Плодове и чай с мед - 39 част

• 49 681
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • ES
mama_patiPeace

# 91
Момичета и аз прочетох статията с голям интерес. Направи ми впечатление обаче, че ключовата дума не е МЛЯКО, а е генното инжинерство. Никой не говори за домашното мляко, поне аз не прочетох, а и крайно много се отегчих от измишльотини на американски писатели, който за да продават книгите си измислят какви ли не гръмки неща!

И аз искам да попита: "Как, аджаба, нашите баби и дядовци като не са знаели тези неща са се хранили?"

Въпрос на избор е кой какво яде, но е и научно доказано, че козето мляко и продуктите приготвени от него са едни от най полезните продукти!

Още веднъж ще ви кажа (дори с риск да бъда отлъчена от редиците ви) ВМАНИАЧАВАТЕ СЕ. И не забравяйте все пак, че мляко (сухо и генно модифицирано) има в много продукти. В момента се сещам за торти, пасти, сладолед, шоколода и още, и още (поне половината неща на пазара).

Спрете да ядете и тях, забранете и тях на децата си и вие и те никога повече няма да се притеснявате за килограмите си!

Време е темата да бъде преименувана на : "Хайде да заклеймим млякото и млечните продукти!"

Айде сега ... всеки има глава на раменете си, и може да избира с какво да се храни.
Разговорът не е съвсем извън темата, защото както някой спомена, Емилова също отричала млечните.
Аз лично никой не съм карала да спира млечните, та не виждам с какво съм предизвикала гнева ти, та даваш съвети аз как да се храня.
Написах как се храня, написах и как храня децата си, нито аз, нито те имат проблеми с килограмите.
И не, не съм заклеймила млечните продукти, просто казвам че не са полезни. И аз не вярвам на много от написаното в сайта на нот милк,
но пък това, че млякото е секреция си е живата истина.

Баш по темата, кайсии, череши по много, и половин круша.
И едно кафе с МЛЯКО Simple Smile - но понеже млякото не съм сипвала аз, не се брои

# 92
mama pati, права си...хората измислят много гръмки неща, за да продават продуктите си. Има например една реклама на десертчета, които съдържат повече мляко отколкото бутилката в хладилника  Mr. Green Както казах, въпрос на личен избор е. Ако ми се яде мляко, пренебрегвам факта, че е наблъскано с хормони...ако ми се яде пилешко, пренебрегвам факта, че е пълно с антибиотици, ако ми се пие кола, пренебрегвам факта, че има аспартам Peace Всеки прави своя избор и се трови по собствен начин  Mr. Green
Бабите и дядовците ни са яли мляко, което няма нищо общо с това, което купуваме от магазина. Животните са яли съвсем различна храна, били са здрави и са давали нормални количества непреработено мляко. Това обаче не прави прясното мляко по-лесно смилаемо от стомаха  Mr. Green
Усещам някакво назидание в поста ти...недей така  Wink
И понеже наистина изместихме темата  Crazy
Днес съм на банани и пъпеш, за обяд си направих сандвич с препечена филийка, зехтин и домат  Heart Eyes  За вечеря ще си задуша тиквички /стават уникални/  Flutter

# 93
  • La casa de Mickey Mouse
хм странно за млякото, сина ми е млечно дете, това му е основната храна, мляко, кисело мляко, кремчета и кашкавал, расте жизнено и усмихнато дете, нямам никакво намерение да му ги спирам, а и няма как да стане означава да го оставя гладен, за това ни най малко не се и зачитам даже по такива статии, водя се по детето и по собствения си организъм и до сега поне не съм сбъркала
а за това че всеки си има глава на раменете и може да си се храни както си иска сте напълно прави
сега изпийте по един чай и се усмихнете, а утре кантарев ще ви зарадва и ще ви се отблагодари

# 94
  • ES
Ей, не се карайте, всеки си има право на мнение и виждане как да се храни семейството му. Има хора, на които наистина не им понася млякото ж разли4ните му форми. Например моята свеки прясно мляко не ще да види и козе сирене, но вси4ко останало мле4но яде, 4е и пушек се вдига.
А Емилова, проповядва верни неща, но не забравяйте, 4е природосъобразния на4ин на живот и ле4ебния глад го е превърнала в доходоносен бизнес. Така, 4е, не я цитирайте като Библията. Аз като ходих там бях с шефката си, бях още в БГ. Та жената ваобще не ходеше по лекциите. Не искам, ми казваше, да ми промиват мозъка.
Хайде на вси4ки  Hug

# 95
Вечерния отчет от мен,днес голям бъркоч стана,ябълка,кайсии,праскова,банан,че и диня за капак LaughingДнес нали щях да почвам краставици,ама то трябвало първо и някой да ги купи Rolling EyesАма и друго има,яде ми с вече нещо по-различно,нещо солено,а знам че не може...дано не си проваля захранването само,че много ще ме е яд.Аз сигурно съм единствения случай на качване на килограми,преди да съм включила други храни ooooh!Приятна вечер от мен Peace

# 96
Сладурчета здрасти и от мен  Hug

благодаря за отговорите на всички за студеното чайче.
Аз откакто започнах диетата не съм близвала чай , но пия адски много вода ... ядох чушки пане и днес една пастичка (имаше повод...) и за 3 дни + съгрешенията ми съм -1.7кг  активни . Та тия две яденета са ми за 3 дни , не съм усещала и вълчи глад  Flutter , чувствам се супер и съм доволна от постигнатото до тук , и продължавам смело напред с вас  Hug Crazy
целувки и смело напред   bouquet

# 97
Zdraveite , momicheta =)
Vlizam naburzichko da se razpisha ... az vse oshte si se zahranvam ... Pravq si zelenchukova supichka ... onzi den si napravih mandja ot kartofi,morkov,luki zelen bob ... ta si hapvah sus salata ... Ne murdam ... koeto e dobre ... Samo deto ne sum hodila do wc ot 2-3 dni i veche trqbva da vzema merki ... Men mejdu drugoto sushto me boli v oblastta na bubrecite ... ponqkoga se useshtam kak i qichnici zapochvat da me bolqt ... koeto za men e neobqsnimo,nikoga do sega ne mi se e sluchvalo ... pri uslovie,che predi poveche ot sedmica se sboguvahme s mc ... Ne znam ...
Vie kak ste ? Cheta vi tuk , kak ne mojete da stignete do konsensus s tova kiselo mlqko =)))) A kilcata i volqta kak sa ?
Az se radvam na komplimenti .... osobeno vchera me vidqha tolkova hora , koito ne sa me vijdali tochno ot predi ploduvaneto ... i bqha tolkova razvulnuvani ... Edna poznata , koqto qnuari rodi ... samo stoi i me gleda i povtarq kak i tq shte pochne "moqta dieta" kato spre da kurmi ... Loshoto e , che ne e samo na prikazki rabotata ... tq ako beshe na prikazki , do sega vsichki da sme po 50kg Grinning No da sa jivi i zdravi i naistina se nadqvam da uspeqt ... ako ne , to pone bih se radvala da opitat , za da vidqt , che ne e tolkova elementarno kolkoto qvno im izglejda ... Az ot utre vecher sum oficialno na rabota =) dvijenie,dvijenie,dvijenie ... Poneje shte sum servitiorka , a zavedenieto e nashe ... mislq da si napravq zelenchukova supa tam i kogato ogladneq da znam,che imam kakvo da hapna ... Shte se zarejdam s plodove i se nadqvam vsichko da e ok =) V nqkakvi dulboki razmisli i strasti sum ... Ne znam do koga da zahranvam , chestno ... Na men dnes veche mi e ... 43-44 den , veche zabravqm kolko tochno =))) Ne iskam da spiram sus zahranvaneto,ne mi i teji ... Pravq si supa , che kartofi veche ne mi se qdat ... na nqkolko puti mi se sluchi da hapna po nqkoq druga prepechena filiika pulnozurnest hlqb ... i se chuvstvam dobre , leko mi e ... Samo wc me drazni , no i tova shte go opravq =) I taka de - davaite suveti , kakvo da pravq ... Ne mi se minava na druga dieta v interes na istinata ama ne moga puk i vechno da q karam taka ... Ne mi se qde meso ... ama da si kaja chestno kato mi govorqt za morski delikatesi i mi stava zle Grinning iskam veche midi,riba,rapani...Obicham=) !
Ponqkoga prekalqvam s pisaneto , no pusto mu - mnogo mi znae balalaikata Grinning
Pozdravi na vsichki =))) i se nadqvam da ste vse taka redovni !!

# 98
mamamishi    мерси за подкрепата ..все о6те не съм се издънила  newsm44 smile3508 днес съм - 2 кг и направо съм много щастливаааа .. но все пак продължавам че имам о6те много за сваляне.. ве4е съм на каисиики  Kissing Heart newsm20 следя темата и ако има6 някои друг съвет моляте сподели  Hug  newsm17 smile3525

# 99
Добър ден,одисеята ми с данъчното е на път да приключи най-после,та да си отдъхна WhistlingМисля днес вече да хрупам краставици,че както е тръгнало да не си остана цял живот на плодове LaughingОт тук нататък следва най-трудната част от режима,дано да се справя.Днес не съм се теглила,ще го направя след МЦ-то,а до сега съм на пъпеш и една ябълка.Успех девойки Peace

# 100
Привет, плодови момичета  bouquet.
Направо ви изгубих дирите, ама нали нямах компютър, та за това. Вече имаме нов и обещавам да ви чета и пиша редовно  Peace.
Аз продължавам по старому, нещо не мога да направя по-дълъг курс  Embarassed. Но се опитвам поне в седмицата 1-2 дни да съм на плодове. Днес ми е втори ден и се надявам да мога да устискам повечко, ама да видим. Имам за сваляне "само" още едни 20-22 кг  Wink и ще бъда доволна.
Сега си направих чай (като да не повярва човек, хич не ми се нрави, само сутрин задължително пия Blush), иначе се наливам с гола вода или вода с лимон.
Успех!

# 101
Dream* над 40 дни си е сериозно предизвикателство! Бравос за постоянството  smile3501
kotence що си издаваш пастата и ти  Mr. Green важното е, че килцата слизат надолу!
Сега за мен. Днес влязох в цял куп стари дънки при това без големи усилия!!!
Грамовете са на минус с всеки изминал ден. Ще започна захранване бааавно и с по-малки количества зеленчук пък ако падне някое друго килце няма да се сърдя  Simple Smile
Промяна има освен външна и вътрешна. Увереността е най-големия коз на една жена. Затова успех ви желая и стимул да устискате желания от вас брой дни Wink Ама не се вманиачавайте както посъветва mama_pati  Peace

# 102
Щом Пелагия и Дрийм са тук,спокойна съм вече Laughing,защото много преди да започна режима ви четях момичета и именно вие,"старите" в темата ми дадохте стимул и сили да започна и да не се отказвам HugМисля,че без темата и резултатите,които виждах че постигате,никога нямаше да успея.То като се замисля,6кг. не са кой знае какво постижение,а и не се знае дали ще ги задържа,но въпреки всичко  се радвам,че поне опитах и доказах на себе си че мога да го направя,стига истински да повярвам.Затова ВЯРВАЙТЕ момичета,всичко е възможно!

# 103
Хоп и аз в темата. Grinning

Кратко предисловие:
Преди две години за пръв път се подложих на режима. Свалих около 7кг за 10 дни - само с ябълки -  и още 7-8 в последващите 6м. Тогава се захраних не по схемата, а просто "крадях" по 1 - 2 залъка от чинията на съпруга ми по време на обяд и вечеря. Не напълнях по време и след  абсурдното си захранване, напротив - продължих да свалям по 1 - 1,5кг на месец.
След като вече бях свалила към 15кг, забременях и всичко се провали. Колкото и да се ограничавах и да внимавам, хляб и сладко не поглеждах, пак качих около 25 - 26кг. С раждането, част от килограмите изчезнаха, но кърменето ми трупна нови.

Сега стартирах от  69кг, трябва да сваля поне 15кг - толкова трябват горе долу при моите 160см.
Днес е ден 4-ти. Свалила съм 2кг, ако може да се нарече изобщо сваляне, защото е по-скоро изчистване на излишните течности от организма.
Първите два дни бяха само свирепо главоболие и отпадналост. Болката беше пулсираща и непрестанна, чак челюстта ме болеше. От вчера се появи и типичния горчив вкус в устата, също и обриви тук, таме - нормално, ще мине. Иначе - прекрасния ефект върху кожата вече започна да се проявява - много съм доволна. Wink
Не посмях да пиша по-рано. Ранно записване в темата, при мен неминуемо води до провал.  Laughing Сега, когато избутах 4 дни, смело мога да се присъединя.
Първите дни хапвах диня, ябълки и пъпеш. От вчера съм само на череши. Утре ще комбинирам и с лунната диета. После продължавам с черешите, докато направя пълни 5 дни.
Ще направя 10 дни и, в зависимост от резултата, ще реша, дали и как да продължа.

Един съвет от мен - не следете кантара, а дрехите - те са най-точната мярка. Също - застоя в края на гладуването, почти винаги се последва от смъкване на килограми по време на захранването. След захранването свалях повече, отколкото в края на режима. Не бойте грамчета, просто следвайте начертания план стъпка по стъпка и резултатите няма да закъснеят. Peace

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 19:20 от _Hope_

# 104
и аз да се отчета  Hug
днес съм си на същите килограми като вчера  Flutter Очаквах да съм по-лека, но уви.
Днес бях на праскови, сурови семки, супа и банани  Heart Eyes Май трябва да огранича бананите  Crazy но много ме засищат  Flutter
Набутвам се в разни стари дрехи и се чувствам много добре  Heart Eyes Sunglasses
Успех на всички  Hug и никакво отказване  Peace

Общи условия

Активация на акаунт