Плодове и чай с мед - 39 част

• 49 709
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Всеки път различно се сваля Peace. Правила съм няколко пъти плодуване.
Преди, когато още нямах деца и бях малада и зелена, по-лесно падаха килцата. Сега нещо се опъват Cry, ама и аз не им се давам.

# 121
  • La casa de Mickey Mouse
привет
явно наистина при всеки е различно, аз започнах от 73кг и за 21 дена плодуване смъкнах точно 10 кг, преди захранването тежах 63

# 122
Ехооо,къде сте всички?Я бързо всички на отчет Laughing,какво е това затишие.Аз май нямам нищо за отчитане,ама все пак да си кажа.Вчера банани и пъпеш,вечерта салата зеле и моркови,по-точно оцет със зеле и моркови беше то hahahaДнес ябълки имам тук на работа,довечера диня ще ям и краставици евентуално.И да си призная,че вчера хапнах малко фъстъци Embarassed,ама много ми се доядоха и не издържах.Не се чувствах гузно след това де,все пак днес става месец откакто съм на режима и захранването,то е от около седмица.Харесвам новото си тяло,даже си купих нови дънки и много им се радвам,защото са номер 28,а носех 30.Това е от мен за сега,успех на всички  bouquet

# 123
  • ES
Мамамиши, картофи и домати не ядеш ли при захранването? Кой ден си на захранване.
Аз днес на обяд имам препе4ена филийка 4ерен хляб с домат.

# 124
Здравейте, дами Simple Smile
Днес ми 6ти ден от плодуването и се чувствам доста добре - отчета ми за тези 6 дена е около 3 - 3 и нещо кг, което мисля че е нормално горе - долу. Искам до края да сваля още 2, т.е. да стана 57. Много ми е притеснено за това захранване да не се издъня baby_neutral Вие сваляте ли по време на него, понеже на мен целта ми е да сваля до 55 - 54 кг???

# 125
Да ти кажа Гери,колкото и да е странно,аз домати не ям.Сигурно няма друг такъв човек,поне аз не познавам LaughingКартофи все се каня да си сваря,ще си сваря тези дни.Относно хляба,не ям никакъв хляб,вече 6-7години май.Следкато родих,си останах около 85-90кг.,една година някъде и повече.След това започнах работа и постепенно ги смъкнах,като основното беше че спрях хляба,тестените неща,газираното и ограничих сладкото.Като казвам смъкнах,разбирай че станах 67-68кг.,ама все беше нещо де.И от там до сега,мъкааааа Rolling EyesТози режим го започнах на 63,500кг. някъде.Сега съм 57.400,за сега ги задържам успешно.Около седмица съм на захранване,не знам точно.Иска ми се да стана 55,ама едва ли ще стане.Истината е,че не вярвах че изобщо с някакъв режим ще падна под 60кг.,това си е голямо постижение за мен и наистина се чувствам много доволна от себе си.Пожелавам на всички да го изпитат!Нещо се поолях с писането,няма повече Peace

# 126
И аз да се включа  Hug
Захранването си върви. Днес съм на ябълка и череши, за обяд салата домати с кратавици + филия домашен хляб. После ще съм на диня и ако много ми пригладнее - банан. За 3-4 дни кантара нещо играе много - ту нагоре, ту надолу  Flutter Общо взето гравитирам около 78 +- 1кг  Flutter За съжаление май при захранването ще ми е трудно да смъкна още... Tired Трябва единствено да се боря да ги задържа  Rolling Eyes Но все пак...не се отказвам  Grinning

# 127
sofi4,а на теб кой ден захранване ти е?Този 1кг. дето гравитира не е фатален според мен,важното е че успяваш да задържиш постигнатото PeaceАз не знам как ще я карам нататък,вече ми се хапват и други работи,като вчера онези фъстъци Rolling EyesОглеждам се за някакъв друг режим,ама не мога да реша какво да е.Иначе мисля и за в бъдеще да плодувам поне веднъж в годината Thinking,добре ми се отразява.

# 128
mamamishi, започнах плодуването на миналото пълнолуние, плодувах 20 дена. Сега съм около 14-ти ден захранване. Захранването го карам по усет  Heart Eyes Предимно ям зеленчуци, домашен пълнозърнест хляб, варен картоф и супа. От всичко това към супата съм особено лакома Crazy Съответно...след ден със супа съм +1кг  Tired /Да уточня, че в супата слагам и фиде/
Мляко и месо още не съм яла. Месото мисля да не го започвам пак. Имаше един период по време на плодуването, в който си мечтаех за мазна пържола, но сега определено знам, че не искам да ям месо. Днес си позволих да поръся салатата със сирене и утре ще видим дали е трябвало  Mr. Green Иначе...хапвам и по малко сурови ядки /тиквени, слънчогледови и лешници/ Имахме едни лешници, на които им се каних от сто години да ги начупя и да ги опека и станаха толкова вкусни, че малко прекалих...съответно на следващия ден имах +  Tired Но пък, след това се стегнах и имам -  Crazy Ще видим до къде ще го докарам, но и аз се чудя сега на какъв режим да минавам  Thinking Имам нужда да сваля още, а нещо не ми се получава  Tired

# 129
Ами горе-долу сме заедно значи,аз започнах плодуването на 31.05,и захранването ми е около седмица вече,не знам точно.Като каза супа,да взема и аз да си спретна една Thinking.Липсва ми и киселото мляко и сиренето,кашкавала...преди хапвах доста от тях.Аз съм голям любител на сладките неща,които ме докараха до тоя хал де Laughing,обаче не ми се яде сладко,което е добра последица от режима.Ако решиш нещо за друг режим,подскажи и на мен Peace

# 130
със сигурност ще споделя  Hug Ако ти стигнеш до някой режим - да кажеш  Party
При мен кризи за нещо да ми се яде е имало единствено за месо  Rolling Eyes Обаче това мина и замина  Peace Сега се изкушавам най-много от солени неща. И аз мечтая за сирене и кашкавал, но мисля да ги огранича до минимум. При мен лятото проблема е в сладоледа  Crazy Като си спомня и аз как опуквах по няколко вафли на ден преди години и въобще начина ми на хранене беше  ooooh!
За сега твърдо отказвам да ям всички боклучкави сладки неща. Въобще дори не ме изкушават, което за мен е меко казано странно  Crazy Сладкото го заменям с плодове. Динята например мога да я ям постоянно  Crazy Макар да знам, че има много захар в нея  Blush Газираните съм ги спряля и не мисля да ги започвам. Проблем са ми и тестените, ама и тях ги спирам  Peace Само пълнозърнест хляб и туй то  Naughty Има едно 3в1, което още не мога да откажа, ама пък то ме държи сита до обяд  Thinking
Хубавото е, че сега е сезона на плодовете и зеленчуците, което ще ми помогне да си затвърдя начина на хранене. На есен минавам на зеле  Mr. Green Него мога да го ям денонощно /почти като динята/  Mr. Green

# 131
Ехеее,ние с теб сме все едно една майка ни е раждала hahahaИ аз много обичам диня,мога да ям нон стоп и съответно съм в едното място нон стоп Mr. Green,защото изпивам и по 2-3л. вода на ден,отделно кафета и чай.Газирани не обичам по принцип,така и не свикнах да ги пия,за хляба вече казах.За зелето и аз съм така,обичам го много.То като погледне човек,ще каже че всичко ми е наред,ама хич не е така на практика.Вечер пред телевизора много обичам да си хапвам разни семки,фъстъци и разни такива,по-скоро е навик не е от глад.Обаче последния месец се справям геройски.

# 132
 hahaha hahaha hahaha аз бях голям фен на зрънчо с копър и тиквени семки. Стигало се е до един пакет семки от големите за един ден  ooooh! А зрънчото вървеше по 3-4 на ден  Mr. Green Прасе му кажи и не го обиждай  Mr. Green
Сега обаче, като погледна назад и всичко това ми се струва толкова нелогично и глупаво  #Crazy Просто не виждам смисъл да ям нещо, от което нямам нужда. Само лакомията се обажда чат пат, но гледам да я сритам в кьошето  smile3540

# 133
 Joyизобщо не ми говори за тиквени семки,че като се сетя и ми потичат лигите, Laughingмного ги обичам.Един пакет си го хапвах без проблем вечер...абе не знам дали нямаме нужда от тях,те не са ли полезни по принцип Thinking,иска ми се май Mr. Green

# 134
  • ES
Да, семките са много полезни, най_ве4е в сурово състояние, така 4е не се лишавайте от тях, но в по_малки коли4ества, 4е макар и растителни са си мазнини.
Днес ми е 4ти ден захранване, сутринта се претеглих само 100 гр. съм по_малко, но 4акам да ми дойде така, 4е сигурно задържам те4ности.
4ета ви, 4е захранвате много бавно, не въвеждате по4ти никакви храни, карате само на краставица и плодове. Как ще по4нете с другите храни ако не въведете картофите, 4ушките, елдата и овесените ядки?

Общи условия

Активация на акаунт