Плодове и чай с мед - 39 част

• 49 609
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте плодоранки ,
бих искала и аз да се включа , днес не съм яла и се записвам от днес  Simple Smile
Мисля да направя 20 дена, дано издържа  Praynig
 Rolling Eyes

# 31
Добро утро и добре дошли на новите момичета  bouquet,ще успетеете,сигурна съм.Днес съм ден 23,килограмите са същите,ще карам на праскови и пъпеш.От няколко дни не ям банани и да знаете че наистина се смъква повече без банани според мен.Не знам кога ще започна захранването,май ще остане за понеделник.Успешен плодов ден от мен Peace

# 32
Здравейте
Включвам се и аз във вашите редици - но от вторник т.е. днес. мисля да направя 10 дни и ако издържа още 10. До сега колкото път съм пробвала все съм завършвала с провал  Embarassed. Най много съм издържала 8 дни. Денем нямам проблем но ела те вечер да видите като се събуди ламята какво става направо ми иде да   #2gunfire #2gunfire.
Надявам се този път да съм достатъчно мотивирана и да издържа и четейки и вашите постове се надъхвам все повече. Ще давам отчет всеки ден за изяденото а вие ако трябва "набивайте ми канчето". Имам нужда както от отслабване така и от прочистване на организма.
Приятен ден плодоранки   bouquet

# 33
  • София
Здравейте,
Днес ми е трети или четвърти ден захранване. Не ги следя точно. Хубавото е че нямам никакъв плюс за сега. Вчера през деня ядох морковчета, а вечерта варено картофче и краставичка. Хапнах си де, но тази сутрин всичко на кантара е както вчера сутринта. Мислите ли, че днес мога да включа задушени зеленчуци без мазнина и сол?  newsm78
Искам поне 10 - 15 дни да се храня само с плодове и зеленчуци. Много ме е страх относно включването на солта - не искам всички усилия да са напразно..
Днес съм си приготвила 2-3 ябълки за в офиса, а за довечера задушени зеленчуци мисля, ако и вие мислите, че е правилно.......
Поздрави и успех и мноогооо воля.
П.П. Днес си обух кльощавите дънки. Не ми стоят така както ако бях с 3 кг надолу, но факт е че ги обувам, закопчавам и нямам корем..Стимул си е....

# 34
  • La casa de Mickey Mouse
привет и от мен
браво на всички плодуваши, с постоянство се постигат чудеса, докато не ми мине зашитата няма да съм във вашите редици, но скоро и това ще стане
iliqnska какви задушени зеленчуци смяташ да включиш
гери не остана
дреам какво стана с изпита
къде са другите

# 35
  • ES
Илиянска, на обяд не хапваш ли? Можеш и филийка пълнозърнест хляб с домат да хапнеш, ммм страхотен сандви4 е. Тук го ядат за закуска, препе4ена филийка, настърган домат и зехтин, може и с кашкавал и шунка. Майко мила, говоря и мисля само за ядене.  Laughing

# 36
Обожавам пълнозърнест хляб, особено ако не съм на някакъв режим му слагам и малко ядки и става невероятен, от както имаме машина за хляб и аз все съм на някакви ограничения научих домочадието на всякакви такива здравословни храни, оказа се че им допадат
не бях купувала зехтин от три месеца, нали готвя без мазнина и сега свекърва ми е тук и заминаха за две седмици две бутилки, мъжо само се оплаква мазно му било, пържено не искал (страх я милата да ползва актифрая и пържи в тиган, че нямам фритурник, то става едно мама мия) ама да се оправят аз си ям зеленчуците и месото на планча и хич не се занимавам с тях

# 37
На мен ми е ден 7 днес, но съм само минус 2 кг, много гадно, поне 3 да бяха Sad

# 38
На мен ми е ден 7 днес, но съм само минус 2 кг, много гадно, поне 3 да бяха Sad
Според мен минус 2кг. за седмица си е супер,продължавай напред и килограмите постепенно ще паднат,успех и никакво отказване Peace

# 39
Ще направя 10 дни, повече не мога, а и не мисля, че е здравословно.

# 40
Мерси за топлото посрещане  Hug

Момичета кажете вие стриктни ли сте с часовете и дозите чай , и може ли студен чай или трябва да е топъл ? newsm78
В сми питам за студените чайчета дето са в магазините много са ми вкусни  Blush
Извинявайте , ако се повтаря някъде въпроса .
 Hug

# 41
Привет момичета, стари, нови, плодуващи  Hug
kotence ако в тези чайчета има захар май не е мн желателно  Rolling Eyes
С бебешките разходки ми е трудно да спазвам стриктно графика. През първите 4 дни бях изрядна, но сега понякога хапвам някоя череша м/у храненията ако ми прималее! И чайчетата ги пия понякога със закъснение...
Нещо наблягам на динята тези дни! Планирам утре сутрин да се кача на кантара и ще публикувам резултати  Peace

mamamishi този път аз имам у дома шоколадова торта и хапя устни цял ден   Mr. Green

# 42
  • ES
kotence, в студените 4айове (нестий) има вси4ко, но не и 4ай. Такива рядко пия и когато ям нормално.

# 43
аз по принцип цяло лято пия студени чайове, но си ги пригитвям сама, запарвам си един литър чай слагам си меда и в хладилника, сега дори тук в офиса вместо вода това пия, но не и купени, забрави я тази химия

# 44
Eto me i men ...
Izpita mi mina koshmarno ... pisna mi ot nespravedlivost , naistina ! Tolkova me qdosa prostata asistentka , tolkova e zlobna i elementarna,che prosto ... oshte kato se setq ... i pochvam da treperq ... Imah 73 tochki ... i mi trqbvaha 2t za da mi pishe petica ... Bqh se sburkala ot chetene ... poiskah da si vidq rabotata i kato vidqh , che mi e otnela tochki na edno mqsto mi stana tolkova gadno, v edna shema bqh propusnala tochno dve strelkichki...no jenata beshe tvurdo reshena,che nqma da mine nomera ... i dori s cqlata si naglost pochna da mi se "kara" i s edin visokomeren ton da mi govori "Ti iskash li da pravish izpit s druga grupa i da pochnesh ot nulata,a?" ... Izumena sum,kak moje da sa tolkova elementarni horata ... Ne q karam da mi dava pari .. nishto nqmashe da stane ako ne mi beshe otnela tolkova mn tochki zaradi podobna glupost ... no kakto i da e .. Sujalqvam,che vi se oplakvam , no sum na 21 godini i mi e pisnalo ot nespravedlivostta ... i ne znam kak shte se primirqvam s neq tepurva ...
Dnes hapnah supa za obqd sus salata ot domati...iiii maslini ...Za vecherq vse oshte ne znam kakvo shte qm , no v momenta ne sum i gladna ...
Mnogo vi se radvam,che ste tuk,che ste aktivni ... i che ne se otkazvate ... na men dnes mi e 40-ti den ... kato ot 10 sus sigurnost zahranvam,che moje i ot poveche,ne sledq ... Ne e strashno , momicheta ... nai-malko nevuzmojno ... Kazvam go na tezi ot vas,koito si mislqt , che ne mogat da izdurjat .. i se molqt da ustiskat samo 10 dni ... shte vidite,che kato stanat 10 shte mislite po drug nachin ... Az malko trudno shte suchetavam rabotata s dietata,no puk predpochitam vtoroto pred purvoto,taka che shte stiskam zubi =)
Mini , kak si mila =) Kak sa neshtata pri teb ?
The same myself , vqrvam,che shte se spravish =)
iliqnska  mnogo uspeh ti jelaq sus zahranvaneto ... nadqvam se da ti se otrazi dobre =)
a na vsichki ostanali jelaq mnoooogo turpenie =)
Celuvki ot men i do skoro =)

Общи условия

Активация на акаунт