Банята-14та тема!

• 129 786
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,  искам да се оплача на някого и до мш олекне, а тук вие ще ме разберете. Харесах си плочки, след велико обикаляне. Мъжа ми също ги хареса, поръчах ги и в деня на доставката взеха, че при товаренето ми ги счупиха. Поне така ми казаха от магазина. Сега съответно нищо друго не ми харесваь а няма и от тези други количества. Върха на гадостта е че, майстора ни с който имаме уговарка от преди повече от месец. Запазихме си място в графика му, има семейни проблеми и днес каза че няма да почне. Апартамента е целия разбит, трабва да се прави баня, коридор, кухня и тоалетна. Незнам кого ще търсим, всички са аннгажирани и отказват.
Иде ми да удуша някой вече!!!!!

# 316
  • София

http://www.makenzi.bg/Подови-плочки,64,3.html
тук има за 20,50 лв ,ама са квадратни.

ето тези са май  Heart Eyes
http://www.makenzi.bg/538,Гранитогрес-тип-паркет-fm-121.html

# 317
ketito, не искам да те разочаровам, но 30 лв. за този тип плочки си е доста добра цена. Дано намериш по-евтини, но не вярвам. Иначе те разбирам че не ти се дават толкова пари за вила - иаз не бих  Simple Smile

amalia_sz, кажи кои плочки си харесала поне за тях ако може да помогнем. За майстори със сигурност не мога да помогна за Бургас, но поне да виидм ще намерим ли като супените плочки.

# 318
Да споделя моите премеждия, свързани с 3-метровата ми баня. Като начало, отдавна превиших бюджета, който бях предвидила. Едно от нещата, за които не бях подготвена, бяха високите цени на мебелите за баня. Как може шкаф с 2 вратички да струва 400-500 лв.?! Освен това, тези от PVC съвсем не ми изглеждат хубави... Както и да е, след като 3 пъти обиколих по-големите магазини, някак преглътнах високите цени, но пък изборът въобще не беше голям. Повечето мебели бяха на "Амик 94" и почти не се срещаха на други фирми. Днес в късния следобяд, обаче, ме "светнаха" за един магазин в "Люлин", казва се "Екстра", където имаше доста голям избор от всякакви мебели за баня, най-накрая харесах долен и горен шкаф, всичко ми излезна под 580 лв., което май си е добра цена. Не мога да срявня дали цените на другите стоки са високи или ниски, защото не ги загледах много, но определено шкафовете са по-евтини. Производителят е друг, но сега не се сещам за името му, всичко занесохме в апартамента за монтиране.
Както писах, вече похарчихме повече, отколкото смятах да заделя за баня, та се чудя кои харчове да намаля. Единствените неща, които все още не сме купили, са моноблокът и душ панелът. Моля, споделете, заслужава ли си тези масажни панели? Усещате ли разликата между душ и панел и въобще има ли наченки на хидромасаж или само "цвърка" от повече дюзи?

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 22:17 от krasimilo

# 319
  • Пловдив
И аз търся долен шкаф за баня и съм възмутена от високите им цени. Преди седмица бях в Практикер и там един комплект колона , горен ,долен шкаф с мивка в цвят беше 1500лв Добре де  1500лв струва един от тези двувратните хладилници които са иноксови имат компресор а това е само боядисано пвц. Ако някой знае в Пловдив магазин за по-евтини пвц мебели за баня нека пише .

# 320
http://www.pit-2002.com/index.php?page=prod-bath-bg
Питайте тази фирма дали няма дистрибутори във вашия град!
Аз имам техен шкаф и единствена забележка ми е едно огледало от 3 с кафяви две петна!
Долен и горен шкаф ми излязоха под 500 лв ,но са доста големички Peace

# 321
Аз искам само да кажа за гранитогреса тип паркет - на снимките изглежда много добре, но на живо не е толкова готин Laughing Аз имах огромното желание да слагам в коридора и след като обиколих магазините се разочаровах и се отказах. В един магазин видях страхотен уж гранотогрес (42лв. първо качество, Испански), обаче беше тънък и като керемида на задната страна. После в един друг магазин ми казаха, че гранотогреса трябва да е бял на задната страна. Така, че като тръгнеш да си купуваш такъв обиколи магазините и го виж на живо. От този тип хубав на живо беше този на Керанова. Peace

# 322
Момичета, тъй като имате опит с обикаляне по магазините , реших да ви питам вас  Hug
Търся теракот  имитация на дърво.
Нещо като това .....

.....но плочките са продълговати Wink
Видяхме го за 30лв/кв.м
Виждали ли сте някъде нещо подобно, но на по-поносима цена  Rolling Eyes за вилата 600лв за стая не ми се дават  Crossing Arms

http://beto.bg/catalog/12-%d0%b4%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%b5%d1%81%d0%b8%d0%bd%d0%b0

http://www.kai.bg/bg/продук& … 2;мо/

# 323
  • Пловдив
Питайте тази фирма дали няма дистрибутори във вашия град!]
Вчера бях при техен дистрибутор, но  моя размер го нямаше наличен Аз търся 90см  долен шкаф за да мога да си слагам коша за пране и чистите кърпи в него. Трябва да  го пуснат като  поръчка,  но били в отпуск и чак за септември приемали поръчки. Та ако не ми мине мерака дотогава ще го поръчам.

# 324
Сетих се за още нещо: слагали ли сте нормален моноблок под ъгъл (по диагонал)?
Ако да - трудно ли се почиства дупката, която се образува между казанчето и стените?
Ъгловите са 2 пъти по-скъпи и се чудя дали има смисъл да купувам такъв.

# 325
... Моля, споделете, заслужава ли си тези масажни панели? Усещате ли разликата между душ и панел и въобще има ли наченки на хидромасаж или само "цвърка" от повече дюзи?
Лично мнение - не си заслужава! имаме такова нещо на 2 места в 2 различни града. На едното място никога няма достатъчно налягане и точно само "цвърка", но за сметка на това си събира варовик  Confused на другото е добре, но пак не мисля, че е кой знае какъв кеф. Изглежда добре и на идея е супер, но нещо не е толкова готино, колкото си го представяш  Wink

# 326
Сетих се за още нещо: слагали ли сте нормален моноблок под ъгъл (по диагонал)?
Ако да - трудно ли се почиства дупката, която се образува между казанчето и стените?
Ъгловите са 2 пъти по-скъпи и се чудя дали има смисъл да купувам такъв.
Аз чистя с душ слушалката и няма проблем .Все пак не чистим баня 1 път в годината и не се  захабява толкова.
Да не говорим ,че моя майстор ме нареди без сифон извън душ кабината и сега мия с душа и поливам  #Cussing out

# 327
Питайте тази фирма дали няма дистрибутори във вашия град!]
Вчера бях при техен дистрибутор, но  моя размер го нямаше наличен Аз търся 90см  долен шкаф за да мога да си слагам коша за пране и чистите кърпи в него. Трябва да  го пуснат като  поръчка,  но били в отпуск и чак за септември приемали поръчки. Та ако не ми мине мерака дотогава ще го поръчам.

Преди 5 години и аз почаках към месец,но не съжалявам.Все пак цената имаше значение за мен и това което искам и си струваше.
Бях споменала преди защо се наложи  да поръчвам по размер.На мъжът ми му се видя ниска мивката и си я монтира на височина удобна за него.Полуконзолота и до днес се търкаля из мазата.Поръчах шкафа,изрязах го и под мивката го натиках .Стана идеално Wink

# 328
Мерси за инфото, Вали!  И аз се борих за 2 сифона, още повече,
че имам злополучен опит с почистването на тоалетно-банята във
временното ми жилище в Полша. Единственият сифон беше в душ-кабината,
а чистенето на останалата част от помещението се превръщаше в една голяма
цапаница.  

# 329
krasimilo , как така се е превращало в цапаница?! Просто ми стана интересно! В почти целия свят няма сифон в банята, а само под душа, ваната или в душкабинката.
Моята баня си я чистя перфектно. Минавам си първо с прахосмукачката ( както си чистя и коридора, който  е с гранитогрес , ама не му лискам две кофи вода  Mr. Green ) и после с мопа, стените ги забърсвам с кърпа и препарат!

Общи условия

Активация на акаунт