Януарски коремчета 2011 :)

• 29 030
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
За шапката е ясно вече, после да не се чудите как да обръщате бебчетата  Joy.
Alluria, много се радвам, че всичко е наред с беб.
Биричка след третия месец, не смятам, че е проблем от време на време, ако много му се пийва на човек някоя глътка и без това цяла бира трудно изпивам.
Дидка, може би зависи и от модела на роклята, дали ще са подходящи обувките. Кажи нещо повече за нея. Потърсих снимка, на която да се виждат по- добре моите обувки, аз държах да са нисички и удобни и да не съм по- висока от младоженеца  Laughing.

Редактирам  Laughing:
Име за момиче съм намислила, таткото още не знае, но за момче нищо не ми хрумва  Thinking.
За косопада ви питах понеже моя е интензивен сега, мислех си че може да е резултат от липсата на нещо в организма. Благодаря ви за отговорите.

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 12:08 от inka 26

# 616
Здравейте и от мен Hug
Аз дремя тук на работа и вече едвам издържам, направо съм като пребита.Вечер лягам към 21.30 и сутрин в 8.00 едвам са надигам, а към обяд вече заспивам.Искам вече почивка Crossing Arms
Замислихте ме за тази бира, аз си пия по някоя глътка от на мъжа ми, много ми харесва- студена и горчива сега когато не мога да пия и ям нищо сладко.Надявам се да не вреди.
Нямам търпения за преглед в понеделник да видя дали сме пораснали,че само някви гадни мисли са ми в главата Tired
Честито на всички след хубавите прегледи Hug

# 617
Аз преди пиех бирата в литри...  Blush
Обожавам бира, и ми беше много чудно как бих изкарала цели 9 месеца бременност без бира, но се оказа, че организма ми сам я отказа, и даже сега ми е гадно като я мириша...  Crazy
Някой път ми се допива и си пия (е, много е рядко вече) - поръчвам голяма, изпивам малка... Wink

А иначе не ми се гади, не повръщам хич!  Crazy

Само дето и любимият ми лук е вече в списъка на низвергнатите продукти...  Tired

# 618
И аз пия бира, поръчвам си малка, наливна, но изпивам половината. Няма как да навреди, алкохола не е много. Вече пия и по половин или 1 кафе, да се ободря малко.

Още ми няма резултатите от БХС в нета, Sad исках да ги видя.

За обувките- 2 чифта Wink

# 619
  • София
Ех биричка... С предишната ми бременност от 4-тия месец като ми се допи и така до края си карах с по чаша бира на ден. Сега още ми се гади, но мисля, че пак ще пийвам за тонус, като ми стане по-добре Simple Smile. За махмурлука и главоболието - и аз съм в кюпа, даже пих парацетамол, че не се издържаше. Иначе и с кафе и сладко ми минава повечето пъти.
За топли и горещи вани, душове и т.н не знам - аз на морето не посмях на слънце да се покажа, да не прегрея, по един бърз душ на ден и е ок. Това за печенето и ваните докторът ми го каза - може някой кръвоизлив да стане (не е задължително, естествено, но който се е наплашил в миналото като мен, разбира параноята за всяко нещо).
Вчера отидох за БХС, но казаха в сряда, че нямало доктор на ехографа да ме види (отидох на обяд), а и ми било рано началото на 11 г.с. Лошото е, че аз не помня кога ми е бил оследния МЦ Embarassed, но по размера дано го нагодят.

# 620
О ,забравих да каже, че и аз се интересувам от пола, но не го видяхме още. Не съм питала всъщност, дали се вижда,но щом не ми казаха ,реших,че не се вижда. Но другия път ще питам.

# 621
Аз не ви съветвам да си правите 3Д снимка за БХС-то в Майчин дом. Предния път не знаех, че трябва такава снимка преди БХС и ме пратиха в кабинета в Майчин дом, където ме прегледа един д-р Гарнизов - е тоя човек като почна да ме плаши как съм имала кистообразни формирования по плацентата как може и да не износя плода, колко страшно било и т.н. после ходихме при какви ли не лекари уплашени за бебето и всеки казваше, че имало някакви мехурчета ама чак кисти и било често срещано при много бременни...Когато родих питах за тези кисти и ми казаха, че нямало абсолютно нищо такова по плацентата. А въпросния лекар даже ме накара да платя на ръка в кабинета, а после като слязох на касата пак ми искаха пари, аз заявих, че съм платила на лекаря и отидох да си правя БХС. Изродите ползват държавна материална база и си прибират парите в джобчето.

# 622
Захира, само този доктор ли прави ехото в МД преди БХС? Колко струва ехото?

# 623
За цена вече не помня, не е само той, който се падне дежурен той преглежда.

# 624
  • Пловдив
Момичета, привет!  bye
Днес и аз се записах на ЖК, пуснаха ми изследвания на кръв, урина и още нещо... Другата седмица ще са готови, надявам се всичко да е нормално. Видяхме пораснало бебенцето, вече е 67мм, толкова се вълнувам всеки път като го видя, направо литвам balloon Док каза, че е с много добра двигателна активност и всичко изглежда да е наред. Каза още да не правя БХС и да си запиша в 18-20г.с. фетална морфология във МЦ Фемина при доц.Димитрова.
Биричка   много ми се пие, сякаш досега така сладка не е била, но си позволявам рядко и само по половин малка  beer2 .
За горещите душове    bath- толкова ми е топло NonStop, че взимам постоянно хладни ( да не кажа студени) душове.
За пола - умирам да разбера! Смятам,че така по-лесно ще си представям нещата в цвят, за сега е само бебе newsm30
За имената - си мисля постоянно! Не знам дали има и други като мен, но точно цели 3 от имената, които си бях 'заплюла' вече са заети от наскоро родени дечица на наши близки. Не че не може и ние така да кръстим, ама не е ли глупаво, да има няколко Х-а и няколко У-ка ...

# 625
Питам, защото на мен в МД ми е АГ и ме вика там на ехо за БХС. Възможно ли ехото да го прави моят си лекар?

# 626
Питам, защото на мен в МД ми е АГ и ме вика там на ехо за БХС. Възможно ли ехото да го прави моят си лекар?
Ами щом те вика в определен ден сигурно твоят лекар ще ти го прави. Иначе се прави от този който е дежурен в кабинета.

# 627
За имената, вече съм измислила.
Таткото не знае, но много ще се зарадва. Той се казва Николай.
Решила съм, ако е момче, да е Николай, а ако е момиче ще е Никол.
Само  свеки  няма да е доволна. hahaha

# 628
Инка 26,Анабела,Нощни очи благодаря ви!!! Hug...След промяната в плановете за сватбата,т.е.за напиването ми и принцеската рокля със супер стегнат корсет  Twisted Evil избрах тази-  http://www.hispabodas.com/articulos/pronovias-2011/fotos/11799 ...Извинявам се,ама като не знам как да кача само снимката  newsm78...,обувките,които си купих вчера са третите по ред тук http://www.thefind.com/search?query=nicole+b+patent+leather+sandals  ,не намерих снимка в бяло...Изненада ме името им,което заклевам се видях,чак като разгледах книжката им у нас... Laughing НИКОЛ  #Crazy едно от имената,които харесвам за моето розово бебе...хихихи,май и бебето помогна в избора им... hahaha
Сега по същество...радвам се за всички с положителни новини,само такива от сега натам,да растат здрави бебоците и ще им купим шапки Joy
Бях на ЖК днес,тази лекарка,която УЖ трябва да ми води бременността ПАК беше болна,и прегледа ми беше при мъж...ОЧАРОВАНА съм от вниманието,точно 1 час по часовник ми обяснява надълго и нашироко всичко...оказа се,че като са ми взимали онзи ден кръв(аз писах,че взеха 8 епруветки)складирали я,за да не ме дупчели пак скоро,в случай,че възникнат въпроси и едната от тях била за т.н.прословут скрининг,резултатите от който щели да бъдат сравнени с ехо-то,което ще правим на 20.07,т.е.в 13 г.с.,т.е. ФМ...ВЕче ми се изясни всичко,каза,че нямало причина да излезе висок рисков фактор и дори и да излезе,нямало място за притеснение до резултата от аминоцентезата...За летенето със самолет нямало проблем,но...Минаването през скенерите,обаче не ги обичали много бебоците и имало доказан ефект върху забавяне на развитието и преждевременно раждане,макар и минимален...Така,че обмисляме сега с милото вариант за пътуване с кола и ферибот,вероятно чак до гърция,което може и да ни е предсватбена медена седмица,заради цената си...Но аз съм щастлива,е,няма да можем да си направим бебе на кораб,ама за следващото може би.. hahaha...поне вече е готово да стъпи на вода (за инфо и двамата сме ветроходци и влюбени в морето)...Толкова от мен за сега...Усмивки и приятен ден  bouquet  bouquet Hug Mr. Green

# 629
  • София
Ехографията за БХС може да ви я направи наблюдаващият гинеколог, независимо къде преглежда  Peace Моята лекарката ме гледа вчера, направи ми протокол с измерванията и с него сутринта отидох в Майчин дом и там само ми взеха кръв. При мен ехографията струваше 60 лв., а самото БХС 27 лв.

Само да уточня за имената - ние няма да кръщаваме на никого, първо, че имената не ни допадат толкова и второ - да няма обидени и разсърдени.

Едит: Дидка, страхотна рокля! Помня в каква треска бях миналата година по това време като подготвяхме сватбата.

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 13:54 от Anabella

Общи условия

Активация на акаунт