Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 620
  • 702
  •   1
Отговори
# 390
Росина, Евка, нещо аз значи не съм разбрала  Blush
...нищо ще гледам на място и ще снимам, та да се знае за друг път  Laughing

За кошарката да кажа. Ние резервирахме 2+1 стая, никъде не упоменах малката, че като слагах 3+1 ми даваш някакви мезонети дрън-дрън на двойна цена почти и бързо-бързо се отказах  Laughing Вариантите бяха малката да спи до нас. Все пак онзи ден звъннах на рецепцията на хотела, беше някакво момченце, което се оказа любезно, дано и работа свърши. ОбЯсних, че съм рзервирала 2+1, но в последния момент съм решила да взема и бебето!!което е под 2 год и затова не съм го и писала в резервацията, нали под 2 год не ги броят Wink .. казах му за кошара, той обеща, записа си някъде и каза, като се настаняваме да кажем, че имаме да вземе и кошара и щели да ни дадат - дано. Иска номерата на резервацията и някакви други там, от плащането, не помня, но ги имах някъде и ги продиктувах, намери на кого е резервацията и т н , вЕрвам му, дано пък детето си хареса леглото, че бива и кошара да има в стаята, па накрая при нас да спи  Joy

# 391
  • В.Търново
lulumba,значи да не й звъня от сега.Ние сме за края на август,като наближи ,така ли?Казах им в агенцията също да не сме на 1 етаж,дали са си спазили обещанието да го посочат като са ми запазвали стая,не знам,дали и за това да питам като се обадя?

# 392
дано пък детето си хареса леглото, че бива и кошара да има в стаята, па накрая при нас да спи  Joy
Ееее,при нас миналата година точно така се получи-бях споменала,че ще сме с бебе и исках да има и за него легло,ама малкият калпазанин не пожела да спи в кошарката и я ползвахме да събираме играчките в нея  hahaha

lulumba,много благодаря за инфото   bouquet Мислех и аз да звънна в хотела да ми потвърдят резервацията и да съм сигурна,че всичко е ОК,та ще питам и за кошарка тогава.Но мисля да го направя като  наближи датата на заминаване -ние сме за средата на август,има време Peace

# 393
Момичета , здравейте и от мен !  HugТази година решихме да почиваме в Албена и понеже закъснях с резервацията имаше единствено за периода , в който пожелах в хотел Кардам ...Някой били споделил впечатления от този хотел , близо ли е до плажа ..е естествено в предвид , че е две звезди ...
И всъщност сега в себе си имам платежно , че съм превела сумата , а трябва ли да получа някакво потвърждение от тях или с това платежно направо отиваме на моренце ... newsm78 Извинявайте , но за първи път ще почиваме в Албена и ми е притеснено малко ...
Имали достатъчно детски кътове за игра - пързалки , люлки и др  забавления , че моят палавник какво ще го правя не знам ...? Предварително ви благодаря и безаварийно и весело лято на всички   bouquet

# 394
  • София
Специално за Съни турс(визит.бг си е техен портал) знам,че вписват и взаявката и във ваучера желанията на клиентите.
Нашето желание за кошара фигурира и във ваучера.

# 395
  • София
Здравейте от Албена  newsm57
Ние снощи пристигнахме късно в хотел Ралица Супериор и още сме като внебрано лозе. Настанихме се в Сектор К - на последния етаж с изглед към единия от басейните и външна анимация. При затворена врата шума е доста поносим.
Както разбирате  Sunglasses има нет  и то от стаята - безплатен. За което съм много happy, защото няма да изпусна намаленията на ларедут  Crazy
Стаята е доста малка, но аз си знаех. Банята е добре - тоест за момента всичко си е ок. На рецепцията искаха да ни задържат една от личните карти като депозит с/у гривните, защото се злоупотребявало после с тях. Аз отказах да си оставя карата и оставих депозит пари, които изобщо не са малко - 150лв. Дадоха ми някаква бележка за тях.
Храната в ресторанта е хубава, не намирам много разлика с миналата година от Магнолия, като изключим че има палачинки колко искаш.
За сега друго не мога да ви кажа. Времето се надявам да се оправи, поне не вали и става за разходки. За момента може да се позлва само закрития басейн. Ще пиша пак скоро 

# 396
  • В.Търново
Момичета , здравейте и от мен !  HugТази година решихме да почиваме в Албена и понеже закъснях с резервацията имаше единствено за периода , в който пожелах в хотел Кардам ...Някой били споделил впечатления от този хотел , близо ли е до плажа ..е естествено в предвид , че е две звезди ...
И всъщност сега в себе си имам платежно , че съм превела сумата , а трябва ли да получа някакво потвърждение от тях или с това платежно направо отиваме на моренце ... newsm78 Извинявайте , но за първи път ще почиваме в Албена и ми е притеснено малко ...
Имали достатъчно детски кътове за игра - пързалки , люлки и др  забавления , че моят палавник какво ще го правя не знам ...? Предварително ви благодаря и безаварийно и весело лято на всички   bouquet

Не съм ходила в Албена,но това което знам е ,че хотел Кардам е само със закуска,а цените по заведенията не са от най-ниските.Все пак трябва да хапвате нещо,имало и хранителни магазини,които не били много скъпи.Този хотел е 2* и най-вероятно не е реновиран,няма да има климатици.Луна парка бил доста скъп,миналата година вървяли люлките по 10лв.,което си е доста,особенно ако си с две деца.За люлки не мога да ти кажа дали има около хотела,но по плажната ивица на някои места имало.

Бяхме писали малко по-напред за тия ваучери,зависи и от агенцията как процедират.Ако искаш се върни няколко страници назад ,към десетина.Ти през коя агенция плати?Трябва да имаш номер на резервацията.За кой период ще сте там,все някъде не намерихте ли свободни стаи за друг хотел? Peace Simple Smile

brayan,това че са ви искали да задържат личната ти  карта е незаконно! NaughtyПравилно,че не си я оставила,а и това,че са искали 150лв. депозит направо е убийствено.Това не е начинът да се презастраховат за тия гривни!Весела и приятна почивка и слънчево време ви пожелавам! Simple Smile

# 397
  • В светлината на слънцето
Специално за Съни турс(визит.бг си е техен портал) знам,че вписват и взаявката и във ваучера желанията на клиентите.

Това, че фигурира във ваучера не означава, че на място може да ти кажат: "sorry, ама са ни малко кошарите и не успяхме да ви удовлетворим желанието". И на мен миналото лято ми фигурираше, ама точно така стана. Затова - звънете предварително в хотела. Не е кой знае какво едно позвъняване.

lulumba,значи да не й звъня от сега.Ние сме за края на август,като наближи ,така ли?Казах им в агенцията също да не сме на 1 етаж,дали са си спазили обещанието да го посочат като са ми запазвали стая,не знам,дали и за това да питам като се обадя?

Най-добре звънни седмица преди тръгването ви, за да им е прясно в главите. Отсега за август е раничко и няма смисъл. Peace

# 398
  • София

Това, че фигурира във ваучера не означава, че на място може да ти кажат: "sorry, ама са ни малко кошарите и не успяхме да ви удовлетворим желанието". И на мен миналото лято ми фигурираше, ама точно така стана. Затова - звънете предварително в хотела. Не е кой знае какво едно позвъняване.

Естествено,че е така,аз и не твърдя друго,просто казвам какъв е случаят при нас и това е по повод на въпроса на penelopi
относно кошарките!
Аз в хотела съм звъняла и то отдавно,в понеделник отново ще звънна,да ни би да има нещо ново.. Mr. Green

# 399
На рецепцията искаха да ни задържат една от личните карти като депозит с/у гривните, защото се злоупотребявало после с тях. Аз отказах да си оставя карата и оставих депозит пари, които изобщо не са малко - 150лв. Дадоха ми някаква бележка за тях.

Да, смятатам да си запазя гривната и цяло лято да изхранвам семейството за сметка на хотела  Mr. Green Много съм хрисима, но ако някой се опита да ми поиска личната карта като залог, ще бере ядове с мен  Twisted Evil

Ивалина, ако си резервирала онлайн през Албена, до няколко дни пращат по мейла електронна фактура и отразяват плащането на резервацията в потребителския ти статус. Може да си пуснеш по една разпечатка.
Досега никога не съм имала проблеми с подобни резервации в чужбина, а и за самолетин билети. В България досега само за Велинград сме плащали почивка така.
Този път мисля да звъннна контролно в хотела ден-два преди да тръгнем, но честно казано нямам никакви притеснения.

# 400
  • Самоков
brayan щом има нет в изобилие, чакам още актуална информация от теб. А това за гривните за първи път го чувам,  Shocked тия луди ли са и как ще им оставя личната си карта (с която между впрочем може да се направи по-голяма злоупотреба).

# 401
Вчера разглеждах информацията за Мура в Интернет. Излиза, че е част от Комплекс Гергана.
Но какво може да се ползва ако си в Мура? Басейна на Гергана може ли да се ползва? Има ли близко до плажа заведение, от което да може да се вземе вода или нещо леко за ядене ако децата се разреват и да влиза в All Inclusive-а?
Някой дали знае на какъв език е анимацията за децата.

# 402
  • София
brayan,една молба към теб,може ли да попиташ дали гости от друг хотел могат да гледат вечерната анимация в Ралица,защото момичетата споделиха,че е най-добрата в комплекса?

# 403
  • Sofia
Мацки, давайте актуална информация за анимацията за деца - къде е най-много, ако може денонощна  Joy, най-хубава, на български, и каките да са като "от миналата година"  Crazy /не бяхме в Албена/.

Нищо друго не е от значение за нас  Laughing

# 404
  • В.Търново

Най-добре звънни седмица преди тръгването ви, за да им е прясно в главите. Отсега за август е раничко и няма смисъл. Peace
[/quote]
lulumba,благодаря за съвета!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт