Отговори
# 285
Момичета я дайте някое сайтче за лентички, че нещо съм много боса в това отношение.   Embarassed
Мисля вече да си сложа щом му чухме и сърчицето.

Между другото да ви се оплача, че няма да мога да се следя при тази лекарка, защото май и тя е бременна (поне на такава ми изглеждаше) и каза, че работи до октомври.
А аз трябва да се запиша за Ж.К. след 11-12 седмица (така ми каза тя) и то остава да ме следи 2.5 месеца, а нямало смисъл и било хубаво един лекар да прави това (По ЗК говоря)
Като същевременно каза, че естествено ако искам за 4Д или нещо друго да не се притеснявам да и звъня. Даде ми и мобилния си номер.
Уффффффф а си я избрах след щателно проучване, сега всичко ме чака на ново

Като стана въпрос за сънища- аз онази вечер сънувах, че броя многооооооооо пари  Joy

# 286
  • област Варна
Бенджолина за лентичките - харесваш си някоя от нашите, кликваш на нея и тя ще те отведе на сайта, от който е направена.

# 287
Аз много бих искала моя док да ми следи бременността, но въобще не знам как стават тези неща и не знам дали той води ЖК? То си е Ин Витро център, иначе и в  Майчин дом си работи, но как точно не знам, защото никога не съм питала. Надявам се живот и здраве, всичко ако е наред свекърва ми да се погрижи с това. Твърдо съм решена, че искам да съм при него, ако пък не ме ще.... няма избор. Simple Smile

# 288
Бенджи, честито сърчице   bouquet! Незнам при коя АГ си или в кой квартал си. Аз съм по ЗК при Крумовски. В Санита Петлешев преглежда. Предната бременност пак той ми я води и съм много доволна от него. Раждах при Папазов по стечение на обстоятелствата - Крумовски не изражда, а Папазов беше на смяна   Rolling Eyes И от него съм доволна.

# 289
Бенджи, и твоята лентичка розовее, хайде да видим дали ще се окажем прави... Simple Smile

# 290
Аз съм от Аспарухово, но не искам да е тук.
Най ще ми е удобно някъде по центъра.
А изискването ми освен да е добър лекар,  е да е и жена.

Чин, нарочно ми розовее, защото така го сънувах, пък ако не сме познали, ще я сменя   Mr. Green

# 291
Честито на мамите,чули сърчицата!Аз съм чак другата седмица на преглед и се надявам вече всичко да е ок.Да ви се оплача че толкова много ми се спинка,днес на работа направо щях да заспя,идеше ми да метна всичко от масата и да положа глава за малко.... Mr. Green
Благородно завиждам на мамите които нямат гадене,щеше ми се и на мен поне тази бременност да ме отърве от тази екстра но уви ...поне за сега.

# 292
  • София
Момичета, искам да ви питам ехографа заплаща ли се, какви изследвания ни очакват след края на третия месец, и какво от тях е безплатно. Най ме интересува ехографа. На 6-ти юли съм отново на лекар, тогава ще съм в 10- та или 11-та седмица (живи и здрави) и ми се ще да знам горе-долу какви пари да си приготвя. А пък съм забравила, а и за 8 години нещата сигурно са се променили. Предварително ви благодаря.

# 293
До колкото знам по Здравна каса имаме право само на два безплатни ехографа за цялата бременност.

И само на един до 5-тия месец (така поне пишеше на вратата на лекарката).

Лично аз, въпреки, че бях с направление предния път (тогава платих само потребителска такса) и днешния ми преглед би трябвало да е вторичния за направлението ми взеха 30 лв. за ехогрфа.

# 294
  • Mostly in my mind
ако става дума за вагиналния, доколкото знам  ни се полагат 2 безплатни по здравна каса през цялата бременност. за другите изследвания можеш да прочетеш тук http://www.moetodete.bg/bremennost/p3_1415_0.html

# 295
Бенджи, имам много добри впечатления от д-р Тодорова. На средна възрас, по-скоро към 50 може би, много отговорна и внимателна жена. С добра репутация. Имам две познати раждали при нея и още поне 3 "почти познати" също. Само да не идеш при Димитрова, че е много груба! Мисля, че имаше и една на Битоля, срещу Пикадили, също добра. Има и курс за бременни при нея, много добър, но трябва да помисля как се казва. Дали не беше Цветкова  Thinking

# 296
Божееееее  Shocked как два тея хора не са фред, не бяха ли 3   newsm78 аз мисля че бяха 3. Един който е първия, втори с който се потвърждава бременноста и трети за да се види положението на бебето  Thinking

# 297
Булка Марулка, аз бях точно на Битоля срещу Пикадилито - да на Петинка Цветкова е кабинета, но предпочетох д-р Желязкова, защото четох, че Петинка претупвала пациентите, а и едва ли не трябва да чакаш с месеци, за да се запишеш при нея. Толкова голям бил наплива  ooooh!

# 298
  • Варна, морето, сините вълни...
На мен пък доктора ми каза един newsm78 И нали уж за бременните всичко било безплатно, а изобщо не е така

# 299
Неееее такива случай има просто че да ти се отще, на мене ми се наложи в началото на девети месец да отида на лекар че имах много яки болки в шийката, и отивам  на другия ден при акушерката в женска консултация тя веднага ме изпрати на преглед горе в отделението ония ме прегледа и ми вика че съм му дължала 15 лева  smile3511 да не говорим че ми каза че бебето било главично разположено  и да съм идела на другия ден да се разберем за дата за операция  Shocked след което отидох при друг лекар на 30 километра и се оказа че изобщо не е обърнато ама айде  smile3515

Общи условия

Активация на акаунт