Плодове и чай с мед - 39 част

• 49 751
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Ричи,ще си позволя да изкажа мнение,аз плодувах преди месец някъде.Нищо фатално няма да се случи ако ядеш и зеленчуци,просто това няма да е този режим.Според мен си хапвай плодове,отначало и повече от 1кг. на ден,ако си гладна.Зеленчуците имат своето място при захранването,което колкото и банално да звучи,е доста по-трудно от плодуването.Успех ти желая Peace

# 196
Мamamishi,благодаря за отговора! HugДааа,знам,че няма да е този режим,но за мен е по-важно да се свалят килограми и да е поносимо,а само на плодове писва.Зеленчуците  не съдържат захар и си мислех дали не може да ги комбинирам за разнообразие.Знам,че няма да е системата на Лидия Ковачева,но дали това ще повлияе на свалянето на килограми - това ме интересува newsm78

# 197
Ричи,най-сигурният начин да разбереш е да пробваш WinkПри всеки е различно,организъм и т.н.Аз лично бях доооооста далеч от системата на Ковачева,но мога твърдо да кажа,че съм доволна от плодуването,макар и в мой си вариант.

# 198
Съгласна съм с mamamishi.
Трябва да се опита, за да се види, как ще реагира организмът. За мен обаче е в пъти по-трудно да знам, че са ми позволени и зеленчуци, защото тогава мога да се отклоня и да хапна и нещо друго и тогавааа..... Отиде коня в реката. Joy
И още нещо. Плодовете чистят, зеленчуците са като тухлички и градят. Хубаво е да има чистене, както си чистим къщите, така да почистим и тялото. Чак след това да изградим като с тухлички това, което е разрушено, тоест със зеленчуци.
Аз също правя плодуване по някаква си моя система, но все пак се придържам към режима на Лидия Ковачева, макар и в по-общ план.
Тя например не разрешава кафе, а аз пия по едно. Препоръчва билков чай, но аз не обичам твърде много и пия зелен. Както е известно той съдържа много антиоксиданти и е изключително полезен. Да не говорим, че не спазвам часове на ядене на плод и пиене на чай, просто ям както ми подсказва организмът.
Гледам да не ям повече от килограм плод на ден, а за динята може и повече.
Забравих още нещо.
Понеже се чистим и през кожата, в тая жега пък особено интензивно чрез изпотяването  е препоръчително честото къпане, по възможност с пилинг на цялото тяло. Така се отварят порите и се почиства всичко, което е отделено през тях.
Днес влизах 3 пъти в банята и пак съм вир вода. Mr. Green

Последна редакция: сб, 17 юли 2010, 22:02 от Еmia

# 199
Emia,това за чистенето и за тухличките много ми хареса.И аз мисля,че организма трабва периодично да се пречиства,все пак виждаме какво ни заобикаля...И аз пиех кафе и зелен чай,харесвам го.Часове не съм спазвала,невъзможно ми е на работа,а от към количество ми беше всъшност най-голямата издънка,надхвърлях 1кг. плодове доста често EmbarassedДа не говорим що банани погълнах...И въпреки всичко това,резултатът беше за мен повече от задоволителен.При всеки обаче е различно,а и зависи кой какво цели.
Като се замисля,наистина е по-лесно като знаеш че ядеш само плодове,с времето се свиква и дори несъзнателно игнорираш другите храни,осъзнаваш че плодуваш или нещо такова.Трудността идва точно с включването на другите храни.Сякаш си в някакво спокойствие и изведнъж трябва да го промениш,да се чудиш днес какво и колко да включиш,освен плодовете и естественото притеснение,че сега ще върнеш сваленото...

# 200
Emia,това за чистенето и за тухличките много ми хареса.И аз мисля,че организма трабва периодично да се пречиства,все пак виждаме какво ни заобикаля...И аз пиех кафе и зелен чай,харесвам го.Часове не съм спазвала,невъзможно ми е на работа,а от към количество ми беше всъшност най-голямата издънка,надхвърлях 1кг. плодове доста често EmbarassedДа не говорим що банани погълнах...И въпреки всичко това,резултатът беше за мен повече от задоволителен.При всеки обаче е различно,а и зависи кой какво цели.
Grinning
Това за тухличките не е мое, на Лидия Ковачева е, ако не се лъжа.
Бях изяла всичките и книжки с кориците.
Лошото е ,че човек се увлича и няма ли дисциплина пак качва килограми и хапва по някой боклук.
На теория всичко е ясно, но практиката на моменти е трудна, затова трябва да се подкрепяме взаимно. Hug

# 201
Вчера гаджето ми имаше рожден ден и трябваше да прецакам плодуването малко, за това започвам отново в понеделник.  Simple Smile

# 202
Здравейте плодчета!
Аз се чудех дали да се разписвам днес,защото имах малко отклонение...и тооо съвсем умишлено.Ми много ми е трудно само сладък вкус да имам в устата Rolling Eyes.На Дюкан ми липсваше сладкото,тука ми липсва соленото  - аз си се знам,че съм такава ама продължавам.Иначе за днес - кайсии и диня.
Вие как сте момичета в жегите,как тече плодуването - или може би лунувате? Simple Smile

# 203
Ричи, няма значение отклонението, продължавай!
Аз досега хапнах нектарини и диня и сега почвам лунуването.
Успех!

# 204
Плодчетааа къде сте?! Rolling EyesНикой ли няма тук?! Sad...А може би всички ще сме по-сериозни от понеделник! Grinning
Аз днес разбрах какво става като се хапват и зеленчуци.Ами прави излязохте - просто апетитът се увеличава Crossing ArmsЗатова от утре съм твърдо само на плодове,но едва ли ще са по-малко от 1 кг.Ще се раздвам да се раздвижи малко плодната тема.Чао засега Simple Smile

# 205
Здравейте плодоранки Heart Eyes Hug  bouquet
Аз не съм се включвала, защото ме беше срам да пиша какви ги свърших уикенда, та и днес Embarassed ooooh! Съжалявам много - това ми беше за урок. Започвам от утре отначало. Определено се чувствах прекрасно, а сега съм пълна с угризения Embarassed Бях станала 60 к Laughingг, а сега съм около 62 кг-за изключително  кратко време си възстанових част от килограмите, но това ме мотивира и ще се преборя bowuu
Еми, браво на теб  Hug  Как си издържала близо месец на плодове - направо ти се възхищавам. аз едва 5 дни издържах и накрая... Embarassed
До скоро момичета  bouquet Hug
Приятен ден Hug

# 206
Аз съм тук и си продължавам. Laughing
Днес на череши.
Не се тегля, явно олеквам, но не искам да се разконценрирам засега.
Успех!  bouquet

# 207
Здравейте! И моето ново начало от днес мина добре- на кайсии и нектарини, но съм решила, че ще се меря някъде към сряда-четвъртък.

# 208
Здравейте момичета Hug
Сутринта закусих с една голяма ябълка, след малко мисля да хапна малко пъпеш, а по-късно нектарини.
По-късно пак ще пиша  bouquet
Хубав и спокоен ден на всички Heart Eyes

# 209
Днес ми е много отпаднало, та поспах следобеда.
Продължавам на череши, само дето май не премам достатъчно течности.
Как е положението при вас, момичета? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт