Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в новата тема на форума?
Какви са някои стратегии за здравословно хранене по време на бременност?
Какви са вредните навици, които участниците имат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в новата тема на форума?
-
Какви са някои стратегии за здравословно хранене по време на бременност?
-
Какви са вредните навици, които участниците имат във форума?
-
Какви са разликите между Магнерот и Магнерич?
-
Какви са симптомите през първия триместър на бременността?
! Радвам се, че нещата при вас са наред.
Четвъртък съм на лекар, но ако и днес ми стане така зле ще бягам по-рано на преглед. Стискайте палци всичко да е наред.
))
много е сладко
а затишието е подкарано от снощи още
кога минава това време.....
съвсем скоро ще си стискаме палци, ще си пожелаваме късмет и ще трепкаме да видим снимки на новите попълнения в екипа
!Незнам каква ни е здравната каса,незнам защо плащаме осигуровки,днес за 3 пъти ходене на зъболекар ми взеха 90.60 лв.Даже ме и пломбира,а зъба си ме боли
Знаете ли как ми предложи брак?! - събуди ме в 2 часа посред нощ и ми каза " Писо, ще се омъжиш ли за мен?" А аз му отговорих " Хайде заспивай, че не ми е до бъзик"
това е яко
. Така че минавам малко на плодове и зеленчуци, поне през лятото ги има в изобилие.
започна да ги оправя първо тях двата и ми каза, че ако искам бели пломби се доплаща по 20лв. отгоре и ми каза, сега във вторник да и нося 40 лева. Пак е по ЗК., но мисля че за 3 зъба, които ти е оправила 90 лв не са никак много. Все пак труд, лечение и материали ... Но аз от тази мойта съм много доволна, супер внимателна е.