Плодове и чай с мед - 39 част

• 49 691
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
ехо  Hug
къде сте плодоранки  Hug
аз днес съм -500 и просто летя от щястие  Mr. Green Целия ми плюс изчезна и сега ми остават само още толкова кг Crazy Вчера се заканвах днес да съм на лунната, но сутринта съвсем забравих и опуках един банан... Tired
Hope, защо си карала само на ябълки последния път  newsm78 Успех ти желая и не мисли за провал  Peace
Хубав съботен ден и много ползотворен  Hug

# 106
sofi4 ,
честити минуси! Все така надолу да върви кантара. Wink
За ябълките - беше ранна пролет, пазара предлагаше само цитруси и ябълки. Цитрусите обаче нещо не ми понасят - предизвикаха ми колики и киселини. Затова ги зарязах още на първия ден. Иначе, доказано е, че някой плодове са най-подходящи за диети. Сред тях са ябълките, черешите и дините /не включвам цитрусите/. Черешите и ябълките специално, подобряват метаболизма и увеличават разграждането на мазнини.
Не си закъсняла за лунната - тя започва от 14ч днес.
Благодаря за пожеланията! Няма начин да се проваля вече, най-трудното мина. Wink

# 107
Здравейте момичета,не се тегля,чак в понеделник може би.Вчера ядох половин краставица освен плодовете,днес мисля малко салата зеле,а иначе пъпеш и ябълки.Истината е,че вече ми се яде риба,месо,такива работи TiredОбаче ще изкарам 15 дни захранване,така реших и после ще наблягам на салати и леки храни.Успих от мен и пишете Peace

# 108
От утре почвам и аз на плодове, чай и мед. Grinning
Старите кучета тук ме знаят, нооо отдавна не съм се включвала ,за съжаление.
Убедих се, че каквито и диети да правя тази е най-добрата, не само защото сваля най-бързо, а и защото очиства добре.
Освен това ако перефразираме максимата за парите, тя би звучала така -Каквото  и да ти говорят, знай че става дума за глад. Joy

# 109
Emia, много се радвам да те видя тук  Hug. За мен също това е най-добрата диета  Peace.
От утре и аз започвам наново, че днес се поиздъних малко Embarassed(беше ми 3 ден). Не знам защо, но нещо този път не мога да се взема сериозно в ръце. Искам да направя дълъг курс, но нещо не се получава ... май Blush.

# 110
привет  Hug От вчера лунувам и съм - 800гр  newsm68 newsm44 Пия само чай с менд  Flutter...но съм много доволна  Crazy След 14.30 ще хапвам диня и пъпеш  Heart Eyes
Аз като цяло съм много доволна от режима. Сваля се бързо, яде се здравословно и резултатите са поразяващи  Peace Въпреки, че вече съм на захранване, ще се опитам да смъкна още 7-8кг  Flutter  Вчера дори си мислех колко бързо свалих 8кг  Crazy а преди това ми се виждаше невъзможно. Сега съм уверена и знам, че всичко е възможно  Hug

# 111
sofi4,браво на теб,ти си нашата гордост!Такава воля и такива резултати ме мотивират много,а и не само мен сигурно.Аз днес съм на диня и краставици.Вчера ядох салата зеле и моркови,нещо не ми се отрази добре на стомаха май Rolling EyesНе се тегля заради цикъла,дано да не кача сега при захранването,а за сваляне малко ми е съмнително да стане.Успех на всички в плодуването Peace

# 112
  • ES
Добро утро, момичета
за мен днес е деня на истината, теглих се, мерих се и излиза, че за 28 дни плодуване съм свалила 9 кила, 7 см от ханша, 9 от талията и по 4 от бедрото и бицепса. Чакам да ми дойде и сигурно задържам течности, така, че резултатът можеше и да е още по-добре. От днес започвам и аз със захранването. Днес за обчд имам краставица, а вечерта морков на пара. Дано захраня правилно без да се изкушавам исваля още малко.
Лек и успешен ден на всички!

# 113
Gery, резултатът ти е прекрасен  Peace. Аз също не свалих много повече за едно плодуване(към 11-12 кг), при положение, че след второто раждане и кърмене имах за махане над 40 кг  Embarassed.
Останаха ми вече около 20 за сваляне, ама нещо в последно време много се излагам  ooooh!. Вече ме е срам да пиша и все да се оплаквам.
Пожелавам на всички успешна седмица и много минуси   bouquet

# 114
Здравейте и от мен Simple Smile
При мен нещата вървят с нормални темпове, имайки предвид, че чай не пия. За четири дена да съм изпила най - много 2 чая. Пия много вода обаче и събота и неделя съм яла само пъпеш и диня. Резултатът ми засега е - 2 кг. Имайки предвид, искам да сваля поне още 3 кг, реших да я направя 10 дена, а не 5. Дано всичко е наред... baby_neutral
Най - много се притеснявам за след това, със захранването. Да гладувам не е проблем за мен, ама после... дайте ми съвет как да процедирам Rolling Eyes

# 115
  • Варна
gery to супер резултат, евала от днес и аз почвам ще се мъча да ги докарам 28 дни ама да видим докъде ще издържа.
Pelagia и аз често се издънвам с режимите пуста му лакомия и нали не го спазвам за първи път. В началото е по-лесно по-стриктен си, а сега току ми падне пердето и си завра главата в хладилника.
И аз искам 9 килограма надолу тамън толкова ми трябват и 10 да са няма да се разсърдя:)
Успешен плодов на всички  bouquet

# 116
Честито на всички за свалените килограми!  bouquet

Да се отчета - 7 ден и -3кг. Честно казано, очаквах повече, но има време. За сега удържам глада, ям само череши.
За стимул, вчера се наградих с този стиймър - http://www.tefal.bg/All+Products/Cooking+appliances/Steamers/Pro … e/VitaCuisine.htm

Снощи сготвихме картофи, моркови, броколи и брюкселско зеле, също и риба /ципура/ на плочата. Всичко - от подготовката, до крайния резултат на масата - отне 30мин. Храната ухаеше невероятно! Устоях на изкушението и не опитах нищо, но съпруга ми каза, че вкусовете са много наситени и плътни, аромата на храната е много по-ясен. Било много вкусно.
 Храната, приготвена по този начин, максимално запазва витамините и минералите, също и вкуса си. Липсата на мазнина я прави здравословна и подходяща за хранителен режим, след диета, като нашата.
Сега си мечтая за момента, в който ще хапна и аз нещо, приготвено в стиймъра. Wink

# 117
Привет девойки!Тази сутрин кантарчето не показа нищо различно,продължавам със захранването,снощи хапнах извънредно и няколко лъжици таратор,ама какво да правя,дояде ми се много...Забелязвам обаче,че вече приемам значително по-малки количества храна,което е добре.Днес до тук ябълка и диня,довечера краставици и пак диня сигурно.Пишете как са нещата при вас,много ни заглъхна темичката нещо Wink

# 118
  • ES
Здравейте,
Момичета не смятайте килограмите според дните на плодуване. Ако си 70 кг не можеш да свалиш 10 кг с едно плодуване, па макар и 30 дни. На едно плодуване се свалят до 10% от теглото.

# 119
Добро утро,това че се смъкват 10% от теглото при мен важи с пълна сила,явно ще си остана с тези 6кг.,които смъкнах.Хубавото е,че за сега ги задържам.А дали ако след няколко месеца направя ново плодуване ще смъкна още толкова,или с всяко следващо се смъкват по-малко килограми?То е ясно,че е до организъм,питам някой,който е правил повече от веднъж режима,как е смъквал при следващите плодувания.

Общи условия

Активация на акаунт