Банята-14та тема!

• 128 232
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета!
Купихме си душ кабина - парна, но нямаше никакво упътване, та въпроса ми е какво трябва да знам за парогенератора общо казано, никога не съм използвала и направо се чудя за какво ми е, но ...  Embarassed
Благодаря Ви предварително.  bouquet

# 451
Здравейте момичета!
Купихме си душ кабина - парна, но нямаше никакво упътване, та въпроса ми е какво трябва да знам за парогенератора общо казано, никога не съм използвала и направо се чудя за какво ми е, но ...  Embarassed
Благодаря Ви предварително.  bouquet
Пробвай от нета да влезеш в сайта  на марката и виж подробности!
По принцип всички работят на един принцип.Но, знае ли човек?
Това се сещам като съвет Hug

# 452
Здравейте момичета!
Купихме си душ кабина - парна, но нямаше никакво упътване, та въпроса ми е какво трябва да знам за парогенератора общо казано, никога не съм използвала и направо се чудя за какво ми е, но ...  Embarassed
Благодаря Ви предварително.  bouquet

Редно е да ви дадат упътване. Crossing Arms
Аз винаги държа да има такова като купувам електроуреди, за да не се чудя после това копче за какво е, онова там като се натисне какво става.   Mr. Green
Ако нямат казвам, че ще ида да взема другаде и веднага изкопават отнякъде упътване. С тези нови електроуреди трябва да имаш 2 висши образования в областта на домашните уреди, за да се оправяш без упътване.  ooooh!

# 453
Да, така е, но за упътване бях тотално изключила, а вече е късно, ако ви кажа, че и марката не знам...  Embarassed

# 454
  • Варна
Ето я и моята баня. Обикновена панелна баничка.  Confused , но с лимитиран бюджет мисля добре се получи. Правих я миналото лято.

Плочките ми са Каи, но нещо на снимките не се вижда добре цвета- черно и бяло със сиви нишки. Серия Осака.
Като видях черното в магазина се влюбих в него, но ме беше страх как ще се поддържа. Дори бях на косъм да се откажа, обаче като видях проекта се реших.
Една година след ремонта нямам оплаквания от плочките. Почистването обикновено е един път седмично. В началото след всяко къпане забърсвах с микрофибърна кърпа, ама наполседък доста ме домързява  Rolling Eyes Щях да слагам стъклен параван, но се оказа, че ще се местя при гаджето ми и за сега ще си карам със завеската. Тя, между другото, мног приятно ме изненада. Купих я от Емир. Не пропуска вода, а като се замърси пера в нералнята и светва като нова.

Сега ще правим една друга баня в другото ни жилище- и там е панел, но още по-малка баня. Направо съм луднала с избора. Пак сме лимитирани от към пари, апък искаме красиво да стане. Затова и усилено ви следя за идейки  Wink

http://picasaweb.google.com/gerinceto/Bathroom?feat=directlink

# 455
Да, така е, но за упътване бях тотално изключила, а вече е късно, ако ви кажа, че и марката не знам...  Embarassed

Да разбирам ли, че тази душ кабина не ви е била обмислено решение, а моментен импулс. Все пак струва доста пари, за да не й знаеш дори марката.  ooooh!
Без нея трудно ще си намериш упътване в нета. Погледни в гаранционната карта. Предполагам, че имате такава, в нея трябва да пише марката. После пишеш в гугъл упътване за душ кабина Х и гледаш какво излиза.  Hug

# 456
  • София
Един естетичести въпрос ... Ако банята е в бяло и ярко зелено.....стената зад тоалетната чиния кофти ли ще изглежда ако е бяла или е по-добре да е с някакъв цвят, в случая зелен  newsm78
В смисъл губили се така и става ли много бледо  newsm78

П.п. ....като отвориш вратата виждаш тоалетната, прозорчено и 50см стена между тях .

# 457
Аз харесах кръглите мивки и затова ми се щеше да чуя повече отзиви за тях.
Имам и още една чуденка - каква етажерка да сложим в банята. Старата беше ъглова, метална и беше страшно ръждясала, макар че не беше ползвана толкова много време. За новата баня, пак ще ми трябва ъглова етажерка, но ми се ще да е от някакъв материал, който няма да ръждяса на края на първия месец. Мислех си и за стъклена - скелета пак би трябвало да е метален, но поне ще е по-малко, от колкото ако е изцяло метална. Някой виждал ли е нещо или има ли нещо, което да отговаря на желанията ми?

http://despa.snimka.bg/architecture/my-house.492743.18351785
това е нашата етажерка,дъната са стъклени,а останалата част е алуминиева.Много по-хубаво изглежда на живо Simple Smile има я и не за ъгъл.Около 35 лв.струва,има ги в каталозите на ИнтерКерамик.

# 458
Ние сме на етап аксесоари и днес в "Мисия моят дом" показаха аксесоари на една немска фирма, за които не се налага да се дупчат стените при монтажа, а се залепват за стената. Някой случайно да има нещо такова в банята си и наистина ли е толкова здраво, както го рекламират?
http://www.misiamoiatdom.com/168-%D0%BE%D0%B1%D0%B7%D0%B0%D0%B2% … D0%BD%D1%82%D0%B0
В началото на предаването се говори за банята и след рекламата на един магазин идва описанието на тези аксесоари.

# 459

Много хубаво се е получило Peace Проекта ти ли си го прави ?

# 460
Много е хубава! И имате същите плочки като нашите Hug!

Благодаря  Hug

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 08:29 от tishoo

# 461
Здравейте!:bouquet:
  tishoo, поздравления, много хубава баня! Душ кабината е в много нестандартен вид. Може би за максимално оползотворяване на мястото. А по поръчка ли е правена?

Благодаря  Hug
Да, по поръчка я правихме, защото стандартна на вилзаше на мястото  ooooh!
Но стана супер  Peace Добре, че има фирми които ги правят по поръчка, да са живи и здрави  Mr. Green

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 08:30 от tishoo

# 462
tishoo
Много хубава и свежа баня!

Благодаря  Hug

# 463
на Геригер банята е ок стил, класа
ама на Тишо  ooooh! циркаджиска баня ,верно сте много лицемерни  тук , само не ми казвайте че бихте си сложили тия 4 вида плочки.....у вас

Това беше супер тъпо

# 464
tishoo от къде е поставката за тоалетна хартия, заедно с четката за тоалетната. Скъсах се да търся около нас ама няма никъде. Видях в Комо, че има. Ти от къде я взе?

От магазин "Крез"- Пазарджик http://www.krez.bg/index.php

Общи условия

Активация на акаунт