Плодове и чай с мед - 39 част

• 49 672
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
ООООО ината ми е силна страна и то много явно 6те наблегна повечко на него  Grinning мерси много за бързия отговор..  Hug за водата го знам мерси пак.. а за 2-3 ден наистина ми е наи трудно и винаги се предавам тогава но вие ме подкрепяте и вярвам че ще се справя. а да ви попитам с колко сте отслабнали и за какъв период от време  Hug  Blush

# 61
Не мога да се похваля с кой знае какъв резултат,за тези вече 24 дни,съм отслабнала около 6кг.Но както вече казах,аз не спазвам стриктно часовете на режима и почти не пия чай,позволявах си и повече от 1кг. плодове,бананите също не се препоръчват в режима,абе изобщо...не правете като мен LaughingНо в мерките имам наистина добри резултати,съдейки по дрехите Peace

# 62
лелеле 6 кг са си мн браво на тебе дано и аз се справя а не да се издъня   Hug  Praynig

# 63
mamamishi, общо взето май с теб сме били на еднакъв режим  Wink И аз свалих  около 6-7кг. И на мен ми личи по дрехите. А днес установих дори, че изглеждам по-млада. И мъжа ми се съгласи  Party Аз обаче, имам да свалям поне още толкова  newsm47
И на мен 2-3 ден ми беше най-трудно, макар че и сега на захранването срещам трудности   Flutter Към 10-тия ден вече бях сигурна, че мога още доста така, а на 20-тия не ми се отказваше чак, но апетита за нещо солено надделя  Mr. Green Лакома съм си и това го признавам като една голяма моя слабост. Сега ми е паднало да я преборя таз лакомия  smile3535
Само напред, момичета
 smile3540 smile3540 smile3540  Mr. Green

# 64
Аз пък забелязвам голяма промяна в лицето си,някакси по-чисто и по-бяло изглежда,абе не мога точно да го обясня,а като бонус и бузките ми се поизгубиха Mr. GreenМъжа ми не казва нищо,той всякак си ме обичал,все това слушам,та по тази линия той не ми е някакъв стимул.Истината е,че в този момент ми е по-лесно да плодувам,детето е ваканция при баба и дядо,а мъжо е все в командировки.Не се налага да приготвям храна за тях и не се изкушавам.Мисля,че това е доста важно когато спазваме режима всички тук,защото когато готвиш и вечер семейството се събира на масата ти трябва наистина доста воля да ги гледаш как си хапват,а ти ръбаш ябълки Rolling Eyes

# 65
Аз пък забелязвам голяма промяна в лицето си,някакси по-чисто и по-бяло изглежда,абе не мога точно да го обясня,а като бонус и бузките ми се поизгубиха Mr. GreenМъжа ми не казва нищо,той всякак си ме обичал,все това слушам,та по тази линия той не ми е някакъв стимул.Истината е,че в този момент ми е по-лесно да плодувам,детето е ваканция при баба и дядо,а мъжо е все в командировки.Не се налага да приготвям храна за тях и не се изкушавам.Мисля,че това е доста важно когато спазваме режима всички тук,защото когато готвиш и вечер семейството се събира на масата ти трябва наистина доста воля да ги гледаш как си хапват,а ти ръбаш ябълки Rolling Eyes

Боли ме главата. От проклетата сол ще да е, защото аз през деня не ям.
Голяма мъка ще ми е тази вечер.
За децата направих чушки със сирене, а на мъж ми гъби с праз и ориз.
Дано устискам да не ги нападна Simple Smile!
Промяната в лицето е от липсата на млечни продукти.
Много са вкусни, но са много проклети.

# 66
298,я ме светни относно млечните продукти,защо да са проклети newsm78Аз по принцип много обичам кисело мляко,а и сирене също и преди всеки ден ядях мляко на работа,че ми е по-лесно така.През последния месец не съм близвала кисело мляко,сирене и такива неща.А вода пиеш ли достатъчно?Понеже съм забелязала че като съм на диета и не пия вода,винаги ме боли глава.

# 67
298,я ме светни относно млечните продукти,защо да са проклети newsm78Аз по принцип много обичам кисело мляко,а и сирене също и преди всеки ден ядях мляко на работа,че ми е по-лесно така.През последния месец не съм близвала кисело мляко,сирене и такива неща.А вода пиеш ли достатъчно?Понеже съм забелязала че като съм на диета и не пия вода,винаги ме боли глава.
Ох, дълга и широка е за млечните, които и на мен са любими.
Четеш ли английски да ти пратя линкове?
Накратко, те са като наркотик, казеина се използва в дърводелството за лепило. Представи си какво става като ти попадне в стомаха!

------

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 14:29 от 298

# 68
Ей на защо не ме е боляла главата откато съм на плодове,а преди почти всеки ден ме болеше.Никога не съм се замисляла,че киселото мляко може да ми вреди newsm78.Имало е дни,в които ядях само кисело мляко даже ooooh!,или краставици и сирене.

# 69
  • Пловдив
вижте тук zemianazaem.com Heart Eyes bowuu

# 70
гладът си казва думата дами ..  Cry  newsm45 newsm45 newsm45 сега ям ябълка и си представям че е нещо сладичко като тортичка... леле как се изкушавам от всичко НО няма пък да се изкуша ! ситскаите ми палци за утре когато съм само на диня  Praynig  newsm17  261uu newsm39

# 71
  • ES
298, мисля, че имаш АБКМ.

# 72

Какво е това АБКМ?

# 73
deisdesi не се обиждай, но я си помисли реално дали това е глад или просто лакомия ??? Замисли се! Къркори ли ти корема? Едва ли! Всичко е плод на твоето подсъзнание. Никаква тортичка, пастичка и всякакви други такива не ти се ядат. И преди това казах, стомаха ти е нормално толкова голям колкото ти е умрука, колкото вероятно е и ябълката. А я си помисли колко полезна за целулита е ябълката и как ще се разхождаш с ефирна рокля и всички ще се обръщат след теб!
Хайде приятно ядене на вкусната и сочна ябълка!

# 74
  • ES

Какво е това АБКМ?

Алергия към Белтъка на Кравето Мляко. При такива проявления които имаш след използването му. И от Емилова съм 4увала такива теории за млякото, но не мисля, 4е мога да го изклю4а от менюто си.

Общи условия

Активация на акаунт