Трета среща на дамите от Тортената тема - ПЛОВДИВ ЮЛИ 2010

• 13 245
  • 403
  •   1
Отговори
# 360
Айде и да не пиете много  bowuu  Mr. Green
Дай да уточним критериите за "много". Щото на мен 50 грама са ми АДСКИ много. На някой пък кило, може да му е малко.... А, като гледам на Крисче картинките.... каса бира за начало, после минава на вино, и то направо от бутилките.... а, иначе е с колата....  Rolling Eyes

# 361
Ейййй човек да не реши да кривне..... все ще се намери някой да го изпорти.....и то свои хора  hahaha  пък и кво ми пречи да си зарежа там колата  Crossing Arms ако толкова ми се услади , пък и такава върла пияница нъл съм...... ooooh!, ама като си спомня кви халби има по снимките от пловдивската сбирка .....Simple SmileSimple SmileSimple Smile реших че сега ще им видим сметката и на софийските бири Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Дано имат толкоз бира Joy Joy Joy

# 362
Извинете, моля другарко, а Младосткото такси в колко часа тръгва от начална спирка?
 Joy Joy Joy Joy Joy

Пък аз от къде да знам, че вече само за рула зареждат??? А? А? А? Нали все тебе те "използвам" да ми купуваш кашони?  Heart Eyes

# 363
  • в семейството
Да знаете, че вече са налични два кашона с платки (за рула). За мен ще си оставя и другото го нося.
Валерче и ти си "оправена" душа. И понеже не ми каза за цвят (а аз спеших мъжо), по моя преценка са жълти.

# 364
.... Ако има успех, като дойда, може да отворим багажника и да шитнем на Лиляна продуктите.  hahaha
а бой де....даже няма АЗ да се занимавам с теб. Изчезне ли на другарят Мърморков шоколада само ще те посоча  hahaha hahaha hahaha

# 365
Нали все тебе те "използвам" да ми купуваш кашони?  Heart Eyes
Използвачка такава....

а аз спеших мъжо), по моя преценка са жълти.
те тука нещо съм изпущила по страниците.... кое му жълто на мъжО ти???  Shocked

Извинете, моля другарко, а Младосткото такси в колко часа тръгва от начална спирка?
Тебе к`во те бърка тая работа? Нали си със собствен транспорт. А, сметни си сама, като знаеш началната спирка, първата спирка и разстоянията??? Сложничко ти е, а??? 2ри клас си вече, засрами се....
.... Ако има успех, като дойда, може да отворим багажника и да шитнем на Лиляна продуктите.  hahaha
а бой де....даже няма АЗ да се занимавам с теб. Изчезне ли на другарят Мърморков шоколада само ще те посоча  hahaha hahaha hahaha
мноУ ме уплаши!

# 366
2ри клас си вече, засрами се....

3-ти съм пък  smile3534
И просто не беше още 100% сигурно дали ще бъда със собствен транспорт, та си викам "Я, Фиолетке да спестиш нЕкой лев от бензин"  Twisted Evil  Таааа, за това питах за таксито, но вече ме бетонираха - с колата и ремаркетата съм  Crazy  Ама те си имат друга програма, така че нЕма да им видите очите дори ....

# 367
  • в семейството
не си изпущила, ами просто не знайш за какво иде реч  Mr. Green
А я размисли малко къде да те чакам точно, щото нали в къщи си имам съветници и те ми казаха, че от локалното след Плиска не се излиза на Цариградско, а трябва да свърнем към зала Универсиада, при МВР-то да свърнем на 360 градуса и тогава да се качим булеварда  newsm78 .

# 368
  • Sofia
не си изпущила, ами просто не знайш за какво иде реч  Mr. Green
hahaha
Благодарна съм на Фоткиния мъж, че ми взе жълтото нещо!  Heart Eyes
Искам и 5 блата от шоколадовите да ми оставите, че няма да мога да се вредя за таксито аз, че смятам към 12 да тръгна от локалното на Плиска.  Mr. Green

# 369
  • в семейството
който иска блатове, да си носи големи пликове, щото аз нямам  Rolling Eyes

# 370
[си имам съветници и те ми казаха, че от локалното след Плиска не се излиза на Цариградско,
щото мъж ти незнае как се правят някои нарушения, та затова така говори. Айде, тогава както си стоиш в локалното, ходом марш 10 крачки напред. Излезе ли вече на самия булевард??? И крачи по-ситно, да не се озовеш на осовата линия.
Надушвам коспирация между Валерия  и Фотка. Толкова сте ми прозрачни та чак жълтеете!!! Ама ще ви скърша утре... като вафлени кори шЪ ви скърша.... Познах ли, а??? познах ли???  Tired  Признавайте щото жълтото ви нещо, ще бъде в моя Сутиен и може и да не стигне до другата конспираторка.
 КрасиТочке - жалко!!! Мноооооого жалко!!! Изостави ме сама сред вълци!!! С кого ще си пуша сега????

# 371
Здравейте мацки,влизам да ви кажа че май няма да дойда.Фотка ,ще ви разкаже подробности.
Абе с две думи ме извикаха на работа.Ноо ако се задържите по-докъсничко може и да успея да прескоча за малко newsm78
Да си изкарате страхотно!

# 372
  • в семейството
Ванче, последно къде? По-добре в локалното  Mr. Green, нали ще имам и кашони  Crazy
Само не ми се карай  Hug

# 373
Ами ти кажи къде. Ако ти е по-близо мога и по-нанякъде да дойда. Аз като съм с колата к`во ми пречи и до вас да намина??? Айде, утре сабаале като станеш, звънни ми да се разберем. Мисля да се надигна към 8 часа. Тука и да пишеш, аз си отивам да го спя, така че няма кой да чете.

# 374
  • София
Добро утро, хайде, приготвяйте се! Измийте си очичките, усмихнете се в огледалото...мдааа, добре изглеждате....сега ще се набъбрите със себеподобни....супер. Доскоро:)

Общи условия

Активация на акаунт