Плодове и чай с мед - 39 част

• 49 753
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте плодоранки Wink
Не съм писала до сега, но с интерес следя темата - която м/у другото доста поизостава, защо така? Confused
Реших да пиша понеже ми се струва, че вече имам нужда от малко морална подкрепа.Днес ми е 10-ти ден на плодове, но от два дена насам ми е адски нервно и нямам никакъв тонус....да не говорим, колко много ми писна да ръфам само плодчета, а по принцип много обичам. Heart EyesСтартирах 65.5 кг., днес канатара е на 60.8 кг., което е доста добре според мен.Решила съм да правя 15 дена плод + 15 дена захранване, но вярвайте ми тия пет дена на плодове, които ми остават направо ми се виждат цяла вечност....а и следващите дни  всяка вечер имам по някое мероприятие....днес бизнес среща на мъжа ми в пицария "Радо", утре рок фест - Каварна, в събота рожден ден в кръчма...неделя родителите ми ще идват, а аз братко пия фрешове и измолвам готвачите да ми правят асорти плодове. JoyОсвен това кулинарството ми е хоби и след работа обичам да чета рецепти, да правя манджи и тн....а с тази диета направо си е невъзможно, мъжо вика, че той най-много страдал от мойта диета понеже съм спряла да готвя...е как да готвя като лигите ми ще потекат по плота JoyНадявам се при вас плодуването да минава по-леко, желая ви успех...ставам сега, че ви  надух ви главите с мойте глупости Hug
  Hug

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 13:47 от faflichka

# 211
Някой да започва плодовата от утре? babydust7

# 212
Здравейте плодоранки Wink
Не съм писала до сега, но с интерес следя темата - която м/у другото доста поизостава, защо така? Confused
Реших да пиша понеже ми се струва, че вече имам нужда от малко морална подкрепа.Днес ми е 10-ти ден на плодове, но от два дена насам ми е адски нервно и нямам никакъв тонус....да не говорим, колко много ми писна да ръфам само плодчета, а по принцип много обичам. Heart EyesСтартирах 65.5 кг., днес канатара е на 60.8 кг., което е доста добре според мен.Решила съм да правя 15 дена плод + 15 дена захранване, но вярвайте ми тия пет дена на плодове, които ми остават направо ми се виждат цяла вечност....а и следващите дни  всяка вечер имам по някое мероприятие....днес бизнес среща на мъжа ми в пицария "Радо", утре рок фест - Каварна, в събота рожден ден в кръчма...неделя родителите ми ще идват, а аз братко пия фрешове и измолвам готвачите да ми правят асорти плодове. JoyОсвен това кулинарството ми е хоби и след работа обичам да чета рецепти, да правя манджи и тн....а с тази диета направо си е невъзможно, мъжо вика, че той най-много страдал от мойта диета понеже съм спряла да готвя...е как да готвя като лигите ми ще потекат по плота JoyНадявам се при вас плодуването да минава по-леко, желая ви успех...ставам сега, че ви  надух ви главите с мойте глупости Hug
  Hug

Браво, поздравявам те и ти завиждам, де да имах и аз тази воля....

# 213
The same myself HugСигурна съм, че имаш волята просто наистина не си поискала да стане.Важна си е мотивацията, може да не е най-лесното нещо на света, но с правилна мотивация всичко се получава.Аз съм 162 висока..тежах 65/66 килограма...преди потдържах форма от 50/52кг. за две година напълнях много от  яко ядене и нищо друго, нито ми е наследствено, нито съм болна.Мотивацията ми е, че вече съм на 26 години и се замислям за дете до година, а тръгне ли беременноста ми от 65кг., това означава, че до края в най-добрия случай ще съм 80кг., което ееее просто ужасно не само от естетическа, ами и от здравословна гледна точка. ooooh!Така че дерзай и не се отказвай..ако пък нямаш мотивация от инат гледай да го докараш.

Лека вечер на всички!

# 214
Всичко при  мен е точно като при теб..кг, г. , желание за бебе, само съм доста по-висока, но не  и слаба.

# 215
The same myself HugСигурна съм, че имаш волята просто наистина не си поискала да стане.Важна си е мотивацията, може да не е най-лесното нещо на света, но с правилна мотивация всичко се получава.Аз съм 162 висока..тежах 65/66 килограма...преди потдържах форма от 50/52кг. за две година напълнях много от  яко ядене и нищо друго, нито ми е наследствено, нито съм болна.Мотивацията ми е, че вече съм на 26 години и се замислям за дете до година, а тръгне ли беременноста ми от 65кг., това означава, че до края в най-добрия случай ще съм 80кг., което ееее просто ужасно не само от естетическа, ами и от здравословна гледна точка. ooooh!Така че дерзай и не се отказвай..ако пък нямаш мотивация от инат гледай да го докараш.

Лека вечер на всички!

Аз не с лошо да се намеся. Тежах 58кг на 160 см преди да забременея  и станах 80 кг, което разбира се не е за хвалене. Плодувах здраво миналата година и пак съм около 60кг. Имам леееки стрии тук-таме, ама поне килата възвърнах.  Моя приятелка тежеше 50 преди да забремене и  преди да роди беше 90кг  Shocked., но със здрав инат и спорт пак е към 53-4. Дори и да се надебелява, пак се свалят. Ако, пък успеете да не качите ще е още по-добре, разбира се. Успех!!! Важно е да се плодува! По- траен и ефикасен начин за поддържане на килограми аз не знам!!!   bouquet  bouquet  bouquet Ох, добре че ви има, че иначе и моята мотивацийка охлабва понякога.

# 216
Здравейте! На мен утре ми е последен 6-ти ден плодуване (направих ги 6, защото другата неделя отивам на море и знам, че там няма да удържа на плодуване и захранване и т.н) Лошото е, че съм пред цикъл и от понеделник до сега съм свалила само 1 кг, а това не е нормално за мен, но предполагам, че като ми дойде нещата ще се нормализират. Мисля като се върна от морето да повторя плодуването за 10 или в зависимост от мотивацията ми може и 20 дни.  Simple Smile

# 217
Rolindam, права си - плодуването му е майката..след като напълнях пробвах няколко други диети, но без успех...в края на първата седмица винаги се провалях ooooh!, но това е защото в другите диети са ти позволени повече неща...което води до едно объркване...някак няма строги ограничения към които човек да се придържа.Единствено изкарах 20 дена на 90-ет дневната, но за целия период смъкнах само 2кг., което определено уби всичко детско в мене Joy
Значи каваш няма значение, от колко кг. ще забременееш - сигурно е така, но все се надявам, че ако се докарам до 50/52 кг. сега, после няма да стигна 90-сетака. PraynigБтв и ти ли плодуваш сега..защото казваш, че мотивациятата ти отслабва?

Вики 92, браво!6 дена на плодове, кой ти ги дава!Приятни летни емоции и като се върнеш ще те очакваме в редиците отново Wink

# 218
Здравейте,от днес и аз съм с вас! То направо си е грехота,през този сезон човек да е на друг режим, след като пазара изобилства от толкова вкусни плодчета. Дано да има и друга плодоранка,която е започнала тия дни,че да сме си подкрепа,Засега съм много надъхана,но ще видим времето ще покаже какво ще постигна мися да съм на плод 10 дни, на 26 ще лунувам само вода! Възхищавам се на момичетата тук какви страхотни резултати са постигнали!!!  bouquet

# 219
eldimiti, здравей и добре дошла Stop
Май няма много ентусиасти, които да почват от сега диетата, но аз въпреки, че утре ми е последен петнадесети ден ще влизам от време на време да пиша как върви и захранването след това.Днес кантара закова на 60кг., т.е за две седмици около 5.5кг., а от зимата -6.6кг., доволна съм.Днес от 16:00 до 18:00 - утре почам луната на фрешове и от други ден краййййййй на плодовете, така ми се е прияло и нещо друго вече...вчера за пръв път съгреших с една филийка бонус с лютеница, но просто на няколко пъти ми причерня и нямаше как... ooooh!
Хайде успех и пиши за резултатите Hug

# 220
Здравейте! Моето захранване върви добре. Сега се опитвам да си сготвя зеленчукова супа за една порция, че иначе няма кой да я яде!  Grinning Пожелавам ви успех и пак ще пиша  Heart Eyes

# 221
faflichka, браво чудесен резултат, успех със захранването ще се радвам да споделиш как върви, мен именно от захранването ме е страх иначе днес ми е 3 ден на плод и се чувствам страхотно, интересно но друго не ми се яде ,не ми е отпаднало, не ме боли глава,    единственно забелязвам налепи по езика. 
  Ей, айди деее нямали други желаещи да плодуват, сама ли ще си кисна тука?
       Чакам ви, режима е страхотен а резултатите завидни Hug

# 222
ViKkKkKki_92 здравей, равдам се захранването ти е ок, това ме успокоява зна4и не е толкова страшно Simple Smile много воля и успех ти желая Hug и скоро и аз да се похваля със успешно захранване. Praynig

# 223
Здравейте момичета!
Днес ми почва захранването, обаче нямам никакъв апетит...вчера ми дойде МЦ-то и направо съм като умряла риба Cry, даже на работа няма да ходя днес - много гадно....иначе кантара показва 59.9кг. никак не е мръднал... дано да се дължи на МЦ-то и скоро това да се промени, надявам се по време на захранването да стана поне 58кг.
Много се чудя след като ми свърши този режим, с какво да продължа - страх ме е да не кача кг. затова няма да се отпускам, а веднага ще мина на нещо друго, за да успея да свалям още...иска ми се да стана 50/52кг. Мислех си да почна с режима на Ори Хофмеклер + един разтоварващ ден само на плодове, добре ли е? Hug
Как вървят при вас нещата? Heart Eyes

# 224
За 6 дни -5кг. без никакъв зор, с похапване на любимите плодчета е как да не се кефи човек newsm44, все още не съм решила колко време ще изкарам засега съм се спряла на 14 дни, но ще видим, вече и от захранването не се плаша.Важното е че се чувствам страхотно, леко ми е, не ми се яде друго а и всички дрехи са ми широки. Успех на всички момичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт