Януарски коремчета 2011 :)

• 28 979
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
*shushi* на мен целия преглед ми излезе 65 лв. Цената за ФМ е една и съща, 25лв е, останалото е за ефографския преглед. Твоите резултати излязоха ли?

# 676
  • София
100 лева!!! Е, оливат се вече! Аз мисля само в 20 седмица да ходя, само дано БХС да е ок! То аз за септември значи отсега трябва час да си запазя newsm78. Миналия път ходих при Томова, ама нищо не видях - сега не нам как е, но преди 2 години таткото гледаше на голям екран, аз се взирах на малко мониторче в далечината. Затова мисля при Марков да се пробвам сега, поне да се изкефя на гледката.
Инка, съжалявам! Минала съм по този път и знам как се чувстваш. Не зацикляй на тази тема и ще видиш как съвем скоро ще си в друга отчетна темичка Hug

# 677
Миналата бременност и аз платих 100лв. при доц. Томова + диск. Но тя е единствения специалист по фетална ехокардиография.

Бебешондел и аз веднага включих, че става въпрос за Теодора. Значи в тези седмици вече знаете пола? Освен и ние днес да идем някъде да ни погледнат, че нямам търпение пък и отдавна не съм виждала бобчето. Не че не знам, че пак ще е момиче...

# 678
Момичета, как усещате че е момиче или момче? аз нямам никакво вътрешно усещане  ooooh!

# 679
*shushi* на мен целия преглед ми излезе 65 лв. Цената за ФМ е една и съща, 25лв е, останалото е за ефографския преглед. Твоите резултати излязоха ли?
Кои резултати? Това е само ехографията при Томова. А БХС не съм си правила още.
А ти, при кой си ходила?

Момичета, как усещате че е момиче или момче? аз нямам никакво вътрешно усещане  ooooh!

Не знам как се усеща, но се усеща.
Винаги съм познавала какво ще е, още в самото начало. Дори след неуспешните опити, пак съм познавала. Rolling Eyes

# 680
Хайде давайте  предложения за заглавие на новата тема, че нямам фантазия  Crazy

още не ми е дошла музата, но успях да измисля следните...да не кажа тъпотии  Laughing
Лятото дойде, а януарчето расте
Мама щастлива, януарче игриво
Мама много се разходжа, носи януарчето гордо(не можах да го доизмисля...)
и някой беше написал Януарчето расте, а мама хубавее

# 681
Здравейте!
Някой пита за ФМ в Бургас , със сигурност знам , че се прави такава в "Дева Мария" във Ветрен. Според сайта цената е 70лв. Повече информация в сайта на болницата.

# 682
Antoaneta Simple Smile според мен резултатите ти са си наред.Аз също доста се чудех кои стойности се гледат и с какво се сравняват та:
Първите резултати са си лично твоите 1:3500 ако не се лъжа бяха.А вторите където пише ,че са за инфо на д-ра Биохимичен риск и Възрастов риск за Даун и др. болести са показателите с които трябва да сравняваш горните.РАзбра ли ме или го обясних малко объркано?Надявам се ,че съм ти помогнала!
Лека почивка на всички планиращи такава ,аз макар и живееща на море ,така и не съм стигнала до него Simple Smile
Но има време до края на Лятото и това да свърша.
Колкото до БХС,кръв се взима сигурно и в други градове ,само че я пращат за изследването или във Варна или в София.
Лек уйкенд бременелки!

# 683
Миналата бременност и аз платих 100лв. при доц. Томова + диск. Но тя е единствения специалист по фетална ехокардиография.

Бебешондел и аз веднага включих, че става въпрос за Теодора. Значи в тези седмици вече знаете пола? Освен и ние днес да идем някъде да ни погледнат, че нямам търпение пък и отдавна не съм виждала бобчето. Не че не знам, че пак ще е момиче...
Още не сме, но в понеделник ще ходим на 4д. Аз просто имам усещане, че ще е момиче, а и щом сънивах женско име  Rolling Eyes Joy

# 684
На мен д-ра също ми каза ,че му прилича на момиче ...но все пак няма ясно изарзени гениталии все още за да съм сигурна .Аз всъщност също имам готово има за момиче ,а мъжкото ме затруднява Simple Smile Явно на повечето им е по-лесно име за момиченце да намислят.

# 685
Oпа... Hug как сте днес бремелинки сладки  bouquet...Инка,надявам се скоро се похвалиш пак,2 дни за теб си мисля Hug
Аз да питам как сте със секса...Аз не се трая,много ми се иска бе,все едно съм на...хайде 18... Mr. Green...а милото отказва,но май сам в банята се заиграва...хммм Thinking...Страх го е да не навреди на бебето...дали до края ще е така?..аз ще се побъркам...Някой с подобни усещания и половинка?..И аз се притеснявам много...17 дни до ехографа едва ли ще издържа...Май по-раничко ще отида да си видя малкото маймунче...
Кога най-рано може да се отиде на 4д?За новата темичка Януарски чуденки на ред-розов,или син късмет?  hahaha
Днес съм духовита...горе в полетата до бутоните би трябвало да пише Размер на корема и Покажи цвета... Joy
Хайде до после...  love001

# 686
  • Сливен
Инка,толкова много съжалявам. Cry
Чудя се какъв крем да си взема против стрии...
Аз женско име бях си измислила-Емануела на баща ми Емил,но таткото не го хареса,заради певицата...то по тази логика,никакво име не може да се измисли,толкова имена на певици. Поне двамата държим,да звучи българско и не е толкова важно да е на дядо или баба,поне той не държи. Дано измислим нещо,като му разберем пола,тогава ще му мислим.
Чудя се и кога да ходя на 4д? Някакви предложения?

# 687

със секса...Аз не се трая,много ми се иска бе,все едно съм на...хайде 18... Mr. Green...а милото отказва,но май сам в банята се заиграва...хммм Thinking...Страх го е да не навреди на бебето...дали до края ще е така?..аз ще се побъркам...Някой с подобни усещания и половинка?..
Мда има  още такива като вас-споко. PeaceНие си правим секс но мнооого рядко.Просто правим когато на мен ми се прави. Mr. GreenЩом ми се прави значи и на бебето му харесва Mr. Green....но на последно време съм на друга вълна Confused...Снощи като се събудих за поредното WC минах през хола и го видях да спи на дивана а по TV познай коя програма беше ConfusedМного ми докривя CryНе можах да заспя.Тъпо ми е.Лудия хормон ме кара да се чувствам излъгана и пренебрегната...абе като изневяра го изживях CryЛуда работа.
Полсе вече осъзнах,че всъщност мъжете имат нужда да олабят напрежението след определен период от сушаво време.То си е природа.

Виолини ако всичко е наред с 2д-то може и  в 20-21 г.с да идеш.Така ми каза док вчера като отидох за ФМ каза ми че е рано newsm78

# 688
Аз женско име бях си измислила-Емануела на баща ми Емил,но таткото не го хареса,заради певицата...то по тази логика,никакво име не може да се измисли,толкова имена на певици. Поне двамата държим,да звучи българско и не е толкова важно да е на дядо или баба,поне той не държи. Дано измислим нещо,като му разберем пола,тогава ще му мислим.

Какво мислите за Емилия или ако пак се сеща таткото за певицата, производното Емилияна. Може просто Ема ...

# 689
sanima благодаря ти, и аз така си мислех,поне нещо подобно, но все пак ми се искаше някой да ми потвърди, за мое успокоение. Simple Smile

*shushi*  на мен ехографията ми я правиха в Стара Загора, и  кръв там ми взеха, но я изпращат в София ,мисля в Майчин дом, с куриер. И резултатите си видях в интеренет.

Много ми хареса заглавието на Дидката: "Януарски чуденки на ред-розов,или син късмет?" ,аз съм за него.

А за секса, не е проблем при безпроблемна бременност, стига да ви се прави. С пърава не си спомням как беше, но с втората се бях разгонила- ужас, всяка вечер. А сега изобщо не ми се прави, само много рядко. Затова си мисля ,че ще е момиче. / Второто е момче./ Grinning

flower и Ема и Емилия ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт