Звездни компромати-65

• 76 160
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
МГМ, ако имаш предвид моите писания - аз нямах предвид, че са много богати, напротив. Изказах и предположения. Бащата, явно, пътува, но може и да е моторист и да получава 1000 евро, знам ли го. Нямам идея каква му е длъжността.

Забравих да изкоментирам клипа на Андреа и Галена - типичния български, фолкаджийски клип - какво да му харесвам?! Уж все ще правят нещо различно и накрая пак същото.

# 616
  • UK
Не, аз не знам дали са богати, казах само, че никоя не е парадирала с нещо жената. Simple Smile

# 617
Бубе, за тази снимка беше писала, че е от апартамента й. Но имаше други две, които показваха мястото. За съжаление снощи не успях да ги намеря.

МГМ, чак много богати, никой от нас не виждам да е казал.  Нито пък, че имат възможност да поддържат този стандарт на живот , който тя води в Щатите. Напротив. Но финансово винаги са били добре, и още преди ББ, Зара си ходеше със скъпи дрешки и т.н,
Между другото може ли някой да ме подсети, по едно време сестра й не е ли била рекламно лице на Вела, или нещо от тоя род? Thinking Знам че е била и в модата по някакъв начин. Всичко съм забравила значи. ooooh!
За Божков и аз съм го чела това, но знае ли човек. То не бе Аксиния, не бе Лилана, сега уж и Зара. Не може да им смогне човек. И все пак ако е вярно, най-умна е излезнала, поне отиде да учи. Mr. Green

# 618
Ако Коледа ви липсва, пуснете си НОВА тв и се наслаждавайте с кеф на коледното дръвче (Ленчето)  Shocked!

# 619
Изтървах я. Crossing Arms
Смея се на българския език на Лео, докато готви. hahaha

# 620
  • на село
То не бе Аксиния, не бе Лилана, сега уж и Зара. Не може да им смогне човек. И все пак ако е вярно, най-умна е излезнала, поне отиде да учи. Mr. Green
Всъщност, не е точно така. Доколкото знам, Лилана учи (или е завършила вече) международни отношения и беше участвала в някакъв проект на Европейската комисия по младежта и спорта. Не е като да изкараш курсче по актьорско майсторство.

# 621
То не бе Аксиния, не бе Лилана, сега уж и Зара. Не може да им смогне човек. И все пак ако е вярно, най-умна е излезнала, поне отиде да учи. Mr. Green
Всъщност, не е точно така. Доколкото знам, Лилана учи (или е завършила вече) международни отношения и беше участвала в някакъв проект на Европейската комисия по младежта и спорта. Не е като да изкараш курсче по актьорско майсторство.

Забравих, че и тя учеше. Mr. Green
Ще ги видим кой какво ще направи.  Laughing

Снимки от рожденният ден на Глория, в компанията на Васил Найден … p; роднини и т.н.

# 622
Това, че Шайло ходела като черногорка и на мен ми беше много смешно, изобщо не му схващам смисъла. Изкарах там 3 месеца и смея да твърдя, че няма нищо фрапиращо, освен, характерните за нашите '90 анцузи с кожено яке, които носят местните тарикати.

# 623
ЛиЛана всъщност най- умна излиза, беше започнала работа в Еврокомисията в Брюксел в звено "Образование", това преди около 2-3 г, към днешна дата не знам какво е призванието и:)

# 624
  • До морето
Съгласна съм с  Just*AvvA*, че семейството на Зара винаги е поддържало добър стандарт на живот. Познавам ги от почти 10 години и винаги са били повече от добре финансово. Освен това са много готини и освободени и приемат спокойно начина, по който живее малката им щерка. Още когато цяла България стана свидетел на сексуалните експерименти на Зара, реагираха адекватно и застанаха зад дъщеря си.

За Теодора не съм чувала да е била рекламно лице, но може и да съм пропуснала. Доколкото знам само Зара го раздаваше манекенка като беше по-малка, а Теди винаги е била отдадена на художествената гимнастика.Обаче ще ми е интересно да видя, ако има такива снимки за Вела

# 625
http://prikachi.com/images/274/2276274C.jpg  още от Златка
пак http://prikachi.com/images/286/2276286c.jpg
и пак http://prikachi.com/images/287/2276287j.jpg
и агейн http://prikachi.com/images/289/2276289x.jpg
На Златка гаджето мисля,че е строителен предприемач,по-точно баща му и ако не се лъжа строят кооперацията срещу нас.Не се ли запознаха и по Станция Нова двамата,иначе е голяма симпатяга мацката.

# 626
Златка е с Павката от преди да участва в Станция Нова. Там я запознаваха с разни, но в последствие, тя каза, че има приятел, и не е коректно да участва, нито спрямо него, нито спрямо участниците.

idealno_loshata , само това намерих за сестрата на Зара:

Още една звезда грее във фамилията на Зара - сестра й Теодора Димитрова е един от най-успешните треньори по художествена гимнастика в Германия.
Ослепителната й сестра - Теодора, трупа слава в Германия. Години наред Тея, както галено я наричат приятелите, обучава дечица на най-красивия и женствен спорт - художествена гимнастика.

Жестока катастрофа обърка живота на бившата националка, но за огромно щастие Господ бе до нея в най-тежките моменти преди и след операцията, и в момента тя продължава да работи. Дори още по-успешно отпреди. Грациите, които подготвя, и родителите им я боготворят.

Преди време Тея направи зашеметяващ пробив в Германия. След серия успешни изяви в света на модата тя бе поканена да стане рекламно лице на козметичния гигант "Велла колор"

# 627
тъй тъй тъй, нямаше ме 3 дни колко сте изписали  .... Браво на вас  Hug да се изкажа и аз за клипа, не ми харесва, банален, пози муцуни, бива!Личи си обаче , че са вложени пари  Wink

Ева Лонгория и Тони Паркър
Кейти Пери
Наоми Кембъл на фотосесия
Алисия Кийс
Кристен Стюард
Джесика Симспън
Шакира
Кристина агилера и мишок
Меган Фокс

# 628
Пише, че Даниела на Андрей е бременна. Дали е истина или не- не знам, но дано да е така- по-хубава новина от това няма!

# 629
Интервю с Лияна на Благой.

http://spamche/?p=17732

ps: поправих го

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 12:27 от Shttttttt

Общи условия

Активация на акаунт