Звездни компромати-65

• 77 131
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Хора...няма ли тема за красиви женски лица  Mr. Green

Май, май имаше.

Кажете сега, не мислите ли, че роклята на възрастната дама от по-горната снимка не е подходяща за кръщене на внука ти и въобще за кръщене.  newsm78

# 286
Въобще даже не е подходяща,Vividas  Peace

# 287
Въобще даже не е подходяща,Vividas  Peace

Сега ми хрумна, че това може и да са родителите на Галена. Оффффффф, мн ми е странно да обсъждам хората, хич не ми е присъщо  Joy, айде които ще да са, но наистина това с роклята ми направи впечатление  Flutter

Мис Свят 2010 е заснела фотосесия Wink воала:

Не ми се получи, съжалявам  Cry  bouquet

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 18:07 от Vividas

# 288
Може направо да го махнеш, и да се върнеш няколко страници назад да видиш сесията  Laughing

# 289
  • в Tara
и на мен ми писна да гледам красиви жени, особено ме дразни вече  моника белучи.
хубава, хубава, ама аман!
дайте мъже Mr. Green

тази галена е хубава, спор няма, и детето е сладуресто...

# 290
Аз сега видях снимките от кръщенето на малкия Стефан. Галена е много красива на всички снимки, по-добре изглежда от преди:
http://www.bgparty.co.uk/images/newsimages/1390c6.jpg
Може да е заради цвета на косата, но има много свеж вид.

# 291
  • UK
Галена изглежда добре, защото няма оная физиономия тип мумифициран труп, с която се разнася напоследък. Simple Smile

# 292
Галена най-много ми харесва в този си период ,сега с тая бозава косица и рехава нещо ми е като измита.

# 293
  • София
Камерън Диаз и Том Круз на път за шоуто “Good Morning America”
Риана

# 294
  • София
Някой чел ли е новия брой на Блясък,на корицата има снимка на Коцето че го сгащили полицаите newsm78..Какво ли е направил Mr. Green

# 295
# 296

Хахаха това е мечтата на мъжа - да може права да  Whistling и с плоска глава, да си остави бирата отгоре  Mr. Green

# 297
Хахаха това е мечтата на мъжа - да може права да  Whistling и с плоска глава, да си остави бирата отгоре  Mr. Green

hahaha  hahaha Treisy,treisy..къде ги измисляш такива бисери  hahaha Бтв..наистина има огромнааа разлика-дали има 1 метър  newsm78

# 298
  • In The Middle Of Nowhere
Не знам той колко е, но тя е 155 см нисичка е, затова е така фрапантна разликата. Но Трейси е права, такива мисли и на мен ми навява  Mr. Green от друга страна пък точно такива двойки винаги са ми били интересни и готини.

пп: опа, намерих той 198 санта според imdb.com

# 299
  • София
Трейси, ти си лудааа!   Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт