Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 711
  • 702
  •   1
Отговори
# 405
Вчера разглеждах информацията за Мура в Интернет.  Има ли близко до плажа заведение, от което да може да се вземе вода или нещо леко за ядене ако децата се разреват и да влиза в All Inclusive-а?
Някой дали знае на какъв език е анимацията за децата.

Ми, той Мура нали е на плажа  newsm78 На практика, по всяко време можеш да вземеш нещо за хапване или пийване за вас и децата. В офертите им май не го пишеше, но в ол инклузива си имат междинни хранения. Докато избирах хотел, бях прщала запитване до Мура и управителят беше отговорил на въпросите ми доста търпеливо и изчерпателно.

А някой от вас пътувал ли е скоро от София до Албена по пътя северно от Стара планина, т.е. по Хемус до Ябланица, после по Е772 през Велико Търново?
Ще ми се да минем от там, но ако е пътят кофти ще се откажа  Sad Мъж ми още ми натяква, че по-миналата година го накарах да минем по подбалканската  Confused Бургас - София ни костваше почти 11 часа  Sick

И още нещо - Двореца Евксиноград може ли да се посети и как? Не можах да намеря актуална информация  Embarassed Прочетох някъде, че на четвъртък пускали гупи ... newsm78

# 406
  • Плевен
Мога да ти кажа за пътя от Абланица (на разклона за Троян) - В. Търново - Шумен - Варна, че е  в много добро състояние и много бързо се пътува. По-добър е от пътя Бяла - Попово - Шумен.
За Бургас - Варна пътя е гаден - кара се бавно, има много завои.

# 407
  • някъде ... тук ...
само дано са отворили пътя през Търново (в града), че е едно обикаляне ooooh!

Тъй като нашия редовен маршрут е София-Шумен (през Търново)-Бяла- (през Плевен или Ловеч)-София или обратното, тия пътища са ми до болка познати. Много са си добре. Магистралата от Шумен до Варна не е много магистрала в някои участъци, но чух, че правили ремонт. Нямам идея сега как е. Ще видим след няколко дни.

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 14:53 от ЕлиТ

# 408
  • Плевен
Magistralata e zatvorena i se minava prez sela. Niama tabeli i e obarkvashto.

# 409
  • София
Ами пътя до В.Търново от София е добър.Като влезеш в В.Търново веднага на кръговото десен завой и има табели през 15 метра няма страшно.Да минаваш през центъра,но той и потока от коли те води,стигаш до дететлината и от там си само направо нямаш грижи.Преди 3 седмици минавах от там  Peace

# 410
  • някъде ... тук ...
Валка, по стария път, през Девня ли се минава?
намерих инфо: http://www.moreto.net/novini.php?n=91033
"АМ „Хемус” е отворена за движение след преасфалтиране на пътната настилка в района на Девня."

# 411
Ами пътя до В.Търново от София е добър.Като влезеш в В.Търново веднага на кръговото десен завой и има табели през 15 метра няма страшно.Да минаваш през центъра,но той и потока от коли те води,стигаш до дететлината и от там си само направо нямаш грижи.Преди 3 седмици минавах от там  Peace
Да разбирам ли че са пуснали пътя през града, че правеха ремонт (сигурно от 2 години) и се заобкаляше през индустриалната зона на В. Търново?

# 412
  • В.Търново
Да разбирам ли че са пуснали пътя през града, че правеха ремонт (сигурно от 2 години) и се заобкаляше през индустриалната зона на В. Търново?

Аз съм от Търново и мога да ви кажа,че пътя въобще не е отворен,в момента асвалтират и най-вероятно до 1 месец може да го пуснат.Ако идвате от София трябва да се мине през града,има наслагани табели ,по които може да се ориентирате.Може да се кара покрай МОЛА или да се завие по Краков или Ниш,но така няма да ме разберете.Просто следвайте наслаганите табели за Варна.Пътя в момента е затворен от бензиностанцията на Шел,която е до спирка Качица до пътя до Нова болница.Така че при всички случаи се минава през града в посока Варна.

# 413
Благодаря ви на всички за изчерпателната информация  Hug Супер сте   bouquet

# 414
Магистралата от Шумен до Варна не е много магистрала в някои участъци, но чух, че правили ремонт. Нямам идея сега как е. Ще видим след няколко дни.
Просто е ужасна #Crazy ...Пътуването е ад, но се надяваме да я пооправят ..В момента тече все още ремонт, а за сега пътуването става в аварийната лента  Mr. Green

# 415
Здравейте момичета.

Някой не е ли ходил в хотел Лора, ние в последният момент решихме да отидем от 01.07., та там ще ползваме ол инклузива на Ралицата. Първо резервирах седем нощувки, но после решихме още две и сега чакам в понеделник да ми потвърдят. Малко ме притесняваше това, че не целия хотел е реновиран, но ние не смятаме да стоим много в стаите. Mr. Green пък и за тези пари - 112 лв. на ден за четиримата, като плащаме и за баткото 80 %. Резервирахме през визит/съни тур/, обещаха ни че ще има кошарка, и в доп.изисквания си го написах, но ще взема и да звънна. Thinking

Я сега кажете, кой ще бъде там по това време, да направим среща./Ани, Ева/ ако не се лъжа.

# 416
  • София
Да,ние,живот и здраве,във вторник пътуваме,чакаме нашия татко да се прибере от чужбина...ще пристигнем късния следобед на 29,така че проблема с настаняването няма да го има,надявам се.От 29до 4.07 сме в Компас,от 4.07. до 9.07 сме в Панорама.
Моля се времето да се пооправи и се радвам,че отложихме резервацията от 24 юни на 29,че тия дни какъв студ...ужас!  Sick

И ние ще пътуваме през В.Търново,пътят бил екстра,по думите на мъжа ми... Laughing

# 417
И аз да питам нещо: днес разглеждах офертите, харесах си два хотела: Компас и Магнолия. Само не ми стана ясно едно нещо: за Магнолия примерно, офертата е пакет 3 нощувки ОИ в период 18.06 - 18.08 - 300 лв за двама в двойна стая. Децата до 12 г. се настаняват безплатно. До тук добре, но не е много ясно на децата безплатно спането ли е само или и храната. И този пакет от 300 лв щом е за двама, включва ли и двете им деца, ако са под 12?

...не знам ясно ли се изразих, ама...

http://www.butiktravel.eu/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D … D0%B5%D0%BD%D0%B0

Настаняване на деца и трети възрастен:
-Дете от 0 до 12 ненавършени години, настанени в стая с един или двама възрастни, на допълнително легло, се настанява безплатно.
-Възрастен с 1 или 2 деца под 12 години, заплаща цена за единична сатя, а децата се настаняват безплатно.
-Дете над 12 години и възрастен на допълнително легло, заплаща 80% от цената за възрастен на редовно легло.

# 418
  • София
И аз да питам нещо: днес разглеждах офертите, харесах си два хотела: Компас и Магнолия. Само не ми стана ясно едно нещо: за Магнолия примерно, офертата е пакет 3 нощувки ОИ в период 18.06 - 18.08 - 300 лв за двама в двойна стая. Децата до 12 г. се настаняват безплатно. До тук добре, но не е много ясно на децата безплатно спането ли е само или и храната. И този пакет от 300 лв щом е за двама, включва ли и двете им деца, ако са под 12?

...не знам ясно ли се изразих, ама...

http://www.butiktravel.eu/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D … D0%B5%D0%BD%D0%B0

Настаняване на деца и трети възрастен:
-Дете от 0 до 12 ненавършени години, настанени в стая с един или двама възрастни, на допълнително легло, се настанява безплатно.
-Възрастен с 1 или 2 деца под 12 години, заплаща цена за единична сатя, а децата се настаняват безплатно.
-Дете над 12 години и възрастен на допълнително легло, заплаща 80% от цената за възрастен на редовно легло.

За децата под 12г всичко е безплатно,плащате само за 2 възрастни,което се връзва по 50 лв на ден на човек.

# 419
Безплатно е спането и изхранването на децата.Вие с колко деца сте.Единствената агенция която предлага вариант да сме в стая стандарт 2+2 с едно доп. легло а другото дете да спи при нас е Ваканция.бг

Общи условия

Активация на акаунт