Януарски коремчета 2011 :)

• 29 913
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
Добър ден, аз пак съм тук  Grinning
Най-после кухнята ми е готова и дори я изпробвах снощи! Само котлона де .... на фурната още не намирам инструкции на БГ. Ако някой има фурна Шолтес, моля да ми пише, че нещо не ми върви с превода ...  Blush
Много нещо сте изписали, сума ти време вече само чета ли чета ... Като знам, че пак ще липсвам няколко дни, сигурно ще прескочите в нова тема  Wink
Да кажа Добре дошли и на новите мами. Сигурна съм, че ще се чувстват много добре сред нас.  Честит и мен ден и на всички именници /нищо, че тук и сега разбрах за именния им ден  Joy /
Във вторник бях при моя доктор да ми пусне изследвания и да видим бебчо. Малко ме стресна, че матката в средата нещо се прищипва.... пита ме за болка и контракции, но не съм усетила такива .... Уффф, не ми се ще да се панирам за сега, ама .... Дано да е всичко ОК  fingerscrossed

Приятен ден на всички!

# 271
  • Пловдив
Хехе, какво съвпадение! Simple Smile  Така като гледам сме раждали и горе-долу по едно и също време, аз на 17-ти. Simple Smile
Ако искаш може да се включиш в темичката на юнските майчета, те ще се зарадват. Аз самата се включих доста късно. Simple Smile

аз имам две приятелки там всеки ден сме заедно в парка -ani_zlatanova и ninand

Честит празник на всички именници    bouquet

# 272
  • София
Здравейте дами,
аз се позагубих и сега не мога да смогна с четенето Simple Smile

Добре дошли на всички нови момичета  Hug Пожелавам им една лека и безпроблемна бременност.

Аз бях на една страхотна командировка в Троян и Ахелой. В Чифлика спахме във Веника Палас - препоръчвам го горещо, а в Ахелой - в Марина Кейп към който имам някои резерви.
Иначе исках да попитам, някъде бях чела, че не е полезно къпането в басейни и море. Така ли е наистина и защо? Би ми било много мъчно, защото съм се наточила през отпуската да изкарам един пълен ден на емоции и удоволствия в някой аква парк.

А за гаденето - при мен продължава тъпо и упорито. Една колежка сподели, че изглеждам хлътнала (освен корема, който си расте). Даже вече и аз не се харесвам колко съм отслабнала в лицето, но това е една от радостите на бременността.

Засега толкова. Пожеалвам ви хубав ден, напук на лошото време. Hug Hug

# 273
a az sam za 18 yanuari,bihte li dobavili i men  bouquet

# 274
Добър ден момичета!Днес Яните ли имат имен ден Rolling EyesДа са живи и здрави  bouquet
Да ви питам,че аз много го мисля вие пускахте ли токсоплазмоза?Аз съм се притеснила да не излезе нещо Tired
Иначе това гадене ще ме довърши, особенно вечер.И едвам се домъквам до леглото в 21.00ч. Crazy
Оплаках ви се, надявам се при вас положението да е по-добро!Хубав ден, макар и дъждовен!
В иzследванията на кръв  накоито ме прати док в4ера вклиучваШе и токсопла3мо3а.А3 имам котка и кучета и правих преди 1 година и3ле3е отрицателна.Но я направи  при всички случаи.
3а гаденето ,странно досега нито веднъж не ми се е гадило.дано и така продължи .

# 275
  • в Надежда-та
....... защото съм се наточила през отпуската да изкарам един пълен ден на емоции и удоволствия в някой аква парк.....
много смело  Rolling Eyes
Никакви басейни Naughty Моя син дава зор за аквапарк.....не помня от кога, ама да се оправят с баща му.Нямам намерение само да седя и да се дразня там....като знам миналата година как се забавлявах като дете там Crazy

# 276
Shanna и на мен ми я пуснаха с кръвните и сега чакам резултата.До сега не съм се изследвала и за това ме е страх!
За басейн не мисля да ходя, на море по-нататък и то ще е ограничено от към влизания във водата, но само да сме здрави и всичко с бебо да е ОК!

# 277
  • Варна
Хайде да се разпиша и аз в новата темичка. Simple Smile

Отдавна не бях влизала тук, но напоследък все нямам време.
В момента сме на почивка в Созопол, тук е страхотно само дето времето е ужасно.
Иначе с гаденето приключих отдавна. Вече се чувствам значително по-добре.

Ходих на консултация и ме гледаха на ехограф. С бебенцето всичко е наред, сърчице, околоплодни води..  Всичко за сега е като "по учебник". Трябва само много дасе пазя след 6-тия месец, че е минало много малко време от предното секцио и има макар и минимален риск от роптура на матката.

etomira , Чифлика и на нас ни е любимо място. Ние обикновено отсядаме в Балкан или Дива, но и Веника Палас е страхотен хотел. И аз го препоръчвам на всички. Басейнът му е много хубав, а най-добрата кухня в региона е отсреща в старата Веника. Simple Smile

Иначе за къпането в басейни.. какво да кажа. Аз не съм се пазила изобщо. Всъщност и не виждам и защо. Говорила съм с моята гинеколкожка и тя ми е казвала, че няма проблем. И при двете ми бременности преди това съм плувала в басейни и морето. Изобщо не съм се ограничавала и децата ми са напълно здрави.

# 278
  • Варна
За басейните опасност има от гъбички, а другото е многото химия, с която се пълнят, за да поддържат водата.
Честито на всички именици   bouquet!

# 279
  • София
Здравейте! Почерпете се виртуално за именния ден на моята Яна cook

Честит празник на нощни очи и другите именици!   bouquet

В крайна сметка май няма да я дам яна септември на градина, а ще чакам да се роди бебето. Бъзла съм си. Като дете съм карала някаква шарка, но майка ми изобщо не си спомня каква. Предполагам, че е варицела.

Сенната хрема уж ми мина. През деня нищо ми няма. Ама нощно време като се събудя носът ми тече и задължително ходя в другата стая да кихам десетина пъти, за да не събудя детето и мъжът ми. Не знам каква е тая работа...

# 280
  • в Надежда-та
saxophone имай в предвид, че ще преболедува докато свикне с бацилите в ДГ, не мислиш ли, че е по-удачно да се климатизира преди да се роди бебчо Thinking

# 281
  • София
ViFresh, мисля. Обаче рискът да донесе шарка е прекалено голям и не мога да го пренебрегна. Ако много боледува, ще я спра и ще ги гледам двамата, живо и здраво да се роди бебето само.
Вчера говорих с една позната, дето са карали варицела в яслата и като завела детето след варицела, се оказало че има и рубеола.. направо една след друга. Е, нейното детенце засега не се е заразило с рубеола и дано не стане, но все пак.. никой нищо не ти гарантира. Не, че не мога да я хвана и другаде, ако е писано да става... но нали казват - помогни си сам, да ти помогне и Бог.  Praynig

# 282
  • Варна
Мен пък ме притеснява това, че все едно ще пренебрегна Боби като го дам на ясла, обаче пък зимата едва ли ще мога да ги извеждам редовно, та и вкъщи да остане пак пренебрегнат  Crazy, не че в яслата ги извеждат  Rolling Eyes. Въобще не мога да преценя дали "плюсовете" на яслата са повече и се събуждам с различно решение всеки ден. Иначе от септември го записах  Thinking. Имам време за обмисляне  Laughing.

# 283
  • София
Здравейте!Честито на всички именици!  bouquet
Да ви се оплача,че от няколко дни започнах да се чувствам странно-нещо средно между гадене и постоянен глад.Постоянно устата ми се пълни със слюнка.Не повръщам,но е доста неприятно и странно чувството SickТъкмо си мислех,че нищо ми няма и този път и какво ме сполетя.
Добре дошли на новите мами!

# 284
3а басейните ,според мен  3ависи кой колко е податлив  на подобни 3ара3и.Миналата седмица ходихме на басейн,една  мацка с големия корем се плацикаШе вътре,моя съЩо ,а3 само до коленете,3аЩото точно от басейн миналата година в  со3опол си   3авъдих гъби.Не че пречи  басейна на бебето,но точно в момента някои  гъби или хламидия ......По добре на суШа  Grinning
В море бих вляzла беz страх ,жалко,че в момента нямам такова наоколо.
СноЩи гледах предаване 3а басейните,3а дока3ване на някои твърдения,едното беШе вярно  ли е че всеки  5ти пикае в басейна.Биолог иzмери с някъв уред  ,колечеството урина беШе 0,76 на  литър или на  няколко литра беШе,пуснаха 5 човека да плуват 30 мин.пак  иzмериха  ,количеството беШе вече 1,44.Та   в Бг  басейните  мога да си представя колко  е,хлорта де3инфекцира уж ,но не  премахва урината,гадно ...просто вече 3абравям 3а басейн ,какъвто и да е.

Общи условия

Активация на акаунт