Най-страхотните мадами през СЕПТЕМВРИ стават мами!

• 23 681
  • 699
  •   1
Отговори
# 600
brilliant, благодаря ти и добре се завърнала пак  Wink! Радвам се, че нещата при вас са наред.

grix, не знаех, че и филм са направили, супер! Лелее, а и кои актьори участват... ще го чакаме, само да не забравя... че тогава ще сме в треска вече.

Tommelise, да се оправя тая болка по-бързо!

# 601
Добро утро тумбачета newsm51

Лек и прохладен ден Hug

# 602
wavey wavey wavey
Добро утро! Усмихнат ден  Hug Hug Hug

# 603
  • у нас
добро утро и от мен Hug

# 604
Олеееее какво е това затишие трябва да се отбележи някъде, че в понеделник 10.30ч. няма кой да пише.

Сега да се похваля вчера купихме на бебка тоалета за изписването:))) Ще кача снимка в албумчето

# 605
Добро утро/ ден от мен!  Hug

Аз днес съм си в къщи, тъй като вече две вечери корема ми се стяга жестоко. Толкова много, че не мога една крачка да направя. Вчера имах и болки.  ooooh! Четвъртък съм на лекар, но ако и днес ми стане така зле ще бягам по-рано на преглед. Стискайте палци всичко да е наред.  Praynig

# 606
  • у нас
Сега да се похваля вчера купихме на бебка тоалета за изписванетоSimple Smile))

newsm10 много е сладко Heart Eyes а затишието е подкарано от снощи още Rolling Eyes

Jani4ka полягвай повечко и си почивай. Дано да е било инцидентно Peace

аз днес се замислих че на консултация съм на 08,07. Края на същия месец ще ме викат да ми връчат документите и вече 45 дни преди раждането Shocked
тези дни някои от нас влизат в 8-я Crazy кога минава това време..... baby_neutral съвсем скоро ще си стискаме палци, ще си пожелаваме късмет и ще трепкаме да видим снимки на новите попълнения в екипа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 10:55 от Tommelise

# 607
Здр и от мен.Връщам се от зъболекар скапана и почти вбесена  #2gunfire !Незнам каква ни е здравната каса,незнам защо плащаме осигуровки,днес за 3 пъти ходене на зъболекар ми взеха 90.60 лв.Даже ме и пломбира,а зъба си ме боли  ooooh! ,било нормално от лечението  ooooh! !Незнам каква беше тая,още съм в транс  #Crazy
Лек ден  Hug

# 608
  • София
Добро утро и от мен!
Момичета, в Айко има 50 процента намаление на бебешки стоки - май миналогодишни модели - казвам го просто за информация. Не можах да се включа 2 дена и вие сте изписали мнооооооооооого. Аз съм също романтичка, а на съпругът ми романтиката му е минус 50 градуса под нулата Joy Знаете ли как ми предложи брак?! - събуди ме в 2 часа посред нощ и ми каза " Писо, ще се омъжиш ли за мен?" А аз му отговорих " Хайде заспивай, че не ми е до бъзик" Joy Той така се ошашави, че нищо не каза и си остана седнал в леглото та така разбрах, че говори сериозно....

# 609
  • у нас
събуди ме в 2 часа посред нощ и ми каза " Писо, ще се омъжиш ли за мен?" А аз му отговорих " Хайде заспивай, че не ми е до бъзик" Joy Той така се ошашави, че нищо не каза и си остана седнал в леглото та така разбрах, че говори сериозно....

е що newsm78 това е яко Heart Eyes или поне за мен Crazy със сигурност си спомняш с усмивка Peace

# 610
Добро утро, момичета!

Jani4ka, полежавай си повече и не се тревожи за нищо. Те малките много усещат като ние не се чувстваме добре и имаме проблеми. Дано бързо да отминат болките.

А аз сега бях на ЖК и видяхме бебко в профил, ами той момченце,ама изглежда на баща си прилича Simple Smile . Иначе вървим нормално - около 1,400 кг . Той върви нормално де,а аз пак съм качила още 4 кг и лекарката вече каза просто да престана с яденето, защото ако продължавам с това темпо до края ще ударя 100 кг  hahaha . Така че минавам малко на плодове и зеленчуци, поне през лятото ги има в изобилие.

И аз ще кача скоро снимки на импровизираното комплектче за изписване.

# 611
Яничка спокойно мила,страхът не помага изобщо.Ако и днес имаш болки не отлагай ,а отивай.Сигурно е фалшива тревога.
Аз вчера ходих да видя бебока,добре е,вида му е по-добър-хареса ми.Спинкаше и се изтягаше.Благодаря ви за подкрепата,имам нужда от нея.Бъдете живи и здрави,цунки на тумбачетата.

# 612
  • София
Tommelise, права си - спомням си предложението за брак с усмивка....Сега си давам сметка, че е доста нестандартно и някак си романтично...Абе като се замисля, той моят мил май си е романтик, но не е "лигав" - което всъщност ми харесва. Леле, момичета, след 7 години връзка си дадох сметка, чи милота ми е романтичен, но по свой си начин..

# 613
  • у нас
Рубиии, това са много хубави новини Hug Heart Eyes, а ти ни тормозиш и не искаш да ни качиш една снимчица да го видим Crossing Arms

beb4o_fb- направо ме разсмя от сърце Simple Smile

# 614
Danielkka, аз ходих на зъболекар в петък и се оказа, че имам две паднали пломби и една отчупена  Tired започна да ги оправя първо тях двата и ми каза, че ако искам бели пломби се доплаща по 20лв. отгоре и ми каза, сега във вторник да и нося 40 лева. Пак е по ЗК., но мисля че за 3 зъба, които ти е оправила 90 лв не са никак много. Все пак труд, лечение и материали ... Но аз от тази мойта съм много доволна, супер внимателна е.

Общи условия

Активация на акаунт