Ултра лято Албена 2010 (Тема 3)

• 64 607
  • 702
  •   1
Отговори
# 375
Ние се ориентирахме май към Компас, но намирам много различни снимки. Ако има почивали там, покажате снимки Praynig
Интересува ме по-точно как е детския басейн. Hug

# 376
  • В.Търново
Някой по-напред беше писал,че стаите в Добротица са малки,но не от най-малките,което е добре.А и аз като съм виждала снимки от Добротица наистина не ми изглеждат от най-тесните,в сравнение с тези от снимката в Елица са по-големи.В Елица е невъзможно да се настанят 2 възрастни с 2 деца,в Добротица също отказват,но при нашата резервация потвърдиха за бебешката кошара,за която казахме,пък като отидем ще видим дали ще има.

От една агенция като правихме разузнаване за хотелите в Албена,момичето ни предупреди,че стаите в Елица са може би едни от най-тесните от всички хотели.

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 21:16 от rosinauzunova

# 377
Снимките на двойни стаи в Нона изглеждат по-големи-ако леглата са единични, а не спалня, къде ще настаня детето? Следва да има поне разтегем фотьойл, от което следва,че има още място в стаята-не така, както изгледа тази двойна стая.

# 378
  • В.Търново
Ние се ориентирахме май към Компас, но намирам много различни снимки. Ако има почивали там, покажате снимки Praynig
Интересува ме по-точно как е детския басейн. Hug
http://www.holidaycheck.co.uk/hotel-Travel+pictures_Hotel+Kompas … ediaId=1156523466
Тук откривам снимка от детския басейн.
http://www.holidaycheck.co.uk/hotel-reviews_Hotel+Kompass-ch_hb-hid_2690.html
Ето и отзивите на чужденци,ако имаш преводачка ще прочетеш.

# 379
Хм...реших да погледна за хотел Панорама, тук където Росина е дала линк за Компас..мии..:
http://www.holidaycheck.co.uk/hotel-Travel+pictures_Hotel+Panora … ediaId=1156513159
 Joy Определено не е на Панорама този млкия басейн  Laughing

# 380
  • София
Хм...реших да погледна за хотел Панорама, тук където Росина е дала линк за Компас..мии..:
http://www.holidaycheck.co.uk/hotel-Travel+pictures_Hotel+Panora … ediaId=1156513159
Ани,двата хотела ползват един басейн,този на Компас(всъщност,той е м/у двата хотела,така се вижда на снимките поне...),и хората от Панорама ядат в един ресторант,този на Компас...
Среща в лоби бара на Панорама 7 или 8 юли,ок?  Heart Eyes

# 381
  • В.Търново
http://www.holidaycheck.co.uk/hotel-Travel+pictures_Hotel+Kompas … ediaId=1156523466
Ето пак линка,пише Компас,те нали двата хотела ползваха общи басейни?Да не би да са сложили снимка от друг басейн? newsm78Обаче имало точно същата пързалка в Компас,някой писа.

# 382
  • В светлината на слънцето
Снимките на двойни стаи в Нона изглеждат по-големи-ако леглата са единични, а не спалня, къде ще настаня детето? Следва да има поне разтегем фотьойл, от което следва,че има още място в стаята-не така, както изгледа тази двойна стая.

Разтегаем фотьойл има почти във всички хотели и обикновено е до прозореца. Въпросът е, че при по-малките стаи слагат разтегаем фотьойл, който е колкото тясно легло, докато в по-големите е разтегаем диван и като се отвори си става легло персон и половина, на което могат да спят две по-малки деца. Последното изречение е от личен опит, не от разкази по снимки. Казвала съм вече, че едната ми леля беше сред основателите на курорта и реално от дете поне един месец от лятото ми минаваше в Албена. Много малко са хотелите, в които не съм отсядала, така че имам доста лични впечатления - вярно, не всичко е актуално, но поне за големината на стаите мога да говоря - няма начин да ги разпънат. Wink
Ама не се шашкайте толкова от големината. Изобщо не е толкова страшно, колкото изглежда на снимка. А пък и човек не си изкарва времето в стаята, а на плажа, край басейна, по разходки... Стаята е само за едно преспиване в крайна сметка.  Peace

# 383
Точно по такива снимки се обърках и аз и затова попитах, ако някой е почивал в Компас или е там да сложи снимка или да каже как е детския басейн ooooh!
Всяка информация от място е добра дошла Hug

# 384
Същият е басейнът, от снимките - и на Компас, и на Панорама е един и същ. Антония, детският го бива, за сметка на този за възрастни.

Росина, вие си поръчахте детска кошарка от хотела ли?

# 385
Аз не попитах в агенцията за бебешка кошара в стаята  Thinking Не ми и предложиха .....Ние ще сме с двете деца в стая 2+1.Дали на място,ако помаля за кошара ще ми дадат??Или трябва предварително с агенцията да уточним нещата  newsm78

# 386
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=506558.0  да пусна това,ако още не сте го видяли.Проверете си резервациите,ако сте резервирали през Ретур,за да няма изненади . Peace

# 387
penelopi, задължително се уговори предварително за кошарата, защото не всички хотели разполагат с достатъчно на брой кошари. Ние миналата година по тази причина сменяхме хотел буквално в последната минута. Просто не можеха да ни гарантират в първия избран хотел кошара, тъй като им бяха малко на брой. А сгъваемата ни точно тогава беше на вилата ни, която е на 300 км от София, тоест невъзможно беше да се отклоним от пътя, за да я вземем. Конкретно в "Добротица" (доколкото помня там последно решихте да сте) имат достатъчно кошари, но въпреки това говори предварително с управителката, че за беля може да се окажат всичките заети във вашия период. Като си знае тя предварително ще ви има предвид отрано. А и ще имат време да я поставят в стаята преди вашето пристигане и да я приготвят със спално бельо. И още нещо - тази уговорка през агенция не е много гарантирана. Най-добре говори директно с управителя на хотела. Миналото лято бяхме през агенция и имахме уговорка за кошара, но понеже съм си Тома неверни решиш да звънна и до хотела - е, оказа се, че е било нужно това звънене, защото нямаха свободни кошари. От агенцията се притесниха и се наложи да ми сменят хотела. Така че звъни директно в хотела. Peace

# 388
  • В.Търново
Същият е басейнът, от снимките - и на Компас, и на Панорама е един и същ. Антония, детският го бива, за сметка на този за възрастни.

Росина, вие си поръчахте детска кошарка от хотела ли?

Резервирахме през Съни Турс и потвърждение на имейла получихме от Визит.бг(нали са партньори),че ибебешката кошара е потвърдена.Но ако ни кажат в хотела,че не може да ни осигурят такава,бебето ще спи с нас на голямото легло,а баткото на единичното.Но както писаlulumba,май по-добре да се обадя в хотела да съм си сигурна за кошарата.Чудех се дали осигуряват спално бельо за бебешките кошари,включително и възглавничка ли?lulumba,можеш ли да напишеш за това как стоят нещата?
Бебешка кошара се иска със запитването,което се прави към агенцията или ако резервираш чрез хотела,после ако на място в хотела си искате кошара,такава може и да няма.

# 389
Бебешка кошара се иска със запитването,което се прави към агенцията...

Точно през агенция няма гаранция, написах го по-горе и дадох даже пресен пример. При това говорим за агенция Бутик травел, която е сред най-сигурните и обикновено си изпипват нещата. Затова - към всички: задължително направете едно контролно прозвъняване и в хотела, защото там може да се окаже, че не са чували за вашето искане. Едно звънкане не отнема време, не струва кой знае колко скъпо, а може да ви спести досадни ядове. Peace
rosina, в повечето хотели от първа линия (с малко изключения като Калиакра например) нямат детско спално бельо, а застилат кошарките с нормални чаршафи, но сгънати няколко пъти. За завиване дават пак голям чаршаф. Нямат и възглавнички. Моят син доскоро спеше без възглавница, така че това не ме бъркаше много. Иначе големият чаршаф за завиване е малко неудобен, така че не е лошо да метнете в багажа нещо подходящо. Не знам точно в Добротица как са решили въпроса, защото ние тогава бяхме без деца и не се е налагало да мислим по тези въпроси. За разлика от хотелите по брега, тези в гористата част си имат шарени детски чаршафчета за кошарките. Там са си решили доста по-добре нещата в това отношение.
Иначе в Добротица разполагат с достатъчно кошари, защото аз първоначално смятах там да бъдем и говорих лично с управителката по този въпрос. Но все пак звъннете й 2-3 дни преди тръгването, за да си планира нещата. Peace

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 23:50 от lulumba

Общи условия

Активация на акаунт