Януарски коремчета 2011 :)

• 29 009
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Да, ама моята лекарка каза, че нейният ехограф бил много по-слаб и не показвал нужните параметри, затова да ме гледат в МД.
Мисля и аз за имена, но нищо не съм избрала още. Да разбера пола не ми е супер важно, но ме гложди любопитство дали въртешното ми чувство за розови гащи е вярно.
Еее, малката ми прецака клавиша с буква Е и все го изпускам...

# 631
Ей шуши...и аз съм за николай и никол  bouquet (вариант за николет или ника,само ако татито хареса по-вече  bowuu),а причината са най-добрият му приятел,който винаги ни е помагал в трудни моменти и аз си се бях зарекла,че ще кръстя на него детенце,и моите най-близки 2 николини,плюс още една позната,която скоро стана мамче тук и ме надъхва да не се шашкам,също николина,абе все хубави и добри хора...мои приятелки имат никола и николина,но това по никакъв начин не би променило плановете ми... Hug

# 632
  • София
Здравейте!Сутринта ходих на лекар.Видяхме бебо.Станало е 4см.Стоеше надолу с главата и се връткаше! GrinningВзеха ми и влагалищен секрет и един тон кръв!Жената,която ми източи кръвта категорично ми каза,че ще имам момче! LaughingНе съм била подпухнала и много добре съм изглеждала за бременна и просто на 100процента рече и отсече,че е абсурд просто да е момиче!
Който иска да знае пола още в 9-та седмица да върви при нея JoyПознава жената с просто око! JoyИ сега какво ще правя като не исках да знам пола на бебето?
Да ви се похваля-отпуска съм от днес до 19-ти юли!Другата седмица сме на морето!Да ви попитам само за съвет-синчето ми беше тръшнато от някакъв гаден вирус и имаше херпеси на гърлото.Сега пие антибиотик 4-ти ден и ни каза лекарката две шишета да изпие.Та въпросът ми е - дали е лошо точно сега(в понеделник или вторник)да тръгнем на море или е хубаво да изчакаме до другата седмица!Притеснява ме да не му се лепне някой морски вирус.А иначе вече се чувства добре.Храни се и играе.Извинявайте ако съм ви досадила! Rolling Eyes

# 633
Аз пък бира не понасям по принцип, много ми горчи бе  Sick, как го пиете това чудо, аз не мога.
За обувките - аз съм си нисичка /1,56 м./ и си купих обувки с 12см. токче  Laughing /бях си свикнала все да се правя на по-висока/, ама в ресторанта ги захвърлих, носих си едни нисички, че са по-удобни за танци. Ама за свалянето на жартиера си обух високите, за снимките, както каза и някой друг по-горе. От тогава обаче си стоят прибрани, не съм ги обувала повече  Crazy, ама  пусти мерак да съм висока булка - http://media.snimka.bg/6603/019460991.jpg.
За името - ние си го знаем от давна. Анета е кръстена на свекърва ми, номер 2 ще е на майка ми. Имаме вариант и за момче и за момиче.
Това, че първо се купувала шапчицата и аз не го знаех, ама днеска много се загледах по едни бебешки шапчици.

# 634
ехе, hrissyts в 9.4 г.с цели 4 см, мойто беше 3 и лекарката се учуди , че е много голямшко.

довечера съм на преглед и ще ви помоля за стиснати палчета, защото съм ето така newsm43 от страх

# 635
look_at_me -стискаме палци

kakadaka -много хубава булка си

Момичета, но които ви капят косите, това е от липса на витамини, сигурна съм, че на всички които им капят косите не пият витамини.

# 636
look_at_me- много стиснати палци от мен, мисли положително!

Antoaneta- аз пия витамини и пак ми капе косата, може би е до организъм   newsm78

# 637
kakadaka -много хубава булка си

Благодаря   bouquet.
А по повод растящите ни кореми, се сетих да ви покажа как ми растеше корема /а и аз с него ест.  Blush/ през миналата бременност - http://images24.snimka.bg/005274503.jpg. Последната е от 28г.с., защото после вече излязох в майчинство, а снимките са правени във фотостудиото, където работех тогава, а пък и аз към края станах страховита и избягвах да се снимам /качих общо 25кг., а както казах съм 1,56м., представете си как изглеждах  Crazy/.

# 638
  • Пловдив
look_at_me , пожелавам ти да си толкова щастлива от прегледа довечера, колкото бях и аз от сутрешния си!! Стискаме ти палци!  Praynig
kakadaka , newsm74 си ! Веднага взимам идеята и почвам да се снимам през 2-3 седмици. Много ценни снимки!
Косопад сякаш и аз забелязвам и косата ми 'увисва' на втория ден. Фризьорката ми каза, че е от хормоните ( то пък за каквото да се оплачем все е от хормоните  smile3506 ). Препоръча ми шампоан Фитовал. Но за сега ще се въздържа.

Хубав уикенд на всички!
  bouquet

# 639
  • Варна
И мен ме махнете от списъка. Бебето няма сърдечна дейност, според доктора от около две седмици. Отвратително се чувствам.
Пожелавам ви лека и прекрасна бременност на всички  да гушката бебчета през януари  Hug.

# 640
inka 26, съжалявам , мила....Скоро да се похвалиш с добра новина...
Прегръщам те силно... Weary

Аз в тази тема нищо почти не успях да хвана...40 и кусур страници си минаха...къде четох, къде не...
От следващата ще съм по-активна Simple Smile
За нашите разнояйчни бандити сме нагласили мъжко и женско име...Дано да не ме излъже предчувствието, че нямам подходящи варианти  Mr. Green
Ще ви споделя за имената, ама много ще се смеете Simple Smile
Деян на свекъра Йордан...да е деен, активен, енергичен...на израелска река няма да кръщавам дете   Naughty пък...
Жаклин или Желана- на майка ми Желязка...колебая се между двете имена...Жаклин произхожда от Яков...пак ми е много еврейско  Confused, но Желана? странно ми звучи...
Старите хора на такова нещо му викат Нерде Ямбол, нерде Стамбол...но това е положението  Flutter
Вярно е, че не името прави човека, а човекът-името...но не мога да превъзмогна себе си в нехаресването на някои имена и това е...Пък и аз раждам децата в края на краищата...Редно е да реща АЗ кой как да се казва...

# 641
  • София
Мила Инка, безкрайно съжалявам  Cry.

Hug

# 642
Инка много съжалявам, преживяла съм го същото - първата ми бременност беше такава за съжаление и то в 11г.с. разбрах Hug

# 643
Inka ,съжалявам за загубата ти !

Аз съм си сипала една чиния черни маслини и хапвам ли хапвам!
Момичета знаете ли дали можем да се мажем или пръскаме с препарати против ухапване от комари ?

# 644
Уффф, Инка, много, много съжалявам Sad Пращам ти много сила, миличка Hug
Здравейте!
Не мога да смогна да ви изчета. Аз от два дни съм отпаднала и с главоболие, днес и повръщах Sick
В понеделник съм при моята докторка, а следващия при Марков за ФМ.
Аз алкохол по принцип не пия никакъв и не ми се допива. Къпя се обаче с доста топла вода. Знам, че не е мн. добре да е гореща и всеки път се залисвам.

Общи условия

Активация на акаунт