple SmileSimple Smile Тук едни таблици, едни кръстоски съм заформила...... по-късно ще се включа с баш разбивката. Simple Smile

Но пък мога да се изфукам........ А Ванче? Simple SmileSimple SmileSimple Smile Да им покажа,а? Simple Smile Копчетата ми Simple Smile и то деликатни Simple Smile

# 317
  • София
Kрисче, ако остане някой и друг ванилов блат, бих взела да ги пробвам.

# 318
Така, сметката е следната:

Хартишките са, както Ванчето каза 2000 бр – 1 бройка = 0,008 лв. Не, не съм сбъркала нулите – няма и една стотинка.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хартиени к … 80;ни
На снимката, съм турнала кутията – 4 колонки, от по 42 подгрупички, като във всяка групичка има по 12 хартишки (изброих подгрупите няколко пъти, и от всяка от колонките изброих първата подгрупичка, за да потвърдя за себе си бройката от 12 хартиШки J).

Форми за мъфини
2000 бр.   15.9

1000 бр.   7.95

500  бр.   3.98

По хора, това прави, 7,95 за Валерия, и по 3,98 за Петя и Доня Коприва.

За блатовете:

блатове - кафяви      
кашон кг.    цена кг   общо   цена 1 блат
4.36   3.5   15.26   0.763

блатове - бели      
4.48   3.4   15.23   0.7616
След като си отделих каквото ми трябваше на мен, според изказалите се и възможностите за комбиниране, сметката показва следното:

Стефина – 10 кафяви = 7,63

За Доня, която поиска 1/3 кашон, аз сметнах, че й се полагат 6 блата, 3к+3б = 4,58 лв.

Валериа – 5 бели = 3,81 лв

За нинон останаха 2 б+ 3к = 3,05 лв.

Общо без Пикко-то, което очаквам утре

Валерия – 11,76
Петя – 3,98
Доня Коприва - 8,56
Стефина – 7,63
нинон – 3,05

Моля да си приготвите точно пари, защото не смятам освен през централна гара, да ходя и до БНБ, не за друго, ама да не карам 4 мацки да ме чакат.

п.п. Руми, писала си след като направих сметката. Ако те устройва, ще ти дам от тези дето за мен си отделих 2 блата стигат за една средно голяма торта Simple Smile

Ако някой види грешка в сметките, или се отказва, моля да ме поправи без да се притеснява, защото е напълно възможно с тези хиляди комбинации нещо да съм омазала. Аааа снимала съм и там при линка с хартишките съседните снимки, торбички за пош - така на лента са, има различни размери, тези мойте се вижда колко са големи и са 16 стотинки (това за инфо). Има и по-големи и по-скъпи. Ванчето беше така добра, да вземе ценоразписа да го сканира и даде Simple Smile.

# 319
  • у дома
Но пък мога да се изфукам........ А Ванче? Simple SmileSimple SmileSimple Smile Да им покажа,а? Simple Smile Копчетата ми Simple Smile и то деликатни Simple Smile

от илчовски? и кви пари са, м?  Flutter

# 320
копчета деликат илчовски - 3,95 лв/кг

Оказа се, че не ги продавали насипно, че като се пробвали във Варна, от лопатката, като се сипва, то се вижда и на снимката, седят като надраскани или по-скоро като побелели и хората са правили проблем, като спорели дали не са развалени. Та те спрели да продават насипно, и само цели кашони продавали. Нищо им няма на копчетата, като се разтопят, са си супер. Обаче не смеят. А този кашон случайно го отворили, щото мислели, че друго има в него и така в момента имаше. Но кашона излиза към 13 и нещо май и при въпрос на желание за делене - може ние да си ги делим Simple Smile Организират се няколко кифли и делят Simple Smile
Ще донеса в събота да ги видите и опитате Simple Smile

# 321
Ще донеса в събота да ги видите и опитате Simple Smile
Можеше още днес да ме почерпиш, ама ти се досвидя копчето...  Twisted Evil
Ценорзписа е някъде из колата, ще се опитам да го сканирам още довечера, но не обещавам, щото Тинкърбел ме кара да страдам, а и една бонбониера трябва да подготвя за утре.

# 322
Лееелееееееееееееее ooooh! ooooh! ooooh! верно. Ванче извинявай, ама хич не се сетих, щото си мислех , че си го знаеш, и на ум не ми дойде, че може да искаш да направиш разлика, пък и с тоя ментов вкус в устата  Laughing надали щеше да усетиш, така че ще има специални копчета за теб в събота и само да си яла ментово преди това  hahaha Абсурд да ми досвидее и то за теб. Просто не се сетих, голяма съм уфсъ  ooooh!

# 323
Лееелееееееееееееее ooooh! ooooh! ooooh! верно. Ванче извинявай, ама хич не се сетих, щото си мислех , ........ Просто не се сетих, голяма съм уфсъ  ooooh!
Спокойно бееееее...... Кашона нали беше пред мен.  Joy

# 324
Кифли!!!  Laughing Laughing Laughing

Крисче, благодаря  Hug

# 325

Дарилке, не се покривай!
Виж и сватбената торта ще ти направим. И даже няма да е дъми Simple Smile

Оуууууууууу! Тук съм, кацам.
Кви женитби бе, кви пет лева?!  Crossing ArmsАз съм се омъжила 2 пъти, стига ми толкоз, 3 път ще е златна сватба.

И ся делите тука, режете със сътъра, а за мен що няма бееее... Един пакет блатове ако ми отделите мноу ша съ радвам. Ако не, здраве да е.

И къде е последно срещата, че мноу задачи ми съ събраха за събота ? newsm78

# 326
  • Sofia
Крисче, много ти благодаря!  Hug
Аз бих взела и друго ако остане така че Ванче споко, има кой да изкупи продукцията.  Laughing

# 327
За момента при мен, демек от моя пазърлък нищо не артисва - всичко е разпределено според по-горния ми пост. Да бяхте мъцнали по-рано, щях още един кашон да взема. Аз втория го купих на своя глава и гледам пак не стига Simple SmileSimple SmileSimple Smile. Нищо, пак ще дойде време за пазаруване след време, все някой ще закупува и ще има. Аз самата си оползотворявам зимно време цял кашон, така че и това е вариант и то при положение, че не продавам торти, а само за домочадието Laughing

# 328
  • София
Крисе, благодаря ти, но не ми отделяй от твоите. Друг път ще ги пробвам. А тоя кашон как го съхраняваш цяла зима? Замразен?

# 329
Кифли!!!  Laughing Laughing Laughing
Крисче, благодаря  Hug
Ш`ти дам едни кифли и едни прегръдки... Твоите неща са при мен, кифличке! Ама понеже си много отворена, ще ги обявя на търг в събота, а ти само ще събереш парите.
Дарилка - 2... 3 пъти.... никой не те пита! Ще те оженим пак. Ще се жертваш за каузата. Лилянка ще ти опече пандишпанчета, Дими ще ти ги украси с айсинг... някой китки щеше да прави.... Вече за другите не помня какво искаха, ама аз ще ти съдействам в изяждането, щото по програмата няма с какво да участвам. Най-много да ти стана шаферка.
Банда, нищо не пречи да се организира един пазар. Нали пак среща гласим за Ноември. Ще се разберем по-подробно и който не може да си пазарува сам, ще му купим каквото иска.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 22:24 от van444eto

Общи условия

Активация на акаунт