Банята-14та тема!

• 128 175
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Искам да си направя параван по поръчка.Ако някой може да ми препоръча фирма  - живея в град Русе.
Нашият е от Емир(Варна) . Ако в Русе има Емир, препоръчвам. Снимки на банята утре мисля да кача, нищо че не е изчистена и няма шкаф още. Отново заложихме на лудото и свежото и избрахме наситени цветове. Тъмно и искрящо жълто и оранжево за стените и от същата серия зелено за пода Heart Eyes Шарени фризове на 3 колони и една декоративна плочка с цветя над тоалетната чиния.Мъжо каза, че искал сутрин да тръгва с настроение...

# 241
  • София
smiled_ ще чакам с интерес снимки звучи доста екзотично  Heart Eyes, че аз съм във вечна дилема с моите светове , за кухнята за банята добре,че стаите съм ги избрала, че .........

# 242
Lady di,много ми хареса банята ти. PeaceБи ли ми казала колко е голяма?

Dea банята ни е 90/160 см. Е вече е тоалетна и баня, съответно 80/90 см за тоалетната, 6 см праг и 74/90 см остават за банята. Притеснявах се да не е много тясно, но щом коритото на детенце се събира, значи е ок. Още повече, че тоалетната вече е суха и даже успях да сбъдна мечатата си да имам килимче в тоалетната Simple Smile ( колко малко му трябва на човек).

# 243
Здравейте, и аз обзавеждам нова баня, в момента съм пред избор на умивалник. Досега винаги смесителя ми е бил в центъра, но сега харесах умивалник с отвор за смесителя вдясно. Удобен ли е този начин на разположение на смесителя?

# 244
В кухнята ми смесителят е от дясно и е удобно  Peace

# 245
  • Варна
Искам да питам имащите душ-кабини: като се изкъпете и тръгнете да излизате, на какво стъпвате да не става мокро, на килимче ли - ако да, какво е точно, от какъв материал?

Въобще, дайте подробно обяснение, че досега не съм имала душ-кабина, а не искам да ми се мокри от стъпки навсякъде. )))

# 246
  • Бургас
Киса пред кабината имам малко килимче като тия дето са за предвратата.Нещо като мокетено е но от по-рошавия мокет.Отдолу е гумирано,и съхне много бързо.Имам го от много отдавна,преди ми беше пред вратата на банята,като излизахме от нея да не правим стъпки на ламината в коридора.Купих го от магазин за пътеки и струваше към 5 лева.

Kölsches Mädel за качеството Осаката не са лоши,но тъмно сивите се чистят много трудно и остава петна от вода.

# 247
  • София
Kölsches Mädel , ние също взехме тъмно сивата Осака, но за коридора. Иначе банята я правят в момента със синя и светло сива. Коментарите назад бяха за това, че по тъмната осака повече личат капките вода, но момичетата имащи такава Осака бяха от Варна и Бургас и те самите казаха , че водата при тях е много варовикова. За София и Пловдив (не разбрах къде точно живееш) не мисля, че ще е такъв проблем. Другата седмица (да чукам на дърво, че все изниква нещо непредвидено) трябва да са готови банята и коридора и ще напиша отзиви.

# 248
На нас ни трябва точно такъв параван - http://www.doubleglassbg.com/photo/12.jpg. Снимката е качена от съфорумката Мечо Пух. Някоя от вас ако има подобен ще съм благодарна да каже фирма, от която е поръчан.   bouquet

# 249
  • София/Осло
Прехвърчам само за да пусна снимки от банята на родителите ми ,която е вече готова.
Те са с такъв параван Temi, дори е подвижен и се прибира към стената /на втората снимка се вижда мъничко/. Поръчван е от едно магазинче зад Булбанк  Peace

http://deata.multiply.com/photos/album/7#photo=100

# 250
Записвам се и аз в темата, че сега ни е на дневен ред банята. В момента лепим плочките, ама сами сме си майстори. Както се казва учим си се на нашата баня, ама засега съм доволна от резултата. Но има още за лепене.  Blush
Заложили сме на класическото и сме избрали ето такива плочки в светло бежово и бордо. Пода и фриза са в същият цвят.  Flutter
http://kai.bg/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B … 0%B8%D0%BD%D0%B0/

Ама имам две питанки?  newsm78
С какво си правихте тавана на банята. Повечето споменават окачен таван. А други алтернативи има ли?  Thinking
Другия въпрос ми е, къде в София мога да намеря ъглови мебели за баня, че ни е доста тясна банята и би ни се искало да спестим малко място като сложим ъглова мивка и огледало. Ама никъде по магазините не виждаме такива.  ooooh!

# 251
С какво си правихте тавана на банята. Повечето споменават окачен таван. А други алтернативи има ли?  Thinking
нашият е само грундиран, шпаклован и после боядисан (може и да има още някоя дейност - покрай тия майстори не се навъртах много,много ). на мен ми харесва, а и е в къща и съм чувала че е хубаво да 'диша' тавана (някой по-запознат да обясни  Laughing ) Simple Smile различава се от окачен само по това, че над плочките има 1-2 см разстояние.
Друго по което се загледах преди да почнем беше опънат таван, но е по-скъпо, а не разбрах с какво толкова е по-добро (из форума имаше тема, ако искаш да разгледаш)

# 252
Мерси ще потърся.  Hug

# 253
  • София/Осло
 И у дома е само на шпакловка и латекс таванът.  Peace

# 254
Чебурашка, моята баня е в същата тоналност само, че бордо и сиво и фриза е този последния. Тавана е само шпаклован. Фриза е сложен от двете страни на мивката. Под ъгъл са сложени бордото цвят плочки и другото е сиво. Много е красива. Съжалявам че нямам снимка.

Общи условия

Активация на акаунт