Банята-14та тема!

• 128 236
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Някаква идея къде мога да намеря такава мивка:

http://bulstone.com/index.php?option=com_datsogallery&Itemid … atid=5&id=179 ???

# 151
  • София
Кръглата ли ? Почти във всички магазини има , или ако не по каталог се поръчва и до 20 дена ти я доставят  Peace

# 152
  • София
Можете ли да ме насочите, от къде да си поръчам ПВЦ шкаф за баня?

# 153
Нашата баня е почти готова, има малко да се фугира, паравана е готов и чакаме да го монтират, сложихме окачения таван, остава само да направят шкафа за вградената мивка.
Имам един въпрос, на някой може да им се стори малко глупав  Embarassed Та, лампата над огледалото и луничките от един ключ ли се включват или трябва да имат отделни  newsm78

# 154
  • София
Може и на отделни ключове,но зависи как ви е направена ел.инсталацията на банята.

# 155
  • Русе
Може и на отделни ключове,но зависи как ви е направена ел.инсталацията на банята.

Но аз лично бих ги направила на отделни, ако има възможност.

# 156
Кики, много хубава баня.Искам да те питам,паравана за душ кабината на каква цена ви излезе,и от къде си го поръчахте?

В "Баумакс" има паравани за баня с няколко модела стъкло. В Бурас има такъв магазин,ако не се лъжа.

# 157
  • София
Нашата баня е почти готова, има малко да се фугира, паравана е готов и чакаме да го монтират, сложихме окачения таван, остава само да направят шкафа за вградената мивка.
Имам един въпрос, на някой може да им се стори малко глупав  Embarassed Та, лампата над огледалото и луничките от един ключ ли се включват или трябва да имат отделни  newsm78

Къде си поръча шкафа?

# 158
Кажете, моля, добри магазини за осветителни тела за баня. Трябват ми лампа за стена, за таван и за над огледало от една серия, като основно изискване е тази над огледалото да си има собствен ключ на нея.

# 159
Къде си поръча шкафа?
Мъжът ми се занимава с майсторите  Embarassed Ако те интересува ще питам, но едва ли ще ти е от полза. Ако искаш като стане ще ти кажа дали са свършили работата като хората  Wink Ще ни правят шкаф за вградената мивка и голяма колона. Цената, която обявиха беше 200 лв за направата на шкафовете и, забележете, 700 лв за боядисване, за да са водо/влаго устойчиви  Shocked Това реално ли е  #Crazy

Ще пуснем тока да видим как е направено  Peace

# 160

Мъжът ми се занимава с майсторите  Embarassed Ако те интересува ще питам, но едва ли ще ти е от полза. Ако искаш като стане ще ти кажа дали са свършили работата като хората  Wink Ще ни правят шкаф за вградената мивка и голяма колона. Цената, която обявиха беше 200 лв за направата на шкафовете и, забележете, 700 лв за боядисване, за да са водо/влаго устойчиви  Shocked Това реално ли е  #Crazy

Защо две цени?
По принцип шкафовете за баня от МДФ са по-скъпи от обикновения лакиран МДФ, защото технологията на обработка на покритието е различна.

# 161
Привет!
Вече ще се включвам активно в темата!Купихме си плочки за банята на КАЙ ето тези
http://www.kai.bg/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82% … 1%80%D0%B5%D0%BB/
в бордо и бяло и шкаф за баня в същите цветове.Майсторът започва другата седмица и вече нямам търпение че ремонта ни е твърде дълго отлаган и вече си мислех че никога няма да започнем!

# 162
  • София
Да споделя  Praynig
Казанчето е сложено, вентилатора монтиран, плочките са налепени. Но все още не е готово. Остава да се фугира. Утре или в Понеделник трябва да си купя/поръчам тоалетна чиния, шкаф с мивка, смесител и бойлер.
Някой взимал ли е шкаф от Санекс?

# 163
Kyky много ви е хубава банята.Да ви е честита!  bouquet

# 164
  • София
babylove, тези плочки ги видях в един от строителните хипермаркети, направени на примерна баня – е, влюбих се в нея, въпреки че изобщо не харесвам червено и всичките му производни.... добре че предния ден публично бях обещала да не си сменям концепцията за банята и успешно се въздържах от закупуването им...  Laughing В нашата баня майсторите утре почват да лепят плочките.... много се туткаме с тази баня....  Close

Общи условия

Активация на акаунт