Знаете ли, че?

• 56 444
  • 587
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Nevena,  ти май го познаваш по-добре от дъщеря му, защото според Уикипедия: ... Campbell has never met her father, who left then-18-year-old Valerie two months after the birth of their daughter. He was unnamed on a birth certificate and neither Campbell nor her mother has ever publicly revealed his identity. However, sources say he was of Chinese Jamaican descent with the surname Ming. Въпреки, че Минг ми звучи китайско, може би е наследил фамилията от майка си китайка, но ти си знаеш.

Дидитка, прости ми ако бъркам, но твоя годеник, не беше ли и той с африкански корени?  Wink

# 346
  • Paris, France
Въпреки, че Минг ми звучи китайско, може би е наследил фамилията от майка си китайка, но ти си знаеш.

И на мене ми звучи китайско Минг и сигурно от майка си я е наследил, така както Наоми е наследила фамилното име на майка си. В Ямайка е често срещано явление. Помня едно интрвю с Валери - майката на Наоми по ББС в началото на 90те в което тя каза, че Наоми има китайски корени от баба си по бащина линия. Те са живеели в Стретам и хазайката ми (шотландка) ми е разказвала, че бащата е имал малко шотландска кръв и майка китайка, но е бил черен (мисля мулат, но за много от белите мулатът е черен). Тогава в медиите доста се коментира произхода и и чертите и след това интервю. Аз също никога не съм виждала дедите си по бащина линия, но са ми разказали от къде са, в кои държави са живеели, как са изглеждали итн. Познавам много ямайки с капки китайска кръв и са безумно красиви. Но капки, не кофи hahaha. И винаги по майчина линия bowuu.

Тайсън Бекфорд е от ямайско-панамски произход с китайски примеси и е много красив мъж според мене, защото китайското не му личи:

Футболистът Марк чунг е сино-ямайка. Аз първоначално се очудвах, когато по телефона басов, нисък мъжки глас ми каже, че се казва чунг, чин, чонг, чанг и подобни вариации и после разбрах, че има черни от Ямайка с китайски имена.

# 347
Гореспоменатите смесици се дължат на две вълни китайски мигрантни работници, изпратени в Ямайка през 19ти век, и после през 80-те и 90-те на 20ти век. Затова сега в Ямайка има много хора с китайски корени. Работили са предимно в плантации, а не тежък труд изискващ само мъже, така че предполагам и жени е имало, и им е излязъл късмета  Wink

Дидитка, прости ми ако бъркам, но твоя годеник, не беше ли и той с африкански корени?  Wink

Вече не годеник а съпруг, но да, права си. Но за съжаление аз пък съм много малка, така че не ме радва особено стереотипът в моя случай  Sad

# 348
В България презервативите само размер L ли са?

# 349
Да, развиваш си колкото ти трябва.

# 350
  • Paris, France

Отбелязваш с молив докъде и пристягаш с връвчица да не падне.

# 351
Не знаех,че в Средновековието дамите използвали противозачатъчно настойка от див морков.Отровничко идва.ама ...
С тампони от вълна и други благини попадали в женската пещера на удоволстието-лимон, сушена риба, зехтин, най-различни билки, мед, смесен с кравешки тор и ферментирало тесто в комбинация с крокодилска тор.
Замазваш,стискаш кълки и чакаш рицаря,а на копието му навлажнено,добре завързано овче черво.
Може да е било и сухо,не съм сигурна. newsm78

# 352
Сериозно питам. Crossing Arms

# 353
  • София
Сериозно питам. Crossing Arms

Сериозно отговарям - нямат определени размери.
По-скоро според марките се различават и размерите. Помня, че Лайфстайл бяха големички, а китайските /естествено/ - по-мънички.

# 354
На Лайфстайл са по-големи, те просто са друг вид презервативи. Много малка част от производителите са указали до колко на дължина гарантират, че може да се разтегне, и до колко на широчина. Обикновенно дължината не създава дискомфорт на никого, дебелината по-често. На всички е указан обаче срока на годност. Някои са с лубрикат. Има доста хора алергични към лубрикат. Дюрекс у нас са на 100% без лубрикат. Продавачите в сексшоп могат да ти разкажат всичко за всеки, и да си избереш. Но трябва да ги харесат и двамата участници в секса. Ако ти е неудобно да разговаряш с мъж, ела в Разград, собственичката е жена. Има абсолютно всякакви на цвят, вкус, миризма, релеф, еластичност, дебелина.

# 355
1. Знаете ли, че руската салата в Русия се нарича салат Оливье и носи името на френския готвач Люсиен Оливие. Също така в българския език думата салата е от женски род, докато в руския език тази дума е от мъжки род.
2. Знаете ли, че на руски език думата "живот" означава "стомах".

Много интересна тема. Като се сетя още неща- ще се включа отново.

# 356
А Путин идва от път. Пътников, Пътев, или нещо такова. путь - път.

# 357
Мда, руснаците са странни хора. При тях стол е маса, кон - кобила, а гора - планина! Grinning

# 358
А джоб е гъз. И много голяма част от фамилиите имат смисъл - Грибоедов, Елохин, Кривошиев, Криворуков, Медведев, Зайцев, Куропаткин.

# 359
Мда, руснаците са странни хора. При тях стол е маса, кон - кобила, а гора - планина! Grinning
А джоб е гъз. И много голяма част от фамилиите имат смисъл - Грибоедов, Елохин, Кривошиев, Криворуков, Медведев, Зайцев, Куропаткин.

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт