Знаете ли, че?

• 56 432
  • 587
  •   1
Отговори
# 210

На шимпанзетата им е нужен един ден, за да разберат, че образът, който виждат в огледалото, е техният. Орангутаните го осъзнават след три дни, а горилите след пет. Останалите животни въобще не успяват да го проумеят.

Гледах едно предаване, в което слонът се разпозна от раз. Делфините също се разпознават. http://www.club.bg/news/index/nid/83141

# 211
  • София
     Знаете ли ,че в един чорапогащник има 9 километра нишка?

Знаете ли,че жени с професия на крак, трябва да носят чорапогащници 40 и повече дение, за да не получат разширени вени?

# 212
а какво точно е "дение"?

# 213
Прекрасна тема!

Знаете ли, че никой още не знае как се е образувало това?

Ришат - окото на Сахара. Май се вижда и от Космоса.

# 214
  • Galaxy 13197853088
Ерозия на вулканичен кратер.
Използван е за ориентир от космоса в миналото.

# 215
  • София
До колкото си спомням от техникума или дебелина на нишката или еластичност, но да не те излъжа. Embarassed Нищо не помня от тогава.Колкото е по-високо Дението, толкова са по-плътни, колкото по-ниско, толкова по- тънки!

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 16:13 от Тайна

# 216
Ерозия на вулканичен кратер.
Използван е за ориентир от космоса в миналото.

Аааа, още спорят хората, дали не е от метеорит и т. н. има много статии... Но по-скоро исках да го използвам вместо запис, а и защото е готино.

# 217
Делфините управляват дишането си съзнателно. Ако загубят съзнание под водата, спират да дишат и умират от задушаване.

Също така, единствената прясна вода, която получават, е от храната си (риба). Затова и отделителната им система е "предвидена" да пести водата и на практика е подобна на тази при пустинните животни.

# 218
# 219
Размерът на ходилото е еднакъв,с размера между китката и лакътя.

# 220
  • При хората, които обичам
Това го четох и аз и премерих и четиримата. Не е вярно в 3 от 4 случая. Трите дами сме с издължени ръце и при нас стъпалата се оказаха по-къси. Само таткото влезе в стандарта.

# 221
Това го четох и аз и премерих и четиримата. Не е вярно в 3 от 4 случая. Трите дами сме с издължени ръце и при нас стъпалата се оказаха по-къси. Само таткото влезе в стандарта.
[
/quote]
Ние 10 души си направихме групово мерене и всички влязоха в стандарта  Simple Smile

# 222
Делфините управляват дишането си съзнателно...

Освен това, изпитвали удоволствие по време на секс.

# 223
  • При хората, които обичам
Аз казах причината - и трите сме с издължени крайници. Аз нямам случай да съм си купила сако конфекция. Просто ръкавите са ми къси.

# 224
  • София
Размерът на ходилото е еднакъв,с размера между китката и лакътя.
Премерихме се и ние, три от три верни, точно така излезе!

Общи условия

Активация на акаунт