Банята-14та тема!

• 128 227
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
Праван е от "Емир" по поръчка.

# 271
  • София
Здравейте!  Hug Следя темата отдавна и много неща за баните научих благодарение на вас. Hug В момента ремонтирам банята си и когато стане готова, ще покажа снимки. Плочките са български, на Кай, серия Вива червено и бяло. Купих ги от магазин X-tra в Люлин и искам да ви предупредя да не пазарувате оттам, защото служителите им са ужасно некомпетентни. След като ми направиха проект, изчислиха колко кв. м. плочки са ми нужни, докараха ги на следващия ден, се установи, че служителката е сбъркала квадратурата и на трите вида плочки. Така не ми достигаха бели и червени стенни по няколко кв. м. , а пък подовите бяха с близо 2 кв. повече. Отново ходих до там (живея в съвсем другия край на София) и днес ми докараха останалата част, като 1 кв. м. от белите плочки не са в кашон, а просто увити в тиксо. Как да съм сигурна, че ми дават първо качество плочки, а не трето?!  #Cussing out
ПО-ЛОШО И НЕКОМПЕТЕНТНО ОБСЛУЖВАНЕ ОТ ТОВА В МАГАЗИН X-TRA И ТЕХНИЯ СКЛАД НЕ СЪМ СРЕЩАЛА!!! ВНИМАВАЙТЕ, АКО СТЕ РЕШИЛИ ДА ПАЗАРУВАТЕ ОТ ТАМ!

# 272
  • София
Аз също подкрепям по-горното мнение. Ходих за шкаф и тоалетна чиния. Относно шкафа нямаше много обяснения, нищо не се знаеше .
Другото, което ми направи лошо впечатление е, че пишат големи отстъпки за различните продукти в определени дни, а  всъщност цените са завишени. След ТО си стават, като на всякъде. Това смея да го твърда за тоалетните чинии.

# 273
  • София
Праван е от "Емир" по поръчка.

С какви размери е и колко струва този параван, ако не е тайна?
Може и на лични.

# 274
Одисеята с избора на плочки при мен приключи.
Включвам се да следя информацията за параваните.
Днес направиха проект за банята ни, дизайнерката
(която е и съсобственичка на магазина) ни предложи вариант
с параван и на проекта доста ми хареса.
Бихте ли споделили цените на сгъваемите?
Трудно ли се поддържат?

# 275
 След като майстора изгради прагчето в банята от фирмата дойдоха да вземат точните размери. И бяха 89 на 92 и.. не6то такова до точност се мери. За измерването платихме 10 лева. След 2 седмици точно бе изработен и поставен срещу 40 лева(монтаж). Ти си избираш профила(цвят, модел, стъклото...) От там и цената съотвено се оскъпява или намаля. Нашият излезе 473 лева.

# 276
# 277
...Нашият излезе 473 лева.
А това стъкло ли е или акрил  Rolling Eyes защото на мен днес от друго място ми казаха 960лв за 8мм закалено стъкло с доставката и монтажа... обаче ми е малко скъпичко и се замислям за акрил (за акрила ще излезе общо под 500лв).

# 278
Здравейте.Имам следния проблем с душ батерията .Апартаментът е нов и ВИК го прави човек занимаващ се самос това.Сега като слагам батерията се получава един луфт до плочката около 1 см.Супер грозно изглежда и чак се вижда теракола зад отвора на рязаната плочка.Майстор на  плочките е оставил и той май доста голям отвор.Сега с какво да запълня тази грозотия?
На времето имаше тези декоративни чашки ли как да ги нарека /които седят зад батерията/по -дълбоки ,но сега не ги намирам нещо?

# 279
нека каже някой по-запознат, но мисля че има някакви "S" профили/тръби или нещо такова,които при теб са дълги и просто трябва да се вземат по-къси  Simple Smile изчакай все пак и по-компетентен отговор Wink

# 280
  • София
Аз преди няколко дни гледах че се продават такива чашки в Баумакс. Може да ги има и в Практикер или Бриколаж. Преди няколко дена накарах мъжа да търси и успя да намери тръба да си удължим тръбата на металния декоративен сифон, но още не сме го сложили. Но той успя да намери 25 см метална , от която да си отрежем колкото ни трябва и да заменим 13 см -вата оригинална, защото ни идваше почти до изводите за стоящия смесител и щеше да е супер грозно.
Майстора ни залепи и нашите плочки- бяло и синьо, бяха на промоция скоро в бриколаж.Тези http://www.mapisa.com/catalogo_producto/swing/51/ambientes/Swing+Rubin/86
 Стана супер. Остана да сложим санитарията . Дано скоро да успеем.

# 281
# 282
...Нашият излезе 473 лева.
А това стъкло ли е или акрил  Rolling Eyes защото на мен днес от друго място ми казаха 960лв за 8мм закалено стъкло с доставката и монтажа... обаче ми е малко скъпичко и се замислям за акрил (за акрила ще излезе общо под 500лв).
Стъкло.

# 283
  • София
Здравейте.Имам следния проблем с душ батерията .Апартаментът е нов и ВИК го прави човек занимаващ се самос това.Сега като слагам батерията се получава един луфт до плочката около 1 см.Супер грозно изглежда и чак се вижда теракола зад отвора на рязаната плочка.Майстор на  плочките е оставил и той май доста голям отвор.Сега с какво да запълня тази грозотия?
На времето имаше тези декоративни чашки ли как да ги нарека /които седят зад батерията/по -дълбоки ,но сега не ги намирам нещо?

[/quote
Ако дадеш снимка ще е по-лесно да се помогне.

# 284
Ще снимам днес,но и разбрах след посещение в един магазин ,че дължината на коляно ли как се казва варира от 35мм до 50мм. Има различни.Просто ще трябва да демонтирам и меря ,но ще заснема и покажа де Wink

Общи условия

Активация на акаунт