Плодове и чай с мед - 39 част

• 49 748
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте мили момичета Hug Hug Heart Eyes  bouquet
След много качени килограми за изключително кратко време, реших да мина на плодове и чай с мед, за да отслабна по възможно най-бързия начин. Изключително доволна съм от режима. Започнах в понеделник - тегло 64 кг, днес сутринта бях 60 кг. Това само за 5 дни. Решила съм да опитам да издържа 2 седмици, но ако след 10 ден не се чувствам добре (в което се съмнявам), ще спра на 10, с още толкова захранване. Днес по обяд се почувствах зле - аз си го обяснявам с това, че пия кафе и пуша ooooh! така и не успях да спра кафето - пия или черно фрапе с мед, или обикновено кафе с мед, като през останалото време съм на огромни количества вода и чай с мед и лимон.
Какви ли не диети съм опитвала, но при тази резултатите идват веднага. След режима мисля да продължа на 90 дневната диета, за да поддържам свалените килограми.
Вие как мислите да процедирате след захранването Hug
До скоро и хубава вечер на всички плодуващи  bouquet Hug

# 181
Стефи, ако изобщо не можеш да откажеш кафето, то поне да е само едно.
Аз вече свикнах и не ми се пие през деня. Изпивам едно и до тук.
Но не е добре да пушиш, защото хем се чисти организмът, хем го тровиш с цигари.
И вярно е ,че бързо се сваля, но не гледай на режима като на диета. Поне аз никога не съм успявала да си задържа мотивацията, ако тръгна с идеята да отслабвам. Когато знам, че гладувам, за да си пречистя организма от натрупаните токсини, понасям по-леко плодуването. А отслабването е приятен страничен ефект. Wink
90-дневната диета и аз много я харесвам и смятам след като приключа с режима и се захраня, да мина на нея за окончателно сваляне на килограми.

# 182
Здравейте плодчета!
И аз съм се зачела в темата и вече 1 седмица се опитвам да почна ама нищо Crossing ArmsКупувам си плодове,ям ги до обяд и довечерта съм се наяла като за последно...И аз като Галя 82 за кратко време - всъщност 2 месеца качих 7 кг и затова ми се ще чай и плод,защото килограмите ми са бързо качени.Много ми се иска да стартирам деня с плодове и да продължа така поне 10 дни.Аз също минах през 90 дневната,преди 2г. бях на Дюкан и само се лутам.Дано се съберем групичка да се подкрепяме Hug

# 183
Ричи, групичката вече е налице, не отлагай! Laughing
Особено в тия жеги няма по-подходящ режим.

# 184
Привет мили момичета Hug  bouquet Heart Eyes
Емиа Hug  много ти благодаря за съветите - точно така ще направя - мисля да огранича кафето и да пия само по едно на ден. Цигарите определено са по-малко, просто защото ми става зле и си мисля, че благодарение на режима ще ги откажа окончателно в най-добрия случай или поне ще ги сведа до минимум.
На мен също ми беше адски трудно да започна плодуването:ooooh: От един месец все се заричам и лепя бележки по хладилника - издържах до към 20 ч, 21 ч и край... Crossing Arms
айра7 и при мен беше точно така. Преди 2 години  с диетата на Дюкан отслабнах драстично, но не издържах до последния етап, започнах да се храня както си знам и възстанових всички свалени килограми. Съвсем скоро пак реших да се върна на Дюкан, но липсата на плодове в режима (поне в първите 2 етапа) ме накара да се откажа.
Приятна вечер на всички и до скоро  bouquet Hug

# 185
Момичета, ако вечер толкова не можете да издържите, както и аз понякога не съм могла, просто хапвайте лъжица мед. Засища бързо и спира да ви стърже стомахът. Да не говорим, че след 2-3 ден вече и това не е необходимо, а по-нататък пък изобщо. Всички знаем, че направи ли човек няколко дни на този режим, не бива да започва да се храни внезапно, защото е опасно. Захранването е много по-важно дори и от гладуването.
Както казва Лидия Ковачева- " И лудият може да гладува, но само умният знае, как да се захрани!"
Успех на всички!  bouquet Hug

# 186
Да, напълно съм съгласна с Еми Laughing
Много се радвам, че се събрахме и ще се подкрепяме в плодуването bouquet Hug
Момичета, вие приблизително какво количество плодове приемате на ден ?
Аз понякога хапвам доста малко, ако съм била в движение цял ден, но пък в дните, в които не съм на работа си хапвам доста или поне гледам да не се ограничавам, а не съм сигурна дали е правилно newsm78   bouquet

# 187
Днес съм на 4 мънички бананчета.
И лъжица мед. Изпих около литър зелен чай и пия вода в големи количества.
Така и не стигнах до динята, но утре смятам да ям диня и то обилно.
Бананите засищат, но с тях се сваля по-малко, имам вече опит и ще ги избягвам.
Сочните плодове може да се ядат дори по повече от килограм на ден.
Мен по-скоро друго ме притеснява.
Важно е с този режим да се свият разширените стомаси. Преди няколко дни гледах предаване с известен гръцки диетолог, не се сещам за името.
Та той обясни, че стомахът е доста малък и трябва да се внимава с количествата, защото лесно се разширява.
Ако сега не успеем да си овладеем апетита и да намалим количествата, няма кога. Joy

# 188
Благодаря за посрещането момичета  Grinning  bouquet!
Хладилника ми е пълен с плодове,събрахме се групичката,сега остава да се случи чудото за мен - да издържа повече от 2 дена,защото това ми е личния рекорд Laughing и мисля,че оттам нататък ще мога да стартирам.Надъхвам се от старите теми,но винаги ме е било страх от захранването,че тогава ще ми се отприщи апетитът и ще си върна всичко.И може би това ме е спирало да не опитам досега чай и плодове...вие как мислите  newsm78...Поне да успея да я подкарам,че съвсем се обезверявам иначе Rolling Eyes

# 189
Ричи, никакво обезверяване! Hug
Аз като ветеран в плодуването ти го казвам.
Имам личен рекорд 27 дни на плодове, чай и мед.
Имам и много неуспешни опити да започна.
Важна е мотивацията, важна е положителната настройка, а след първите 2 дни вече караш по инерция.

Ще издържим, ако се подкрепяме!  bouquet

# 190
Здравейте пречистени плодови хора,
вторият ми ден на плодуване мина много-по лесно от първия, дори не съм мислила за ядене, или че съм гладна, или нещо такова. Като по вода! Резултатът от два плодови дни (преди да започна бях един ден само на вода) е някъде не съвсем 2 кг, но не точно 1,500, някъде между тях. За тези, които се чудят, не се чудете, ами още утре започнете!

# 191
Ето ме и мен, втори плодов ден, мислех да почна в понеделник, но вчера цял ден бях с ужасна температура и чак вечерта хапнах малко пъпеш, та реших, че плодуването е стартирано Wink

# 192
Ехоо, има ли хора тук?
Как вървят нещата, момичета?
Аз днес хапвам диня, но толкава ми е намалял апетитът, че дори и на нея не налитам.
3 кила ги няма вече, за 3 дни.
Утре лунен ден ,смятам да мина на пълен глад. Laughing

Последна редакция: сб, 17 юли 2010, 18:37 от Еmia

# 193
Привет момичета wavey
Плодуването при мен върви горе долу,нещо изгубих и аз апетита си и карам само на чай и много вода.Не съм се мерила още мисля да го направя когато мине първата седмица.Успех на новите момичета и бързо сваляне на излишните килца  Hug .И аз утре ще лунувам така и така карам повече на течности.
Приятни почивни дни на всички   bouquet

# 194
Здравейте момичета! Grinning  bouquet
Днес го изкарах.Записвам 1ви ден завършен,макар,че това не е нищо,ще съм по-спокойна като мине и 3тия.Аз хапвам всякакви плодове,не ги разделям - за днес имах нектарини,крушки малки и диня.
Еmia,бравоооо!!!Три дена - 3кг това е супер старт,вярно,че не са мазнини,но си е стимулиращо,пък си е и по-лекичко.Аз мисля да се премеря след 3тия ден.Еmia,а ти като по-опитна как мислиш - какво ще стане ако освен плодове се хапват и зеленчуци?!?!?! newsm78...

Общи условия

Активация на акаунт