Звездни компромати-65

• 77 132
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Някой ходил ли е в бутика на Весела Тотева?

# 212

интересно колко излиза 'издръжката' месечно на една такава половинка от калибъра на Галена и Деница или Мария фолк'дивата' - за да си купуваш дрехи от Готие (предполагам че тоалетите са над 4-5000евро), то са и процедури, фризьори, веднъж годишно на Малдивите, шопинг уикенди в Милано... имаше една готина статия в Ева за това как протича седмицата на една богаташка, та само мога да си представям... само за ски гащеризон от Прада можеш да броиш едно 10 000 евра

Само едно мога да кажа, че със сигурност са много по-често от веднъж годишно в Малдивите, а и не само там. Мария и Митко специално, пътуват постоянно, а до скоро ходеха през няколко седмици до Дубай. Галена и те пътуват често. А предполагам че Деница още по-често. Mr. Green
Аз лично не го приемам като издръжка на половинката, а като неща за семейството. Всяко семейство си живее според стандарта- едни карат Лада, другите Бентли, едни са на почивка в Китен например, други на някой остров. Както едните го правят за семейството, така и другите, но спрямо чергата си.  В крайна сметка нали и мъжете са на тия почивки, нали и мъжете носят такива дрехи, и т.н. и т.н. Аз се радвам и уважавам хора, които са успяли да осигурят висок стандарт на семействата си.Simple Smile

# 213
То вярно, че няма угодия, но новата мис ми се вижда много семпло девойче. Никакъв чар, в тяло е доста скучна. Усмивката и е нежна, но нищо, за което да е достойна за титлата си.

# 214
# 215
То вярно, че няма угодия, но новата мис ми се вижда много семпло девойче. Никакъв чар, в тяло е доста скучна. Усмивката и е нежна, но нищо, за което да е достойна за титлата си.

Точно това си мислех и аз. Хубава, нежна, естествена, НО, без блясък, без нищо, което да я отличи. Няма да влезе в десятката. А имаме много, много хубави момичета. И по улиците вървят девойки, които дори и на мен, че съм жена ми спират дъха... Peace

# 216
Футболни съпруги и гаджета:http://uhaaa.com/node/2389/

# 217
# 218
без тонове грим наистина изглежда по - нежна, има хубави черти

# 219
Tези, които са се композирали в баварски костюмчета, са ужасни! Laughing
"Италианецът Francesco Totti и приятелката Ilary": Тотти и Илари Блази са женени и имат 2 деца - Кристиан и Шанел. Simple Smile))))

# 220
# 221
# 222
не е ли голямо това дете постоянно го разнасят наистина на ръце и с одеало...Барбаронче, явно е допусната грешка Peace

# 223

Напомня ми Ева Лонгория на тези снимки  Heart Eyes

# 224

Общи условия

Активация на акаунт