Януарски коремчета 2011 :)

• 28 977
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте Мами,от доста време не съм писала  Embarassed
 Ние бяхме на доктор предната седмица във Вторник,бебчето е добре,расте ,тогава беше голямо 2.62 см. и така сладко мърдаше ,мн се забавляваш Simple Smile.
 Пулсчето ни беше 158  Grinning
Сега на 15 съм на морфология,стискайте палчета всичко да е ок Simple Smile
 Съжалявам за лошоте новини който мярнах  Hug Hug Hug бъдете силни.
За мазането аз реших да се мажа с Мас+невен Simple Smile от тея дни ще почвам ,само да ми бъде направен Simple Smile
Ами до нови срещи.......а по въпроса с коремчетата и моя вече е видим Wink

# 706
.......а по въпроса с коремчетата и моя вече е видим Wink

моя като е вечно подут немога да разбера  ooooh!
мен днес така ме сърбеше/болеше зърното на едната гърда, че  ooooh! Crazy май и преди ми се е случвало.сърби,като го докосна боли. другото,горкото, още си е леко вдлъбнато

# 707

мен днес така ме сърбеше/болеше зърното на едната гърда, че  ooooh! Crazy май и преди ми се е случвало.сърби,като го докосна боли. другото,горкото, още си е леко вдлъбнато
Четох  някъде, че от сега трябва да се масажират и придърпват зърната, за да  се подготвят за бебо.
Не знам колко  е вярно, но знам, че моите  са щръкнали като...не знам и аз като на какво.

# 708

Моите зърна са вдлъбнати...Без предварителна подготовка кърмих близо 2 години  Peace
В началото ползвах силиконови зърна, но в родилното я бяха научили госпойцата на едни големи биберони....малко по-късно си засука детето от гърдата, че до ония ден  Peace

# 709
  • София
Момичета, само наминавам да ви кажа "здрасти" и да ви се похваля, че в петък лекарката на ФМ ни каза, че сме момиче newsm44!

И даже едричко момиче, върви с около 5-6 дни по-големичко от възрастта си Simple Smile Вече е 6 см и 60 гр. Беше много интересно на ФМ, всичко му се виждаше (когато спираше да подскача естествено).
Записах се и на ЖК в Токуда при д-р Кирякова - беше много мила и отзивчива и веднага започна да се обръща към мен по име.

Поздрави от мен и хубава вечер.

И дано нашите победят Холандия на волейбол Wink

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 20:19 от LadyAngel

# 710
  • София
Здравейте, коремчета Hug Hug
Не мога да ви изчета и това си е Rolling EyesС невероятна скорост ги запълвате тия темички Hug Hug
LadyAngel -честита девойка HugРадвам се много за ФМ, голямо изживяване е наистина Hug
Клеопатра, честит рожден ден HugДа си много усмихната и щастлива мама Hug
Ще съм ви признателна, ако ми пуснете парола и каквото друго ми трябва да разгледам албумчето Hug
Аз съм добре, гаденето доста намаля, скоро не съм ходила на доктор. Едиствените ми оплаквания са болките в гърба Rolling Eyes Rolling EyesНа моменти е непоносимо положението ooooh!Така миналата бременност ме боля чак последните месеци #CrazyНякоя от вас има ли подобни оплаквания, да сподели какво помага ooooh!
Спокойна нощ и  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 711
Да се запиша накрая и аз (чета ви от седмици)  Wink

На 35 г., от Бостън, термин 14 Януари, второ ще ни е...

Искрени съчуствия на момичетата, които не продължават с групата! Надявам се, скоро да се възстановите и да се похвалите с прекрасни новини!

В петък ( 2ри Юли) измерването беше 5.5 см (12+1 г.с.), всичко изглеждаше нормално  Praynig

# 712
  • Canada, ON
Agent Provocateur, отново заедно Simple Smile Дано всичко е наред и сега пък да видим как се гушка януарче 2011.

Едиствените ми оплаквания са болките в гърба Rolling Eyes Rolling EyesНа моменти е непоносимо положението ooooh!Така миналата бременност ме боля чак последните месеци #CrazyНякоя от вас има ли подобни оплаквания, да сподели какво помага ooooh!
Аз имам подобни проблеми. След предишната бременност в един момент даже доста се влоших - не можех да се изправя като хората, да си нося детенцето... Ходих на физиотерапевт. Мисля, че помогна човекът. Ходих няколко пъти като ме раздвижваше постепенно. После ми даде упражнения за "домашно" които трябваше да правя всеки ден месеци наред, но аз излязох несериозна. Като резултат - пак имам болки от време на време и много се страхувам да не се влошат нещата. Човекът ме посъветва при следваща бременност да си купя специален колан - нещо като това:
http://www.laumamedical.com/eng/product_catalogue/other_products … regnancy_bandage/
или това
http://www.alibaba.com/product-free/105755375/Bandage.html
Още не съм си купила, но мисля да го направя.
Най-добре е да отидеш на лекар или  добър физиотерапевт, който да ти препоръча упражнения точно за твоя случай. Трябва да се разберат причините за болките и да се работи върху тях (върху причините).

# 713
Момичета, стискайте ми палци! След малко заминавам на втория си преглед...  Praynig

# 714
Биричке, стискам!  Hug

Агент, много се радвам, че си в нашите редици.Тъкмо гледах снимката в другата тема  Laughing

# 715
  • sofia
Момичета, искам да ви споделя за мазилата- това на Чико не е достатъчно мазно и не е добро като вариант, по-скоро Авент или Галеник взимайте
Аз с моя цистит се измъчих, оказа се, че изхвърлям песъчинки и дори мисля да си взима болнични ако и днес съм зле, по- добре да лежа вкъщи!
Много ви се радвам на всички, толкова сте ентусиазирани, аз не бързам да идва момента с раждането, защото помня, че бях като парцал първия месец от живота на моята малка принцеса!

Весеа седмица на всички

# 716
  • Пловдив
Agent Provocateur,  welcome
Стискаме, Биричке, да ни се похвалиш после!
Гледам, че много бързо пълним страничките, реших и аз да помисля за име на новата тема.  newsm12
Някои са откровено глупави и без много смисъл, но дано ви повеселят малко!  newsm62

(1)На януарската мама коремчето расте,
а вътре има чудно хубаво дете!

(2)На януарската мама коремчето расте,
във всяко има чудно дете (или две!)

(3)На януарската мама вече й личи,
коремчето лекичко напред стърчи …

(4)Януарското бебе послушно расте,
то ще стане най-доброто дете!

(5)Чудим се момиченце или момче,
но всяко ще бъде най-прекрасното дете!

(6)Януарските мами мечтаят за своето дете,
и ако може да идат за мъничко на море!  Laughing

(7)На моренце или на планина
да заведем януарските слънца!?

(8 ) Юни отмина, юли дойде,
расте във всяка мъничко дете!

Спорна седмица на всички!!   bouquet

# 717
момичета, от последния преглед насам имам едно притеснение- нормално ли е, че бебо беше обърнат с главата надолу- това не е ли поза, която бебетата заемат малко преди раждането  newsm78 а не в 10 г.с

аз си мислех, че като мина 8-9 седмица ще се успокоя, а то се оказа, че е още по- притеснително с напредване на седмиците

# 718
МОмичета, върнахме се!  Hug

Имаме си три нови снимки от ехографа!
Беби е много добре, развива се нормално, плацентата си е горе, пъпната връв е добре оформена, имаме крачета и ръчички....  Heart Eyes
Беше будна и шаваше с ръчики, даже по едно време, както каза доки, ни поздравяваше с едната ръчичка...  Joy
В единадесета седмица сме, взеха ми мерки на таза, килограмите, кръвното.
Даде ми направления за изследванията с кръв и урина, и каза да продължавам да си пия фолиевата, нищо, че вече я пия 3 месеца, каза пак да си купя.
За главоболието ми каза, че ми е от ниското кръвно, и да си пия кафенцето всеки ден.  Crazy

Понеже нямам оплаквания и  други симптоми, нито гадене и повръщане, а и бях толкова развълнувана, не съм го питала нищо повече...  Blush

Успех на всички, на които тези дни им предстоят прегледи!  Hug Praynig

# 719
Здравейте и от мен   bouquet

inka 26 много съжалявам  Sad дано да се похвалиш скоро с хубава новина, стискам палци  Hug Praynig

Клеопатра, честит рожден ден   bouquet на патерици Simple Smile Много здраве и щастие и едно здраво бебче януари Simple SmileSimple Smile

Гледам за мазилата сте подхванали темата Simple Smile аз да се похваля, че си взех това http://krasivamama.com/?p=cream в събота и съм доста доволна. Попива доста бързо и кожата ми е много мека Simple Smile Преди използвах маслото на Hipp, което също ми харесва, но е доста мазничко и бавно попива Sad
А за имената след дълги спорове май се спряхме да две женски  Grinning, НО май Simple SmileSimple SmileSimple Smile на таткото все не му харесват  hahaha ама мислим и за мъжко, че може да сме били срамежливи  Joy

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт