Нико и Бени още ги няма - Любители на котки - тема 39

• 38 625
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Анкх-Морпорк
Може ли да пусна тук един котешки клип, намерен в нета, е, няма такава котка...
http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=17843

# 91
Привет, банда!

Не си поплювате с писането Simple Smile Разногледа станах от красотните котки, които дефилират по предните страници! Няма да изреждам поименно, то не са едно и две.

Да ви се оплача и ние имахме одисея с бездомно коте. Снощи късно вечерта мъжът ми чул мяукане на малко коте и беж по нощите да го търсим. Мислехме, че е на детската площадка зад блока, където е абсолютна тъмница. Аз мяукам, то мяука ... оказа, че е от другата страна на улицата, до един частен паркинг в парка. Обаче като наближихме, то се шмугна под една кола в паркинга. Стоях мяуках - не излиза. Накрая помолих охраната да ме пусне вътре, човекът ми свети с фенер, залягах под колите, обаче бяга. Нищо не свършихме накрая, явно е много наплашено. Поне видях, че е по-голямо отколкото мислехме, но около парка е пълно с кучета и дори през нощта колите хвърчаха като луди.

Moonlight, така е относно кастрациите. Аз съм писала и тук преди около две години мисля за съседката на майка ми. Като се нанесоха в кооперацията, си изхвърлиха бременната котка. Родиха се малките, от тях имаше още женски, които взеха да раждат на следващата година. Така от една котка станаха над 10. Ако просто си я бяха оставили да роди вкъщи, да раздадат бебетата и после да я кастрират, колко по-различна щеше да е ситуацията. Тази година три родиха по едно и също време, от там взехме Цингарела. Като я взимах, много харесах и един рижко, но реших, че колкото по-малко женски останат, по-добре. Като пораснат се надявам да успея да ги заведа едно по едно на безплатни кастрации някъде.

Lei@, и ние мислехме да я кръстим Никита нашата - понеже е същински агент, а аз бях фен на сериала. Ама някак не успях да си пречупя езика и да й кажа така, явно не е нейното име. На вас обаче много ви отива. Леле, говоря като човешките майки ... на вас, ние ... дано скоро да не започна да казвам акаме  Joy

Ето малко снимки и от нас, за който имА търпението да ми изчете фермана  Laughing

Ехоо, има ли някой тук
върху любимата наблюдателница

Дано скоро всички изгубени котаци намерят пътя към дома!

# 92
Fiama като ти видях котето се разплаках  Cry толкова ми напомни на Мако  Hug А аз негови снимки още не мога да отворя да разгледам...

# 93
Ох, Цингарела каква е красавицааа  Heart Eyes
Всички са големи сладури, не ги коментирах, но по няколко пъти разгледах снимките  Heart Eyes Мъркащо лошо няма  Mr. Green

# 94
Трейси, съжалявам, че такива емоции е събудила в теб  Hug Аз бях останала с впечатление, че Мако е приличал визуално на Заки.

Елиас, така си е. Откакто го взехме диването, като го гушна и ми се размърка, осъзнавам колко ми е липсвало да си имам коте последните три години. Не мога да й се нарадвам, въпреки всички дивотии.

# 95
Трейси, съжалявам, че такива емоции е събудила в теб  Hug Аз бях останала с впечатление, че Мако е приличал визуално на Заки.

Как ще съжаляваш! Толкова мило ми стана  Simple Smile - не, не приличаше на Заки, а на Цингарела  Mr. Green Твоята котка да знаеш. че ще ми е много сантиментална, че нямам снимки на Мако като малък  Heart Eyes, но все едно него го виждам.

# 96
Е, ще те затрупваме със снимки тогава  Mr. Green

# 97
Е, ще те затрупваме със снимки тогава  Mr. Green

Аз му разгледах албума на котачето, прелестно е, ама и аз съм силно пристрастна  Mr. Green

# 98
  • In a surreal moment!
Ма много актуално това вувузелата стана.... newsm78

Вувузела за момиче и Вувузел за момче ...накратко Вузи  Crazy

Тююю що няма кой да кръщавам  Mr. Green

На СССингарела ша и изям пухинуту дУпи  и изцъклинити оченцъ   Heart Eyes Joy

Моите просят кебапчета....стоят пред хладилника, попара нещат - стачка...ааааа....

# 99
Ма много актуално това вувузелата стана.... newsm78

Мани токачке... мъжо ми иска да кръстим тигърчето така... то още си няма име. А Сода така хубаво и бързо й лепна...

# 100
Кате, линка не ми се отваря за съжаление, забранен  ми е  Confused
Муунлайт, браво за котетата! Спасила си им живота! Дано да са късметлийчета все така.
По- напред в темата писах, че се е загубил един сладък черен котак? какво става с него???
Близначе, напълно те разбирам, няма оправия с хора, които не искат животно в дома си. Моя мъж 2 години ми пили на галавата  да ги махна, да ги дам на някой, аз си правих оглушки, правих... ето накрая какво стана. Колкото силно ние искаме нещо, толкова силно и другите може да не го искат.
Аз днес имах малко работа до мола и купих от карфур разни витамини за папагала. Някакви пръчици открих с налепени ядки по тях, добре изглеждат, дано да ги хареса. Даже ходих до нас да му ги оставя. Зарадва ми се милото, явно му е самотно ... ако ще го задържим сигурно ще искам да му вземем приятелче. Така жално писукаше като ме видя пак да излизам   Rolling Eyes Но мъжа не казва дали да го задържим или не ...
Григори, моите съболезнования! Не мога и да си представя болката ти! Да почива в мир майка ти!  Flowers Rose

# 101
  • София
Я, eлате, пиленца, при батко...  Yum

# 102
Страшилище  Laughing

# 103
  • София
Колко съм страшен.Милия ,какво ли му  е в душичката.
А моята направо скача .Обикновенно стои върху перваза на прозореца на спалнята,на слънчице.И щом прехвърчи пиле и се хвърля.Добре ,че има стъкло,и мека подова настилка.Иначе не ми се мисли,ако се хвърли към пилето.

# 104
 Дружинка, ето го и моето ново бебе  Mr. Green /снимките са с лошо качество но апарата възрастен, фотографа Ич го нЕма  Blush/

Много се гордея с него/нея....кога всъщност се разбира мъжко или женско е котаранчето? ...та гордея се в утвърдените хигиенни навици  Mr. Green Много ми е мило това животинче...как ми е липсвала само животинка през последните години. Като дете вечно имаше нещо из къщи, котка, куче, папагали, хамстери, рибки, заек...но от как се отделих от родителските тела не съм си завъждала. Преди да родя с мъжо обмисляхме варианта за едно кученце...ама забременях и го отложихме в бъдещето, а то котараче дойде да се гуши с нас  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт