Плодове и чай с мед - 39 част

• 49 620
  • 729
  •   2
Отговори
# 45
Аз пък само първите няколко дни пиех чай Rolling Eyes,просто не ми се пиеше,но пък пия поне 3л. вода на ден.Освен това не ми е възможно и не спазвам часове,да не говорим първата седмица какво количество банани погълнах hahahaКато се замисля стана плодуване по някаква си моя схема,но макар че смъкнах само 6кг.,видимо си личи и всички казват че много съм отслабнала,сякаш на мерки повече отколкото на килограми.

# 46
Men sushto mnogo me laskaqt =)
Dnes imah ugovorka s kolejka da se sreshtnem predi izpita rano,rano sutrinta ... i tq kato doide i purvite i dumi bqha "S teb se vijdame ot sedmica na sedmica...obache trqbva da ti kaja , che s vseki put si po-slaba i po-slaba" =) hubavo e , kogato horata ocenqvat usiliqta ti ... Mama mnogo mi se radva i daje q useshtam kak blagorodnichko mi i zavijda ... Vuobshte vsichki okolo men mi pravqt mnogo komplimenti ... A polovinkata mi nai-veche =))) kato pochne da me machka =))) Togava se chuvstvash vuznagraden za mukite ... a sushto i kogato se poglednes v ogledaloto ... Obojavam , kogato polagam usiliq da se promenq ! I me e qd na horata , koito mi kazvat "Ama zashto se muchish ... na teb gena ti e takuv" - imenno ... na men gena mi e takuv ... i az trqbva i moga da se borq s nego ... Tova e neshto , koeto zavisi ot teb samiq - jelaesh li go , mojesh da go postignesh ... Ne obicham hora , koito se oplakvat , che sa debeli i v sushtoto vreme im e trudno da se razdelqt s masata i vsichki vkusotii po neq ... Volq ... taka mu vikat mai ... =) Iskash li neshto , trqbva da polojish vsichki usiliq , za da go postignesh...za da si go izvoiuvash ... V sebe si ne haresvam mnogo neshta ... naistina resha li - pravq vsichko vuzmojno da stopq kilogramite ... qd me e , che na dva-tri puti posle sum vrushtala dosta ot svalenoto ... no puk resha li,che trqbva da se otslabva - nikoi ne moje da me spre da napravq tova , koeto iskam i trqbva ...
Za tova na vsichki pojelavam mnogo uspeh ... A po-starshite znaqt za kakvo govorq =)   

# 47
ехо  Hug
и аз да се отчета, след вчерашната супа днес имах + 900гр  #Cussing out съответно, днес съм на две ябълки, банан и сега приключих със задушените тиквички. Все още съм си гладна, но приключвам за днес.
Dream, де да имах твоята воля. Наскоро осъзнах колко е просто и нелепо това да искаш и да можеш да се промениш, а да не го правиш  Thinking Искрено се надявам, че сега ми е за последно и от сега нататък само ще пазя нормата  Praynig Но до тогава има още 8кг  Flutter
За чая, аз го спрях преди повече от седмица  Flutter Просто не ми се пие. Пия вода, но не е достатъчно. Трудно ми е, въобще не чувствам жажда  Tired
и аз направих плодуване по малко объркана схема /пренебрегнах чая и не се съобразявах с количеството от 1кг на ден, но въпреки това съм доволна от резултата  Blush
Сега обаче трябва да се домобилизирам и да смъкна остатъка Simple Smile
От днес започвам и с коремните преси  Party
Успех на всички  Hug

# 48
Това "На теб гена ти е такъв",ако знаете колко пъти са ми го казвали ooooh!Ами точно защото е такъв,няма да я бъде тая пък NaughtyВсеки може да се промени,стига да го иска наистина.Ядосвам се също,че някои хора ми казват"Ти така освен да се разболееш,друго няма да постигнеш",сякаш като си дебел си здрав по презумция.Имам и колежки,които са доста пълнички,те самите не се харесват така,обаче казват"Ами какво да направя,такава съм си,не мога да променя това" и се примиряват...Как може да не се харесваш и просто така да приемаш това без по никакъв начин поне да се опиташ да се промениш,ей това не го разбирам Crossing ArmsАз вече започнах да се харесвам като се погледна сутрин в огледалото и това ми се отразява и в личния живот и в работата,когато се чувстваш добре в кожата си,някакси нещата се случват по-лесно,чувстваш се удовлетворен от постигнатото и стимулиран да продължиш.Имам още килограми за смъкване,но и това ще стане,затова момичета не се отказвайте,усилията си заслужават Peace

# 49
  • София
Супер сте, момичета. Толкова амбицирани, с такава воля и хъс -  Hug . Много ви се радвам на всички. Аз също се надявам заедно да слагаме началото на промяната - не само в килограмите, защото е истина, че променяйки визията, се променят и усещанията, а от там и всичко в заобикалящия те свят.
На мен днес ми е четвърти ден захранване и гордо мога да отбележа, че тази сутрин кантарчето показа - 100 гр. Може да не са нищо, но за мен са показателни, че вървя във вярната посока.
Снощи всъщност не ядох задушени зеленчуци, а краставичка, домат и лук, както и пъпеш. Не знам дали е редно да смесвам плодове и зеленчуци на едно хранене newsm78 Как мислите?
gery_to За сега не хапвам на обяд нищо различно от плод. Дали е редно така или не? Само като четях варианта ти за сандвич и ми потекоха лигите smile3521 Но мисля преди да включа хляба да започна да тичам поне 2-3 пъти седмично, но за сега времето не ми го позволява - тези дъждове ......
Dream*  От личен опит знам какво е да се чувстваш неоценен, когато си положил усилия. Но също така от личен опит знам, че колкото по-малко се трогваш от оценките, поставяни ти от хората ( не само в университета, а и в живота), толкова по-добре за теб. Не са важни оценките, а уменията. Успех ти желая и по-малко нерви за незначителните неща.  Hug
Момичета, искам да сваля още 3 - 4 кг. Моя ви за съвет - как да продължа напред? Има ли режим, който сте спазвали и сте доволни от резултатите? И въобще как да се храня до следващото плодуване, което смятам да е септември?

# 50
iliqnska просто се храни разумно и 1-2 дни в седмицата бъди на чай и плодове.
От цялото плодуване стомаха се свива, не го насилвайте (и него и себе си) и не започвайте да приемате старите количества храна! Голяма грешка. На човек му е нужна храна колкото една шепа на хранене. Толкова е размера на нормалния стомах!

Днес четвърти ден захранване и продължавам да свалям. За цялото плодуване свалих 4 килограма, а за 4 дни захранване съм свалила 1 кг. Браво на мен!  Hug

# 51
  • La casa de Mickey Mouse
привет и от мен
mama_pati вървиш в правилната посока, браво на теб
Dream* не се ядосвай изпита важното е че си го взел, аз днес съм в университета за последи уточнения и на 01.07 ще се пека на бавен огън, от нерви се оказа че в понеделник съм била само на череши а вчера само на диня, без да се усетя даже, ми то така или иначе почнах вече по добре да продължа пък колкото устискам толкова
отивам преди малко до аптеката да се премеря, вземам си бележката и на вратата се спирам като попарена, какво да видя 95кг, викам това не е възможно, само оня ден бях 63 сега изведнъж, после се оказа че съм взела чужда бележка
според калкулатора на Дюкян ми показва че трябва да съм 61кг, аз смятам че са прекалено много, как мислите да го пренебрегна ли и да си карам до килограмите които искам или да се съобразя с него, притеснява ме това което казва че различни от тези килограми които ти показва е невъзможно или много трудно да бъдат задържани
iliqnska аз опитах с 90 дневната и продължих да свалям, но много ме тормозеше въглехидратния ден и се отказах, сега хапвам от всичко, но по малко, избягвам мазно и пържено, тестено и сладко също, но ако ми се прияде нещо от забранените храни го изяждам самостоятелно като цяло хранене и така балансирам, един път в седмицата съм само на плодове и си поддържам килограмите, имам си 2кг които постоянно си ходят на горе на долу, но това не е проблем

# 52
  • ES
Илиянска, обяда е по_важен, яж на обяд. И не избягвай хляба, от него не се пълнее, ако знаеш как да го ядеш.
Моми4ета, след толкова диети които съм пробвала, мисля, 4е да си балансираш храненето е най_добрата диета _ по мъни4ко, 4ести4ко и балансирано. Това е принципа на Зоната.
mama_pati , много правилно си го казала, така е, пове4е от 1 шепа храна на хранене нямаме нужда. Само тези като мен с разширените стомаси да му мислят. Confused И браво за захранването  smile3501 Как искам и аз да посваля при захранването. Казват, 4е при правилно захранване се сваля още, защото се активира метаболизма. Ако се прави правилно де.
Хайде лек и успешен де на вси4ки  Hug

# 53
Привет момичета,от данъчното се връщам,служебно и цялата съм в нерви #2gunfireНаправо не е истина,че подаването на една декларация в България си е направо мисия невъзможна.Ама и да мърморя,пак ще трябва да ходя,така че....При мен днес праскови и кайсии по план и довечера пъпеш,макар че не съм яла още и въобще и не ми е до ядене.Промяна в килограмите нямам,а и на мен ми се иска още 2-3кг. да смъкна Rolling EyesУспешен ден от мен Peace

# 54
Записвам се с резултати ! За 8 дни - 3 кг  bowuu Задоволява ме като се има предвид, че малко си ми е измислен режима в някои дни Blush Вече ми се иска още 5-6 кг да разтоваря...полакумих се  Mr. Green
mama_pati съвсем вярно, но трудно за изпълнение. Винаги след соленичкото ми се похапва и сладичко и така един омагьосан кръг с повече от шепа храна  Confused

# 55
Ще ме приемете ли?
3 дни ядох семки, всичко що готвех пресолявах, но се изяждаше и в резултат на всичката тази сол
се чувствам като напомпана, въпреки че кантара е само с 1кг от нормалното ми тегло.
Та реших от ден, да мина на плодове за около 10ина дни, а след това напълно да забравя
какво е това сол.
Като натровена съм!
Мразя сол!
Ако сваля нещо, ще е бонус Simple Smile.

# 56
И аз се записвам  Flutter
днес съм -400  Heart Eyes Все още си имам +1.2кг, но искрено се надявам, че като си отиде месечния цикъл и те ще се разкарат  Flutter
Другата седмица отиваме и за малко на морето, а там обикновено свалям  Sunglasses Пък и като хвана малко тен ще се убедя в постигнатия резултат  Mr. Green
Иначе...днес съм на праскови, банани и пъпеш. На обяд - една препечена филийка с домат  Heart Eyes Сега пия чайче с мед, а за вечеря мисля да съм на диня.
298, солта си е голям кошмар...изпитах го съвсем скоро след едно сирене и обилно количество диня  ooooh!
Но въпреки това, на мен винаги големият проблем ми е бил сладкото.
Сега след 27 дни мога да кажа, че сладко не искам и да видя, но соленкото ми е истински вкусно  Heart Eyes

# 57
Ей ме на и мен,добре че свърши най-накрая тоя кошмарен работен ден WhistlingНа 2 праскови съм цял ден и нищо не ми се яде.На мен ми е 24-ти ден плодуване,уж от този понеделник щях да захранвам,ама ако не ми мине котка път,ще е от следващия Mr. GreenТук прочетох,ама не помня кой го писа,че ще мине на хранене зеленчуци,плодове,млечни,в ограничени количества и един плодов ден в седмицата,нещо такова май беше newsm78.Планирам и аз така да се храня занапред,освен това и лунуването веднъж в седмицата.Сега пък почти всички дрехи ми станаха големи,ама така е,няма пълно щастие hahahaУспех в плодуването момичета!

# 58
Здравеите дами!Казвам се Деси и от 1ден съм на диничка.Искам да сваля около 10кг. Обаче имам много слаба воля..виждам че тук се подкрепяте взаимно и бих желала да се присъединя към групата ви.Стискаите ми палци този път да се получи.  Praynig  Вече ще следя темата редовно и се надявам да си пишем често.Успех на всички в начинанието  Grinning  Heart Eyes  Blush  Hug

# 59
Добре дошла Деси!Като имаш слаба воля,наблегни на ината Joy,аз така се справям понякога.Не ги мисли дните,първи,втори...докато се усетиш и станали 10,а то тогава пък вече си свикнала и си викаш,абе що ли не ги направя 20 LaughingНа мен първите 3-4 дни ми бяха най-трудни,ама гледах около мен да има повече плодове,за да не посегна към нещо друго.В резултат изядах повече от 1кг. плодове на ден май Rolling Eyes,че и повече бананчета.Но истината е,че водата доста помага,пийвай повечко вода,за да не те боли глава,айдеее и на рими ме изби вече Laughing

Общи условия

Активация на акаунт