Банята-14та тема!

• 128 161
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Имам въпрос...тези, които нямате душ кабина, какви са ви вратите на банята?
Проблема е, че трябва да сложим пвц врата на банята, която ще се отличава от останалите интериорни врати и никак не е красиво. И сега спорим!

# 481
  • София
В къщи е пвц с двойно огледало.

# 482
  • София
Това май е добра идея! Вратата може да е ПВЦ с цвета на интериорните врати и с двойно огледало Wink

# 483
  • София
Проблема е, че трябва да сложим пвц врата на банята, която ще се отличава от останалите интериорни врати и никак не е красиво. И сега спорим!

нашата е дървена и мисля да я оставим и след ремонта  newsm78

# 484
Това и на мен ми допада, но да се бях сетила по-рано Sad
missmarina каква цена е аплика ви, в Практикер гледах различни видове, но по евтин от 90 лв нямаше.

# 485
  • София
Това и на мен ми допада, но да се бях сетила по-рано Sad
missmarina каква цена е аплика ви, в Практикер гледах различни видове, но по евтин от 90 лв нямаше.
аплика струваше около 30 лева и го има в доста магазини за бани

# 486
Това май е добра идея! Вратата може да е ПВЦ с цвета на интериорните врати и с двойно огледало Wink

Peace нашата е такава

# 487

Peace нашата е такава

И ние мислим да ни е такава, ама още не сме я поръчали.  Flutter
Кажете, които имате такива. Имате ли някакви проблеми с огледалото от вътрешната страна. И как го поддържате в добро състояние.  Thinking

# 488
Момичета, имам нужда от съвет и идеи и ще се радвам ако ми помогнете!Проблемът ми е свързан с бойлера в бъдещата ни ремонтирана баня. За съжаление няма къде другаде да го сложим, освен вътре в нея, но това въобще не ми харесва, тъй като той изключително много ме "дразни". Естествено има вариант да го поставим в шкаф, но банята е малка и по този начин съвсем ще се стесни пространството. Бойлерът е голям - 120 л. и е точно до мивката, която е срещу вратата. Ако случайно имате някакви идеи или сте срещали оригинални варианти за "прикриване" и  "замаскирване"  на бойлери, моля споделете ги !!!

# 489
  • София

Peace нашата е такава

И ние мислим да ни е такава, ама още не сме я поръчали.  Flutter
Кажете, които имате такива. Имате ли някакви проблеми с огледалото от вътрешната страна. И как го поддържате в добро състояние.  Thinking

Ние в старата баня имахме ПВЦ врата,но беше с матово стъкло. Не съм имала проблеми, не мисля че и с огледалото ще има проблеми. Според мен ще се почиства лесно.

# 490
Момичета, имам нужда от съвет и идеи и ще се радвам ако ми помогнете!Проблемът ми е свързан с бойлера в бъдещата ни ремонтирана баня. За съжаление няма къде другаде да го сложим, освен вътре в нея, но това въобще не ми харесва, тъй като той изключително много ме "дразни". Естествено има вариант да го поставим в шкаф, но банята е малка и по този начин съвсем ще се стесни пространството. Бойлерът е голям - 120 л. и е точно до мивката, която е срещу вратата. Ако случайно имате някакви идеи или сте срещали оригинални варианти за "прикриване" и  "замаскирване"  на бойлери, моля споделете ги !!!

Ние сме го извели бойлера в кухнята. С банята делят една стена. Нямаше начин да го оставим в банята, че помещението ни е 2 квадрата, ако беше в банята, трябваше да се влиза и излиза с прикляквания и приплъзвания.  Mr. Green
Сега му мислим някакъв ъглов шкаф по поръчка, който хем да го скрие, хем и да си пасне с кухнята.  Сигурно ще я правим по поръчка цялата кухня, заради този шкаф, че така как не е скрит на мен ми изглежда много зле.  Tired

# 491
  • Варна

Аз по-напред писах, че вратата ни е МДФ, лакирахме я с яхтен лак за да не се подува - нищо че сме с душ-кабина, за всеки случай. Дано да има ефект - майсторът така е посъветвал мъжа ми.

# 492
Записвам се да ви следя ,че й дойде времето на банята и тоалетната Laughing

# 493
Благодаря за съветите...ще видим как ще я направим...много се чудя дали да има огледало...ама още 100 идеи ще ми минат докато стане!

# 494
Нние сложихме на банята врата на HORMAN (дано не се бъркам, но мисля че така се казваше фирмата). Вратата е метална, но е прахово боядисана и стои много добре - една такава матова. До сега никой не е успял да отгатне от какво е направена. Изглежда малко като ПВЦ, макар че като я пипаш не прилича на пластмаса. Противно на това което очаквах, е много лека и удобна. Еиднственото, което не ми харесва особено е бравата, но понеже вратите се внасят готови от Германия, нямаш избор на брава. Мъжът ми каза, че ако чак толкова ме притеснява, ще я сменим по-нататък.

Общи условия

Активация на акаунт