Банята-14та тема!

• 129 786
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
smarfietka_  , и аз с такава мъка със същата серия на Каи.Хич не са криви плочките, идеални са даже.Майсторите не стават.
И ние ката с един познат майстор, който не сложи лайсни( били се слагали после  ooooh! ) и фугите по ръбовете мога да си пъхна пръста вътре.Криви, криви, фризовете също...Много се ядосах от начало, но за тези пари, толкова работа.Взе ни наполовина по-малко... Какво да се прави.Примирих се, ще слагам етажерки там където се вижда много и ще гълта горчиво.  Confused

# 346
Не че съм лепила плочки на КАИ, но от майстори съм чувала, че първото качество
са хубави - с еднакви размери.
Явно на некадърен майстор, плочките са му криви  Laughing

# 347
  • София
Моята баня е със същата серия на КАИ. Всичко стана идеално, но си зависи от майсторите. Много съм доволна от моите, ще кача снимки по-късно.

# 348
А, и за без пари толкова са казали хората Mr. GreenТова в кръга на шегата, но в интерес на истината на нашите майстори не сме им стояли на главата, само от време на време съпругът ми ходеше да надниква докъде са я докарали. Но те бяха огънн Heart Eyes

# 349
  • София
То затова не се викат познати да ти свършат работата.Защото реално няма да вземе нормалната цена ,която ще вземе,ако иде при чужди хора и ще гледа по-бързо да претупа работата.

# 350
  • гр.Пловдив
Ох, разбрах го това вече и ще го имам впредвид занапред, но одеве пак имаше едни обяснения колко криви били плочките - възможно ли е това. Някой имал ли е такива проблеми и някой може ли да помогне ако снимам останалите плочки да видите  ли и аз нз. Иначе са купувани от керамик център ТЕД в Пловдив, Каи - серия Вива

# 351
  • София
Покажи снимки.

# 352
  • Варна
Уфффф, влизам да Ви се пооплача малко.....

Малеее... той и мъжът ми много се пенеше да реди сам плочките, беше изчел сума ти материал и снимки из нет-а, ама друго си е майстор да пипне, тоест професионалист.

Банята може и да е най-малкото помещение в една къща, но най-трудното и пипкаво, с много подробности и детайли, които един начинаещ просто няма как да знае.

П.П. и нашите плочки са на КАИ, добре стана, мисля.

# 353
Аз искам да се похваля. След като ми счупиха плочите се отказах от тази фирма и сега почти със си намерила нови. Намерих си и нов майстор и сега започваме с пълна пара след 2 седмици престой.
Искам да си правя душкабина, харесах си една с плъзгащи врати на Кераглас, модел Лондон. Сега ми хрумна да си направим праг от техн. камък отдолу и отгоре да легне стъклото на душ кабината.  Накой има ли нещо такова монтирано?

# 354
  • София
Не ми е ясно, защо искаш да слагаш праг.  newsm78
Вече прагове никой не слага, дори се правят цели апартаменти на едно ниво.
Ние също си слагаме параван, но е на същото ниво.
Освен това техническия камък си е цифра.

# 355
Момичета,
Аз цял апартамент правя, но за банята

Някои правил ли си е вградена мивка за долно  вграждане в плот от техничесики камък. Аз съм си запазила камъка - бял с лек отблясък, и мивката е на Коло http://www.kolo.click.bg/produkt_sku_15021.html, но си чакам да ми изравнят стените, че слагаме спец. гипскартон там. Ако има снимки моля покажете, моята баня ще бъде нещо такова http://egisihora.snimka.bg/architecture/apartament.509636.19348128,
Та докато чакам стените, май ще си сменя идеята за плочкитe. Испанските, са хубаво но скъпи, а си държа на тех. камък и ще мина на Кай серията Лотус в оранж за тоалетната, а зелено за банята и тези Лотус май ще влязат в комбинация с Реджина - св. бежова и светлобежов гарнитогрес пак на Кай за пода.

А за майсторите, хи хи хи правим водопровод, отиваме на море и ги оставяма ес ясна визия кое къде ще , не им оставих чертеж на хартия, защото всичко по стените рисувахме, връщаме се ... душа на другата стена ... за един ден го оправиха Simple Smile

# 356
Момичета, моля за малко помощ и съвет:
РЕшили сме да сложим кабина в банята, но не можем да измислим дали да вземем корито, или да се спрем на друг вариант - 1) изграждане на корито (не знам обаче как ще се получи овалът, ако се гради с плочки  Thinking) или 2) слагане на някаква си (не запомних точно) лайсна, която струвала към 100-ина лв.
Дайте акъл кое е най-добре! За коритата четох, че много тропа водата, а и се огъвали след време. Затова и ми се струват множко 300 лв. за нещо, което след година-две няма да става за нищо. И въобще тези лайсни отде се купуват?  newsm78

# 357
Ние го изградихме,но нашата кабина  не е овална, а квадратна.Така си решихме въпроса.

# 358
  • София
На нас ни иззидаха  овално корито от плочки и стана много хубаво. Но бяхме купили  предварително кабината и мерили по лайсната й за извивката.
http://dalila12.snimka.bg/other/nova.518225.19660907

# 359
Dalila12, много ти благодаря за снимките. След като монтирахте кабината, имаше ли някакви проблеми (да пропеска вода примерно)? Ако не те затруднява, можеш ли да качиш снимка, на която се вижда отпред как е? Мерси предварително  Peace

Общи условия

Активация на акаунт