Отново стриите

• 74 052
  • 345
  •   1
Отговори
# 135
Също съм чувала, но не знам дали е вярно, че от неправилен масаж кожата може да "увисне"..  Thinking Предполагам, че се има предвид ако се дърпа прекално много по време на масажа..
Не...вярвай ми,това вече въобще не е вярно!!!  Laughing

според мен е вярно. Аз със собственоръчен неправилно изпълняван масаж с вендузи много навредих на кожата си - отпусна се!
Има разлика между използване на вендузи(и то собственоръчно!?!?!?!?!?) и всичко друго , което са ти прилагали,ако си ходила на масаж! Основно противопоказание е да ти причиняват всякакъв вид синини...кръвонасядания,които вярвам,че сама си си причинила...И ако видимо се е поотпуснала ,поради налягането,което се е създало във вендузата,то е било временно,докато се поуспокои!Другото е излишно самовнушение!

# 136
Момичета мумиото докрай ли се разтваря или остават кафеви точици.
Правих масажа с един гел душ с много твърди частици,коремчето ми се зачерви,дали ще свърши работа?Не за друго ми се притеснявам да не се запуши канала?Той се запушва и дори от косата ми и нз...?

# 137
Също съм чувала, но не знам дали е вярно, че от неправилен масаж кожата може да "увисне"..  Thinking Предполагам, че се има предвид ако се дърпа прекално много по време на масажа..
Не...вярвай ми,това вече въобще не е вярно!!!  Laughing

според мен е вярно. Аз със собственоръчен неправилно изпълняван масаж с вендузи много навредих на кожата си - отпусна се!

е, все си мисля,че аз по-добре знам дали е било самовнушение или не Simple Smile НЕ, не беше, видимо ми се беше отпуснала. За разлика от ръчните масажи при рехабилитатор, от които резултатът е повече от добър.
Има разлика между използване на вендузи(и то собственоръчно!?!?!?!?!?) и всичко друго , което са ти прилагали,ако си ходила на масаж! Основно противопоказание е да ти причиняват всякакъв вид синини...кръвонасядания,които вярвам,че сама си си причинила...И ако видимо се е поотпуснала ,поради налягането,което се е създало във вендузата,то е било временно,докато се поуспокои!Другото е излишно самовнушение!

# 138
Simple Smile еха и това ще се пробва, ще започна понеделник с кафе и мумио, само ако може някой да сподели дали може да се маже кафе при кърмене  Rolling Eyes

# 139
  • София
Самото мумио е противопоказно при кърмене  Peace
По-добре изчакай да спреш да кърмиш, аз поне така смятам да направя.
Успех на всички в борбата със стриите  Hug

# 140
еееееееееее ами ако кърмя 2 години   ooooh!

# 141
  • София
Нали  Wink Все пак бебчо е на първо място Heart Eyes Повечето качествени продукти за вече съществуващи стрии не са съвместими с кърменето, така че освен да ексфолираш и овлажняваш на този етап, май друго не можеш да правиш, но и това е доста важно !

# 142
Нали  Wink Все пак бебчо е на първо място Heart Eyes Повечето качествени продукти за вече съществуващи стрии не са съвместими с кърменето, така че освен да ексфолираш и овлажняваш на този етап, май друго не можеш да правиш, но и това е доста важно !

ти с какво овлажняваш кожата си, аз използвам едно олио за тяло но се чудя дали някаква по специална козметика да купя

# 143
  • София
Ползвам Bio oil след баня, доволна съм от него - не заличава стриите, но определено кожата изглежда по-добре  Peace

# 144
Здравейте момичета, аз почнах от 2 седмици да ходя на антицелулитен масаж, и 2 пъти досега и вендузи ми правиха, пърия път след вендузите стриите ми станаха ужасни пълни с кръв, но на следващия ден забелязах че са се изравнили, и сега седмица след първия път вендузи мога да отбелжа че стриите по бедрата малко са се намалили-
не мисля че е самовнушение и мъжа ми отбеляза същото вчера,

аз се нацепих ужасно много по бедрата, дупето и гърдите- по гърдите не ме притесняват толкова но тези по дупето и бедрата много много ме дразнят- та тези по дебрата ги няма поне 30 % от тях, надявам се да понамалеят поне още малко

ще пиша пак - дали има по-добър ефект  Peace

# 145
Здравейте момичета, аз почнах от 2 седмици да ходя на антицелулитен масаж, и 2 пъти досега и вендузи ми правиха, пърия път след вендузите стриите ми станаха ужасни пълни с кръв, но на следващия ден забелязах че са се изравнили, и сега седмица след първия път вендузи мога да отбелжа че стриите по бедрата малко са се намалили-

аз се нацепих ужасно много по бедрата, дупето и гърдите- по гърдите не ме притесняват толкова но тези по дупето и бедрата много много ме дразнят- та тези по дебрата ги няма поне 30 % от тях, надявам се да понамалеят поне още малко

Аз направих 10 процедури с LPG и не съм забелязала такова нещо за съжаление. Sad Може би твоите да са по-пресни..

# 146

Аз направих 10 процедури с LPG и не съм забелязала такова нещо за съжаление. Sad Може би твоите да са по-пресни..

да да все още са розови  newsm78  може би това да е причината, не е голям ефекта, но все пак е налице

# 147
kade si pravi venduznia masag???

# 148
lux lilavi ili beli sa ti striite?

# 149
v-t 115 стриите са ми лилави все още, а след вендузите стават още по червени

в бели брези в един малък салон, пиши ми на лички ако искаш

Общи условия

Активация на акаунт