Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от проблемите, свързани със съня по време на бременност?
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
Какви са симптомите на ранната бременност и обичайните симптоми на бременността, като болки и гадене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от проблемите, свързани със съня по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
-
Какви са симптомите на ранната бременност и обичайните симптоми на бременността, като болки и гадене?
Симптомите на ранна бременност включват гадене, подуване на корема, както и леки болки високо горе, под гръдния кош. Някои жени също изпитват дърпанe или стягане в корема. Обичайните симптомси на бременността включват леки коремни спазми, придърпвания и бодежи, както и леко гадене. Тези симптомси са често срещани и се считат за нормални в ранните етапi на бременността. Симптомите на бременността могат да варират при всяка жена, но често включват усещане за сърцебиене в корема, подуване на гърдите, чувствителни зърна, повишен глад, газове, промени в настроението , главоболие , гадене , запек и повишена чувствителност към миризми. Важно е да се консултирате с лекар за потвърждаване на бременността и справяне със симптомтите. Симптомите на бременност могат да включват подуване на гърдите, често уринiране, умора, гадене, чувство за подут корем , бяло течение , усещане за студ и промени в настроението. Тези симптоми са общи; всяка жена обаче може да изпитва различни комбинации от тях.
-
Какви са препоръките за бременни жени с високи диоптри?
-
Какво представлява вътрематочно разположената точка?
На мене ехографа ми показа трета тогава, а аз по калкулатора бех пета
много е хубава заглавната страничка браво
вие как сте растът ли коремчетата? В понеделник съм на лекар, само не ми е ясно как ще отида като няма кой да гледа звяра, той днеска е побеснял счупи сервиза за кафе на баб си какво ще правя не знам моналия ден обясняваше как много си го обича а сега има само две чаши от него, а сега е подпънал да чупи и на дядоо си китарата много шпалаво дете, нещо съм се депресирала чудя се как ще се справя с две деца